Repair Μεταμοσχευση

Leone

Active Member
Αγαπητοι φιλοι μετα απο καιρο θελησα και εγω να ξαναγραψω μερικα πραγματα γιατι ειλικρινα το τελευταιο καιρο εχω πελαγωσει με αυτα που διαβαζω και δε ξερω τι να κανω.Λιγα πραγματα για μενα.
Ειμαι 32 ετων και το προβλημα μου εγκειται στο hairline και στους κροταφους.Το μεγαλο λαθος που εκανα ηταν στα 21 μου που ειχα μια απειροελαχιστη υποχωρηση στο hairline και υποβληθηκα σε μεταμοσχευση 400 grafts στη Me*i lazer clinic με τη μεθοδο strip.Στα 24 με τη μεθοδο strip και παλι 450 μοσχευματα απευθυνθηκα σε μια πολυ καλη μου φιλη που δουλευε στα laz*r l*ne τοτε μου συστησε καποιον πλαστικο απο τη γλυφαδα Κομπ***κος.Το αποτελεσμα Καλουτσικο για ενα χρονο περιπου.Στα 26 και καθως η αραιωση ειχε παει και λιγο πιο πισω απο το hairline παλι με τις συστασεις της ιδιας κοπελας υποβληθηκα σε νεα μεταμοσχευση κροταφους και hairline με τη μεθοδο fue 800 grafts στη γιατρο Καλ***νη.Επειδη ομως στους 10 μηνες υπηρχαν παλι κενα στη hairline κατι που παραδεχτηκε και η ιδια η γιατρος προσφερθηκε αφιλοκερδως να μου τοποθετησει 300 grafts παλι με fue.Να σημειωσω οτι στο τελευταιο χειρουργειο η γιατρος δουλεψε χωρις βοηθο και τοποθετουσε τα grafts ατοφια χωρις καν διαχωρισμο.Τρεις μηνες μετα το τελευταιο χειρουρχειο παθαινω ενα απιστευτοshockloss σε ολο σχεδον το κεφαλι εντελως ξαφνικα.Εχανα μεχρι και 400 τριχες σε καθε λουσιμο εκεινη τη περιοδο.Ειχα τρελαθει τελειως δεν ηξερα τι συμβαινει αλλα ευτυχως το καλοκαιρι επανηλθαν ολα και ξαναγεμισα.Τωρα 5 χρονια μετα και εχοντας διατηρηθει στο ιδιο σημειο χωρις απωλειες καπου αλλου θελω να διορθωσω οσο μπορω αυτο το σημειο.Η πυκνοτητα ειναι απαραδεκτη οπως και η φυσικοτητα της φορας των τριχων,Κανω χρηση toppik μονο σε αυτο το σημειο του hairline και καποιες φορες αν δε στρωσει σωστα φαινεται σαν βαμμενο.Εχω ερθει σε πολυ δυσκολη θεση ουκ ολιγες φορες.Εχω μιλησει με κορυφαιους γιατρους Rahal Hasson Shapiro μεσω διαδυκτιου και ολοι εχουν αποφανθει για 1500 grafts.Εχω μιλησει και απο κοντα με H*C και Γε***ου και εχουν αποφανθει και αυτοι για τον ιδιο αριθμο μοσχευματων.Strip δε σκεφτομαι να κανω σε καμια περιπτωση γιατι η ουλη ειναι πολυ χαμηλα οπως ειπε ο hasson και δε μπορει να ξαναπαρει απο το ιδιο σημειο.Οποτε δεν θα ηθελα και μια δευτερη ουλη στο κεφαλι μου αν και αυτη που εχω ευτυχως ειναι πολυ μικρη σε μηκος.Το υπολοιπο κεφαλι οπως μου ειπαν απο hdc και ο Γεωργιου ειναι σε πολυ κατασταση σε σημειο που νομιζαν οτι φοραω toppik οπως και δοτρια μου (στα πλαινα ειναι απειραχτη).Το προβλημα μου ειναι οτι θελω επιτελους να διορθωσω αυτο το σημειο που με ταλαιπωρει τοσα χρονια αλλα δε ξερω που τελικα.Εχω πραγματικα απελπιστει.Ο Rahal ναι μεν ειναι κορυφαιος αλλα για 1500 μοσχευματα με fue ζηταει καπου 8000 ευρω.Ποσο εξωπραγματικο σε περιοδο κρισης που βιωνουμε και για τοσο μικρο προβλημα.Ημουν ετοιμος να κλεισω στο κ. Γεω**ου αλλα με αυτα που διαβασα εδω μεσα εχω τρομοκρατηθει πραγματικα και δε θελω να ρισκαρω.Επισης μετα απο τοσες επεμβασεις εχει σκληρυνει πολυ το δερμα στο σημειο αυτο του κεφαλιου και δε ξερω κατα ποσο παιζει και αυτο το ρολο του.Θα ηθελα και οι πιο εμπειροι του φορουμ να μου πουν τις γνωμες τους.Απο θεραπεια τοσα χρονια μινοξυδιλη μονο βραδυ και φινα 3 μηνες το φθινοπωρο και 3την ανοιξη μερα παρα μερα 0,6.

Συνημμένα

• P1000175.JPG
    P1000175.JPG
    3 MB · Προβολές: 66

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Άποψη μου είναι ότι αυτός που θα δώσει λύση στο πρόβλημα σου είναι ο Rahal, δεδομένου ότι ειδικεύεται στη hairline. Σύμφωνοι τα χρήματα που ζητά είναι εξωφρενικά, αλλά είδες τα αποτελέσματα των άλλων και δεν σε κόβω και άνθρωπο που συμβιβάζεται με τη μετριότητα (3 επεμβάσεις για το πρόβλημα που βλέπω, really?)

Leone

Active Member
Οχι τρεις αλλα τεσσερις φιλε Soralteno.Αυτα να βλεπουν μερικοι εδω μεσα μπας και γλυτωσουμε κανενα παιδι απο τους απατεωνες.Δε νομιζει οτι αρεσει σε κανεναν η μετριοτητα.Σκεφτομαι καιρο τωρα τον Rahal αλλα 8000 μονο η επεμβαση και βαλε αεροπορικα διαμονη και φαγητο ξεφευγουμε παρα πολυ και αυριο εδω δε ξερουμε τι μας ξημερωνει.Για αυτο ψαχνω κατι αξιοπιστο αλλα και πιο λογικο στη τιμη.

tropheus

Well-Known Member
Leone είπε:
Οχι τρεις αλλα τεσσερις φιλε Soralteno.Αυτα να βλεπουν μερικοι εδω μεσα μπας και γλυτωσουμε κανενα παιδι απο τους απατεωνες.Δε νομιζει οτι αρεσει σε κανεναν η μετριοτητα.Σκεφτομαι καιρο τωρα τον Rahal αλλα 8000 μονο η επεμβαση και βαλε αεροπορικα διαμονη και φαγητο ξεφευγουμε παρα πολυ και αυριο εδω δε ξερουμε τι μας ξημερωνει.Για αυτο ψαχνω κατι αξιοπιστο αλλα και πιο λογικο στη τιμη.

Έχεις απόλυτο δίκιο Leone το οικονομικό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα ειδικά αυτές τις εποχές.
Μετά από όλα αυτά που έχεις περάσει όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.
Μίλησε και με τον Bis***a να δεις τι θα σου πει με δεδομένο το ιστορικό σου. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις μια καλύτερη τιμή από αυτή που αναφέρει στο site του και από εκεί και πέρα μια πιο οικονομική λύση με καλά αποτελέσματα είναι και ο Erd**an στην Τουρκία.
Το ότι το δέρμα είναι πιο σκληρό λόγω των πολλών επεμβάσεων είναι ένα θέμα αλλά έχε υπόψιν σου ότι εδώ φυτρώνουν μαλλάκια που μεταμοσχεύονται πάνω σε ουλές προηγούμενων strip.

Ψάξε το...

giwrgos athina

Active Member
Φιλε μου εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα εκανα τιποτα εχεις πολυ πολυ μικρο προβλημα...Πιστεψεμε δεν θα φαινεται αντιαιστηιτικο σε κανεναν αλλον εκτος απο σενα...Αν θες ομως να κανεις κατι πιστευω με 1500grafts θα τουμπανιασεις...Απεφυγε κυπρο με ολα αυτα που συμβαινουν δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι και οι τιμες τους δεν ειναι και φθηνες...Ελλαδα μην το σκεφτεσαι καν...Συμφωνω με τον τροφεα να κοιταξεις για bissan*a φαινεται αξιοπιστη λυση...Για τουρκια δεν ξερω..

Δημητρης38

Active Member
Φιλε κρατησε τα λεφτα σου και πηγαινε για ενα μηνα στις μαλβιδες να περασεις πενα ...
Δεν εχεις κανενα προβλημα, δεν αξιζει εσυ προσωπικα να μπεις σε διαδικασια μ/μ

Βρες τα με τον εαυτο σου, το μαλλι σου ειναι μια χαρα !!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
δεν καταλαβαινω το προβλημα του φιλου μιας κ δεν φαινεται.Πολλες φορες οι φωτογραφιες ξεγελανε ομως.Αν φιλε εισαι ετσι οπως δειχνει η φωτο,μην κανεις τιποτα και να χαιρεσαι για το Ελληνικο αποτελεσμα.

Leone

Active Member
Παιδια ισως απο κοντα να φαινεται χειροτερο.Για το λογο οτι το υπολοιπο μαλλι ειναι σε καλο σημειο δε δενει ωραια το hairline και αυτο φαινεται.Εχω ακουσει σχολια του στυλ αδειαζεις εδω μπροστα αναφερομενοι στο hairline.Ειναι μερικα σημεια στο hairline που δε καθεται ουτε το toppik.Δε κρυβω οτι ειμαι απογοητευμενος τελευταια γιατι ειχα καταληξει Κυπρο επειδη ειναι και κοντα και ειχα συμφωνησει σε μια λογικη τιμη.Αλλα με οσα ειδα τελευταια ουτε καν.Δεν ειμαι για αλλα ρισκα.Εχω στειλει σε Bissanga και αναμενω.Ενω θα κοιταξω και για Shapiro παλι να δω τι τιμη θα μας κανει.Παραθετω αλλη μια φωτογραφια.

Συνημμένα

• P1000169.JPG
    P1000169.JPG
    3.2 MB · Προβολές: 57

Flosk

Well-Known Member
Και ελεγα τον Τροφεα απαιτητικο και τελειομανη..ρε φιλε πηγαινε παρε ενα σκαφος. Ειμαι 2 εβδομαδες στην παραλια και σκεφτομαι τι θα κανω με την καραφλα μου και μου το χαλασες τωρα. Αν δεν παρεις εσυ σκαφος θα πρέπει να παρω εγω στο λεω.. Χαχαχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member
Και εδω αλλη μια με το μαλλι πολυ κοντο κατω απο δυνατο φωτισμο.

Συνημμένα

• P1000167.JPG
    P1000167.JPG
    2.9 MB · Προβολές: 48

Leone

Active Member
Θα σου δείξω και με πάνω. Οι φύτρες μου είναι προς τα κάτω. Αλλά πέρα από αυτό τράβηξα έτσι φώτο για να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα το πρόβλημα. Όταν είναι προς τα πάνω δε φαίνονται τόσο πολύ τα κενά στο hairline.

Flosk είπε:
Και ελεγα τον Τροφεα απαιτητικο και τελειομανη..ρε φιλε πηγαινε παρε ενα σκαφος. Ειμαι 2 εβδομαδες στην παραλια και σκεφτομαι τι θα κανω με την καραφλα μου και μου το χαλασες τωρα. Αν δεν παρεις εσυ σκαφος θα πρέπει να παρω εγω στο λεω.. Χαχαχα

χαχα.ρε φίλε είσαι ωραίος

Μπλουζα