Regaine στους κροταφους;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

renzokuken

New Member
Διάβασα στις οδηγίες του regaine ότι δεν ενδείκνυται για τους κροταφους το regaine αλλά μόνο για το κλασσικό σημείο (δε θυμάμαι πως λέγεται) στην κορυφή του κεφαλιού. Ισχύει; Ρωτάω για να μη ξοδεύω τζάμπα ποσότητα βάζοντας και στα μπροστά. Γενικά πόσο είναι μια λογική ποσότητα; Μία δόση αφρού ή παραπάνω;

Επίσης, να βάζω μόνο στο σημείο που είναι έντονο το θέμα ή γενικά σε όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού; Φωτογραφίες μου έχω βάλει υπάρχουν εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3539.0.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Regaine στους κροταφους;

Όχι δεν ισχύει, απλά η μινοξιδίλη έχει πάρει έγκριση από το FDA μονο για regrowth όσον αφορά το vertex.
Δες αν θες τις φωτό μου σε αυτό το πόστ να δεις πόσο έχουν πυκνώσει οι κροτάφοι μου. http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2973.msg53678.html#msg53678

renzokuken

New Member

Όσο αφορά το θέμα με την ποσότητα; Υποτίθεται πως κρατάει 1 μήνα το κάθε μπουκάλι, αλλά αυτό βάζοντας πόση ποσότητα κάθε φορά; Και τί ορίζει το πόσο πρέπει να βάλεις και το πού;

Π.χ. για τις φωτογραφίες μου πόσο θα προτείνατε;

kapa

Μέλος του προσωπικού

renzokuken είπε:
Όσο αφορά το θέμα με την ποσότητα; Υποτίθεται πως κρατάει 1 μήνα το κάθε μπουκάλι, αλλά αυτό βάζοντας πόση ποσότητα κάθε φορά; Και τί ορίζει το πόσο πρέπει να βάλεις και το πού;

Π.χ. για τις φωτογραφίες μου πόσο θα προτείνατε;
ποσοτητα οσο χρειαστει για να καλυψουμε την επιφανεια της αραιωσης.
στην δικη σου περιπτωση εχεις να καλυψεις μια επιφανεια nw5 2 φορες την μερα,η οποια εχει μαλλι,θα χρειαστεις 1μλ τη καθε φορα.
1 μλ ειναι 6 ψεκασμοι.
αν δεις οτι δεν καλυπτεις ολο το σημειο της αραιωσης ριχνεις και ακομα εναν η δυο ψεκασμους,καποια ποσοτητα λογο το οτι υπαρχει μαλλι θα παει χαμενη

renzokuken

New Member

Λογικά μιλάς για το σπρέυ που εκεί ξέρω για τους 6 ψεκασμούς. Εγώ όμως πήρα τον αφρό (foam) που εκεί δε μπορείς να ορίσεις τόσο εύκολα την ποσότητα. Πόσο αντιστοιχούν δηλαδή 6 ψεκασμοί στο foam;

kapamarou είπε:
ποσοτητα οσο χρειαστει για να καλυψουμε την επιφανεια της αραιωσης.
στην δικη σου περιπτωση εχεις να καλυψεις μια επιφανεια nw5 2 φορες την μερα,η οποια εχει μαλλι,θα χρειαστεις 1μλ τη καθε φορα.
1 μλ ειναι 6 ψεκασμοι.
αν δεις οτι δεν καλυπτεις ολο το σημειο της αραιωσης ριχνεις και ακομα εναν η δυο ψεκασμους,καποια ποσοτητα λογο το οτι υπαρχει μαλλι θα παει χαμενη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα