REGAINE,ELOCON LOTION,BIOMINERAL+

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

onoffon

New Member
Μετα απο ωρες αναγνωσης συμπερανα τα εξης:
Propecia: Με τρομαξε λιγο με τις παρενεργειες και δεν ξερω αν θελω να περνω τετοια φαρμακα χωρις να ξερω τι θα μου προκαλεσει αργοτερα.
Αυτο που χρειαζομαι ειναι να σταματησει αμμεσα η τριχοπτωση και να μπει σε εφαρμογη η διαδικασια στο να βγουν καινουργιες τριχες, με το Propecia απο οτι καταλαβα θα μπορουσε να γινει αλλα θελει χρνο και οσο ναναι με φοβησε λιγο οποτε πηγαινω στην αλλη λυση το Revivogen. Tι παιζει τελικα με αυτο το φαρμακο?Αξιζει να το παρω?Σκοπευω να μην κοψω το Regaine γιατι οπως ειπα παλαιοτερα ειχα δει μεγαλη διαφορα στα μαλλια μου και απο οτι καταλαβα συνδιασμος των δυο αυτων προιοντων εχουν καλα αποτελεσματα.
Σκεφτηκα λοιπον να παρω το πακετο του Revivogen για τρεις μηνες και να το συνδιασω με το Regaine. Nα το επιχειρησω ή τζαμπα τα λεφτα?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Μετα απο ωρες αναγνωσης συμπερανα τα εξης:
Propecia: Με τρομαξε λιγο με τις παρενεργειες και δεν ξερω αν θελω να περνω τετοια φαρμακα χωρις να ξερω τι θα μου προκαλεσει αργοτερα.
Αυτο που χρειαζομαι ειναι να σταματησει αμμεσα η τριχοπτωση και να μπει σε εφαρμογη η διαδικασια στο να βγουν καινουργιες τριχες, με το Propecia απο οτι καταλαβα θα μπορουσε να γινει αλλα θελει χρνο και οσο ναναι με φοβησε λιγο οποτε πηγαινω στην αλλη λυση το Revivogen. Tι παιζει τελικα με αυτο το φαρμακο?Αξιζει να το παρω?Σκοπευω να μην κοψω το Regaine γιατι οπως ειπα παλαιοτερα ειχα δει μεγαλη διαφορα στα μαλλια μου και απο οτι καταλαβα συνδιασμος των δυο αυτων προιοντων εχουν καλα αποτελεσματα.
Σκεφτηκα λοιπον να παρω το πακετο του Revivogen για τρεις μηνες και να το συνδιασω με το Regaine. Nα το επιχειρησω ή τζαμπα τα λεφτα?

Αν έχεις μικρό πρόβλημα ακόμα, επέλεξε zuper zix II για το dht-blocker αντι για revivogen, σε συνδιασμό με μινοξιδίλη (αν χρειάζεσε regrowth) και σαμπουάν κετοκοναζόλης.

londonakis

New Member
Fenimore, να ρωτήσω εσένα ή όποιον άλλον ξέρει αν και πότε μπορώ να βάλω τοπική DHT blocker μετά από μεταμφύτευση. Σήμερα είμαι στην 6 μέρα μετά την μεταμφύτευση μου. Σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσανε δεν μπορώ να βάλω τίποτα χημικό (ζελε, βαφή κλπ) πριν τον ένα μήνα, να υποθέσω ότι αυτό το διάστημα είναι και το ασφαλές αν θέλω να αρχίσω κάτι σε τοπικό;

onoffon

New Member
Αν δεις την φωτογραφια μαλλον εχω μεγαλο προβλημα, η αραιωση ειναι αρκετη μεγαλη,εσυ τι προτηνεις κρινοντας απο την φωτο?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
londonakis είπε:
Fenimore, να ρωτήσω εσένα ή όποιον άλλον ξέρει αν και πότε μπορώ να βάλω τοπική DHT blocker μετά από μεταμφύτευση. Σήμερα είμαι στην 6 μέρα μετά την μεταμφύτευση μου. Σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσανε δεν μπορώ να βάλω τίποτα χημικό (ζελε, βαφή κλπ) πριν τον ένα μήνα, να υποθέσω ότι αυτό το διάστημα είναι και το ασφαλές αν θέλω να αρχίσω κάτι σε τοπικό;

Δεν γνωρίζω αλλά εγώ στην θέση σου δεν θα έβαζα τίποτα προς το παρόν... να ηρεμήσει το κεφάλι απο την επεμβαση.

onoffon είπε:
Αν δεις την φωτογραφια μαλλον εχω μεγαλο προβλημα, η αραιωση ειναι αρκετη μεγαλη,εσυ τι προτηνεις κρινοντας απο την φωτο?

Δεν μπορώ να προτείνω σε κανέναν κάποιο dht-blocker εκτός από τα φυτικά τοπικά που δεν έχουν παρενέργειες. Εσύ πρέπει να κρίνει κατά ποσο θες να "ρισκάρεις" σε εισαγωγικά, όσον αφορα τις παρενέργειες.

onoffon

New Member
Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να το ρισξαρω,θα προτιμουσα κατι τοπικο και αποτελεσματικο γιαυτο σκεφτηκα το ρεβιβογκεν αλλα κ γι'αυτο οι αποψεις διηστανται...το προιον που γραφεις πιο πανω το βρησκω στα φαρμακεια?κανει την ιδια δουλεια με το ρεβιβογκεν?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να το ρισξαρω,θα προτιμουσα κατι τοπικο και αποτελεσματικο γιαυτο σκεφτηκα το ρεβιβογκεν αλλα κ γι'αυτο οι αποψεις διηστανται...το προιον που γραφεις πιο πανω το βρησκω στα φαρμακεια?κανει την ιδια δουλεια με το ρεβιβογκεν?

Το zix είναι homemade , αγοράζουμε τα συστατικά και του φτιάχνουμε μόνοι μας. Από εδώ βρίσκεις τα συστατικά όλα μαζί http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm (το αριστερό πακέτο), και με 55 ευρώ πάνω κάτω έχεις υλικά για να το φτιάχνεις για κανα χρόνο. Έτη φωτός φθηνότερο απο το revivogen και πολύ πιο κοσμητικά αποδεκτό.
Αλλά όπως σου είπα και τα 2 δεν κάνουν για μεγάλα norwood, διάβασε καλά για όλα τα προιόντα πριν επιλέξεις κάτι.

onoffon

New Member
εδώ και δυο εβδομάδες έχω σταματήσει την elocon lotion και χρησιμοποιώ μονο το regaine,λούζομαι τις καθημερινες με πράσινο σαπούνι και δυο φορες την εβδομάδα με το σαμπουάν κετοκοναζολης 2%. πλέον έχω ξηροδερμία και έντονη φαγούρα αλλα συνεχίζω να χάνω τρίχες,σκέφτηκα ότι είναι καιρός να πάρω το propecia μιας και με το regaine μονο του δεν γίνεται κάτι η μήπως πρέπει να περιμένω μπας και σταματήσει?με την φαγούρα τι γίνεται?

edit: greeklish σε Εληνικά.

onoffon

New Member
Μετα απο ψαξιμο στο intrnet παρατηρησα οτι οι τιμες διαφερουν απο site σε site...To Αvodart εχει καλιτερα αποτελεσματα για προχωριμενη τριχοπτωση και αποφασησα να παρω αυτο αντι του Propecia. Μπορει καποιος να μου προτηνει καποιο site?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lospartidos

New Member
καλησπερα παιδια!ειμαι και εγω καινουριος στο forum και θελω καποια βοηθεια αν μπορειτε!Ειμαι 27 χρονων και εχω αραιωση απο τα 20.χρεισιμοποιω το regain σχεδον 1μιση χρονο τωρα συνεχομενα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει αποτελεσματα η οχι.βασικα δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν το εβαζα.Το τελευταιο καιρο στο λουσιμο χανω πολλες τριχες και βλεπω μια αραιωση γενικη!Βαζω regain μια φορα την μερα και αυτη βραδυ απο 5 ψεκασμους,και σχεδον ανα 2μηνο αλλαζω σαμπουαν.Διαβασα για το DHT BLOCKER το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι και αν πρεπει να το βαλω!Δεν θελω να βγαλω μαλλια εννοειται αλλα εστω να μην εχω αυτη την αραιωση!βοηθηστε please!:)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
lospartidos είπε:
καλησπερα παιδια!ειμαι και εγω καινουριος στο forum και θελω καποια βοηθεια αν μπορειτε!Ειμαι 27 χρονων και εχω αραιωση απο τα 20.χρεισιμοποιω το regain σχεδον 1μιση χρονο τωρα συνεχομενα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει αποτελεσματα η οχι.βασικα δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν το εβαζα.Το τελευταιο καιρο στο λουσιμο χανω πολλες τριχες και βλεπω μια αραιωση γενικη!Βαζω regain μια φορα την μερα και αυτη βραδυ απο 5 ψεκασμους,και σχεδον ανα 2μηνο αλλαζω σαμπουαν.Διαβασα για το DHT BLOCKER το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι και αν πρεπει να το βαλω!Δεν θελω να βγαλω μαλλια εννοειται αλλα εστω να μην εχω αυτη την αραιωση!βοηθηστε please!:)

άνοιξε ένα νεο θέμα στην κατηγορία "σχετικά με εσάς" κα τα συζητάμε εκεί για να μην γράφουμε στο θέμα του φίλου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα