RejuvePlex Hair Loss and Anti-Aging Serum

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το RejuvePlex, ένα τοπικό "φυσικό". Αν δεν απaτώμαι, πρέπει να "εμπλέκεται" και ο δημιουργός του Zix μέσα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα συστατικά του, δείτε και εδώ.

Παράγγειλα για δοκιμή και σήμερα μου ήρθε. Τώρα για περισσότερες πληροφορίες, όπως πχ κάποιο αποτέλεσμα, θα έχω μετά από κάμποσο καιρό :grandpa:

http://www.youtube.com/watch?v=cLf4v4fLQ8E

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Απ: RejuvePlex Hair Loss and Anti-Aging Serum

Xmmm...το παρουσιάζει ο OMG όμως που αν δν απατώμαι έχει φτιάξει το laser κράνος :p

somari

Active Member

Μόλις τελείωσα το διάβασμα στο whl.org. Ούτε μια αναφορά στην DHT, πολλά φρου φρού και αρώματα η περιγραφή βασικά. Μου κάθεται άσχημα.

vayero

Member

τι νέα έχουμε με το συγκεκριμένο σκεύασμα, πωλείται από κάπου έτοιμο, αποδίδει, έχει παρενέργειες, τα συστατικά του?

Άκης

Administrator

vayero είπε:
τι νέα έχουμε με το συγκεκριμένο σκεύασμα, πωλείται από κάπου έτοιμο, αποδίδει, έχει παρενέργειες, τα συστατικά του?
Στο παραπάνω λινκ αναφέρονται σχεδόν οι περισσότερες απορίες σου. Τώρα αν αποδίδει σε κάτι, ακόμη άγνωστο γιατί δεν έχει και πάρα πολύ καιρό στην αγορά για να γίνουν οι δοκιμές.

xDante

Member

φαίνεται να έχει μέσα ένα συνοθύλευμα απο Λουκανικούμπα λάχανο καροτ.. ούπς σόρρυ παρασύρθηκα ;D
πέρα απο την πλάκα αυτά τα ονόματα ουσιών που έχει πρέπει να έχουν ψαχτεί πάααααρα πολύ οι τυπάδες για να τα βρούν ;)

αυτός που μιλάει στο βίντεο μου φαίνεται η χερλαιν του λίγο φτιαχτή ? σαν να έχει κάνει μεταμόσχευση η μ φαίνεται ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα