REGAINE,ELOCON LOTION,BIOMINERAL+

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

onoffon

New Member
Καλησπέρα σας,
Ειμαι καινουργιος στο forum και θέλω να κάνω μερικες ερωτησεις και ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθησετε.
Πριν αρκετους μηνες ειχα επισκευτει δερματολογο λογο τριχοπτωσης και μου εδωσε θεραπεια για 4 μηνες (regaine, elocon lotion, συμπληροματα διατροφης biomineral plus και σαμπουαν για λιπαρα μαλλια Τrichogenesis). Ομολογώ πως μετα απο 4 μηνες θεραπειας ειδα μεγαλη διαφορα, τα μαλλια ειχαν πυκνοσει και ετσι αποφασησα να σταματησω την θεραπεια κυριως για οικονομικους λογους. Μετα απο 2-3 μηνες παρατηρησα ξανα τριχοπτωση με πολυ γρηγορο ρυθμο και τωρα εχω πολυ μεγαλη αραιωση και ετσι αποφασισα να αρχισω την θεραπεια ξανα.Χρησιμοποιω τα ιδια προιοντα με εξερεση το σαμπουαν το οποιο δεν κυκλοφορει πλεον στην αγορα και δεν το βρησκω πουθενα. Τι σαμπουαν μπορω να χρησιμοποιησω?Κανω την θεραπεια εδω και 20 μερες περιπου και η τριχοπτωση συνεχιζει. Θα δω αποτελεσματα αυτη την φορα ή τζαμπα την κανω?
Ευχαριστω εκ των πρωτερον!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: καλωσόρισες και καλη συνέχεια.

Καλύτερα να μην βάζεις κορτιζονούχα (elocon) , μπορεί να δείνουν regrowth στην αρχή αλλά έχουν παρενέργειες, και είτε τα συνεχίσεις είτε τα σταματίσεις θα χάσεις και το αποτέλεσμα γιατί λεπτένουν την επιδερμίδα σε μακροχρόνια χρήση. (παρενέργεια σε μεγάλο βαθμό μη-αναστρέψιμη).

Όλες οι θεραπείες θέλουν συνεχή αγωγή αν θες να διατηρείς το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει θεραπεία που αν την κάνεις για λίγο καιρό και μετά να μην βάζεις τίποτα.

onoffon

New Member
Ευχαρισω πολυ, καλως σας βρηκα.
Μου προτηνεις καποιο αλλο προιον? Απο σαμπουαν τι μπορω να χρησιμοποιησω? Αυτη την φορα θα την συνεχισω την θεραπεια οτι και να κοστησει...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Ευχαρισω πολυ, καλως σας βρηκα.
Μου προτηνεις καποιο αλλο προιον? Απο σαμπουαν τι μπορω να χρησιμοποιησω? Αυτη την φορα θα την συνεχισω την θεραπεια οτι και να κοστησει...

Αν πιστεύεις ότι χρειάζεσε regrowth μπορείς να συνεχίσεις την μινοξιδίλη, σου προτείνω της kirkland http://www.minoxidil-direct.co.uk/ , το regaine είναι πανάκριβο.
Για σαμπουάν μπορείς να δοκιμασεις σαμπουάν κετοκοναζόλης 2% από φαρμακείο για 3 λουσίματα την εβδομάδα, και για τις καθημερινές πάρε ένα πράσινο σαπούνι που είναι ήπιο σε συστατικά.
Θα χρειαστείς και κάποιο dht blocker, αν έχεις ΑΑ. Αν θες βάλει και μια φωτογραφία που να δειχνει το πρόβλημα.

onoffon

New Member
Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο δοκιμασμενο και απο αλλους χρηστες? Οσο για το ΑΑ δεν ξερω ακριβως... :-/ Απλα εχω αραιωση σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου (περισσοτερο στο πισω μερος και λιγοτερο στο μπροστινο). Oριστε και μια φωτογραφια http://imageshack.us/photo/my-images/23/0511wv.jpg/

cool11

Well-Known Member
Προσπαθω να καταλαβω αν οι καψουλες biomineral, κανουν οντως δουλεια.
Αλλα και 22 ευρω το κουτι ειναι αξιολογο ποσο να δωσει κανεις πλεον.

onoffon

New Member
Ναι οντως ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα οπως ειπα με αυτην τημ θεραπεια ειδα μεγαλη διαφορα στους 4μηνες κιωλας, ηθελα να ρωτησω οσον αφωρα για το παραπανω σαμπουαν που μου προτηνες...διαβασα στις οδηγιες οτι ειναι κυριως για πιτιριδα και ερεθισμους,δεν λεει κατι για τριχοπτωση,αν δειτε την φωτογραφια εχω μεγαλη αραιωση κη τριχοπτωση ακομα συνεχιζει.Ζε πρωτο βαθμο με ενδιαφερει να σταματησουν να πεφτουν κ μετα να ξαναβγουν αν ειναι αυτο δηνατον...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Ναι οντως ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα οπως ειπα με αυτην τημ θεραπεια ειδα μεγαλη διαφορα στους 4μηνες κιωλας, ηθελα να ρωτησω οσον αφωρα για το παραπανω σαμπουαν που μου προτηνες...διαβασα στις οδηγιες οτι ειναι κυριως για πιτιριδα και ερεθισμους,δεν λεει κατι για τριχοπτωση,αν δειτε την φωτογραφια εχω μεγαλη αραιωση κη τριχοπτωση ακομα συνεχιζει.Ζε πρωτο βαθμο με ενδιαφερει να σταματησουν να πεφτουν κ μετα να ξαναβγουν αν ειναι αυτο δηνατον...

http://www.hairlossgr.com/fungoral
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-119.html

onoffon

New Member
Οκ με καληψες...αυτο που μου δωσανε στο φαρμακειο λεγεται KETOCONAZOLE της GENEPHARM, δεν ξερω αν ειναι τοσο καλο οσο το fungoral... :-/

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Οκ με καληψες...αυτο που μου δωσανε στο φαρμακειο λεγεται KETOCONAZOLE της GENEPHARM, δεν ξερω αν ειναι τοσο καλο οσο το fungoral... :-/

Εφόσον είναι σαμπουάν με κετοκοναζόλη 2% την ίδια δουλειά θα κάνει με το fungoral.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

onoffon

New Member
Εχω αρχισει ειδη να το χρησιμοποιω κ τις καθημερινες λουζομαι με πρασινο σαπουνι,μια αλλη απορια: χρησιμοποιω το regaine εδω κ 25 μερες περιπου και ακομα τα μαλλια πεφτουν και ισως πεφτουν ακομα περισσοτερο, απο οσο θυμαμαι αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι?ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτο μεχρι να σταματησει η τριχοπτωση?Αν θυμαμαι καλα μετα τους 2 μηνες σωστα?

cool11

Well-Known Member
Τις καψουλες biomineral plus δεν μπορουμε να τις βρουμε φτηνοτερα απο το εξωτερικο ρε παιδια?
Ειναι ιταλικες αν δεν κανω λαθος. Ειχα ψαξει και σε ebay αλλα τιποτε.
Δεν μπορει, καπου θα πρεπει να τις πουλανε φτηνοτερα.
Ξερει κανεις να ψαξει καπου στοχευμενα, μηπως βρουμε κατι?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Εχω αρχισει ειδη να το χρησιμοποιω κ τις καθημερινες λουζομαι με πρασινο σαπουνι,μια αλλη απορια: χρησιμοποιω το regaine εδω κ 25 μερες περιπου και ακομα τα μαλλια πεφτουν και ισως πεφτουν ακομα περισσοτερο, απο οσο θυμαμαι αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι?ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτο μεχρι να σταματησει η τριχοπτωση?Αν θυμαμαι καλα μετα τους 2 μηνες σωστα?

Το shedding συννήθως διαρκεί 1 - 2 εβδομάδες...

onoffon

New Member
Φιλε cool11 δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια κ δεν ξερω...Fenimore τοτε πως το εξηγεις αυτο?μηπως κανω κατι λαθος?Συγνωμη αν γινομαι λιγο κουραστικος αλλα ολη αυτη η ιστορια με εχει αγχοσει λιγο... :s

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
onoffon είπε:
Fenimore τοτε πως το εξηγεις αυτο?μηπως κανω κατι λαθος?Συγνωμη αν γινομαι λιγο κουραστικος αλλα ολη αυτη η ιστορια με εχει αγχοσει λιγο... :s

Στην 25 μέρα είναι φυσικό να έχεις shedding, το shedding δεν αρχίζει αμέσως μόλις αρχίσεις την μινοξιδίλη... μετά από λίγες μέρες ξεκινά, αν ξεκινήσει εννοείτε.

Όπως και να έχει μην ανυσηχείς για κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να μας φοβίζουν οι τρίχες που χάνουμε ξαφνικά είτε από shedding, είτε από εποχιακή τριχόπτωση κτλ.

Κι εγώ και όπως όλοι όταν είχαμε ξεκινήσει θεραπείες, μέχρι και τώρα υπήχαν περιόδοι που τα μαλλιά έφεβγαν με το τσουβάλι στο λούσιμο. Αλλά μετα από τόσο σκαμπανευάσματα, τα μαλλιά είναι ακόμα εδώ (δεν θα είναι για πάντα εννοείτε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

onoffon

New Member
μια απορια: σημερα λουστικα για δευτερη με το σαμπουαν κ μετα απο τεσσερις ωρες περιπου εβαλα την elocon lotion kai to regaine, τρεις ωρες μετα ενιωθα ενα μικρο καψιμο στο πανω μερος του κεφαλιου, ειναι φυσιολογικο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα