Regaine μετά από μεταμόσχευση

mrA

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις μέσω του φόρουμ (επιτέλους έκανα εγγραφή) και συνειδητοποίησα πόσο άσχετος ήμουν!!

Για να μπω στο θέμα, έχω κάνει 2 μεταμοσχεύσεις (η μία κατά τη γνώμη μου πέτυχε, η δεύτερη ήταν τρελή αποτυχία.. κατά τη γνώμη μου πάντα βέβαια).

Μετά από τη δεύτερη λοιπόν μεταμόσχευση, ξεκίνησα να βάζω regaine. Όχι αμέσως αλλά μετά από περίπου κάνα 6μηνο. Τον πρώτο καιρό όντως είδα διαφορά (όπως σε πολλούς που έχω διαβάσει εδώ μέσα) αλλά τώρα πια, 2 χρόνια μετά από την 2η μεταμόσχευση καταλαβαίνω ότι δεν μου κάνει τίποτα και σκέφτομαι σιγά σιγά να το κόψω. Ήδη το έχω ελαττώσει.

Αυτό που θέλω να μου πει κάποιος με την εμπειρία του (έψαξα αντίστοιχο θέμα στο forum αλλά δε βρήκα) είναι αν τώρα που σκέφτομαι να το σταματήσω, θα επηρεαστούν και τα μεταμοσχευμένα ή απλά θα πέσουν τα υπόλοιπα που ήταν ούτως ή άλλως να πέσουν.
Δηλαδή τα μεταμοσχευμένα παίζει να έχουν συνηθίσει το regaine και να πέσουν και αυτά;

Ελπίζω να μην κούρασα. Αν χρειάζεται κάτι άλλο να αναφέρω που δεν το έχω αναφέρει, πείτε μου.
Ευχαριστώ :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karampalikis

Active Member
Όταν βάζεις στα μεταμοσχευμενα μαλλιά μινοξ είναι σαν να βάζεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού (εκεί που τα μαλλιά δεν πεφτουν).
Μπορεί να πέσουν προσωρινά αν έχει επηρεαστεί ο κύκλος ζωής της τρίχας αλλά θα ξαναβγούν.

Η μόνη περίπτωση να πέσουν μόνιμα τα μεταμοσχευμενα μαλλιά είναι να τα έχει πάρει ο γιατρος από μη ασφαλή περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δεν είμαι γιατρός, σου μιλάω με βάση την δική μου εμεπειρια και τα όσα έχω διαβάσει.

Πες μας λεπτομέρειες για τις μεταμοσχεύσεις.
Που τις έκανες; Πότε τις εκανες; Τι ηλικία ησουν τοτε; Ποσα έδωσες;

mrA

New Member
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Η αληθεια ειναι οτι με ειχε προβληματισει το θεμα γιατι λεω οκ να το παρω αποφαση οτι θα πεσουν οσα ειναι να πεσουν αλλα να μη χασω τουλαχιστον και αυτα που εβαλα. Το κοβω σταδιακα, οπως εχω διαβασει εδω μεσα οτι πρεπει να γινεται και ο θεος βοηθος.
Να σημειωσω οσον αφορα το regaine, επειδη εχω διαβασει σε αλλα θεματα οτι πολλους τους επηρεασε και ειχαν διαφορες παρενεργειες, οτι εγω ευτυχως δεν ειχα καποια παρενεργεια, εκτος αν ηταν τοσο μικρη που δεν την προσεξα.

Τις μεταμοσχευσεις τις εκανα πριν ανακαλυψω την υπαρξη αυτου του φορουμ. Μου προτεινε ενας φιλος, που με το δικο μου ματι, φαινοταν οτι του ειχε πετυχει κ πηγα κ εγω, χωρις καμια ερευνα, αποφασισμενος οτι οτι και να μου πουν θα την κανω γιατι ειχα πεσει πολυ ψυχολογικα. Ειδικα μετα την αλλαγη απο πριν που ειχα τρελη αφανα!!
Αν ειχα διαβασει οτι γραφεται εδω μεσα, θα το ειχα ψαξει πολυ περισσοτερο.

Ετσι λοιπον πηγα στην dhi. Μου ειπαν οτι ηταν να μου πουν, με πεισανε (οχι οτι ηθελε πολυ προσπαθεια για να με πεισουν δηλαδη..) και κανονισα και την εκανα.
Τις εκανα σε ηλικια 30 και 32 αντιστοιχα. Τωρα ειμαι 34.

Στην 1η μου εβαλαν 3700 περιπου τριχες (που απο οτι εχω διαβασει εδω ειναι λαθος να σου λενε για τριχες και οχι για τριχοθυλακια αλλα τωρα ειναι αργα) σε μια μερα. Αυτη κατα τη δικη μου γνωμη νομιζω ηταν πετυχημενη. Ειδα μεγαλη διαφορα γιατι ειχα αρχισει να αδειαζω.

Και παω μετα απο 2 χρονια για τη 2η. Giga session σε δυο μερες, υποτιθεται 5000 τριχες αλλα μου ειπαν μετα οτι μπηκαν περιπου 4300.
Απο αυτην δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Δε ξερω αν υφισταται αυτο που θα πω, αλλα αν καποιος μου ελεγε οτι δεν φυτρωσε τιποτα δε θα μου φαινοταν περιεργο. Δε ξερω αν γινεται να αποτυχει τοσο μια μεταμοσχευση.

Τωρα ειμαι σε μια φαση που φαινεται αραιο το μαλλι. Ισως πεσανε αυτα που ηταν να πεσουν και σε συνδυασμο οτι η 2η μαλλον δεν πετυχε, βρεθηκα σε αυτο το σημειο.
Αυτα. Σορυ για το μακρυσκελες κειμενο.

karampalikis

Active Member
Όσες περισσότερες λεπτομέρειες μας λες τόσο το καλύτερο. Ποιος γιατρός σου εκανε τις επεμβάσεις;

mrA

New Member
Επειδη πηγα τελειως ανυποψιαστος και επειδη θεωρησα οτι οσοι εχουν τετοιες κλινικες ειναι ειδικοι, δεν εχω συγκρατησει ονοματα. Γυναικες ηταν και οι 2 παντως. Επισης δεν εχω φωτογραφιες απο πριν και μετα γιατι δεν πιστευα οτι θα χρειαστει να συγκρινω γιατι ημουν βεβαιος οτι δε θα εχω προβλημα. Θα μπορουσα να στειλω αυριο μια φωτο πως ειμαι τωρα.

Παντως με την απαντηση σου θα αποφασισω να κοψω το regaine τελειως συντομα. Προς το παρον εχω φτασει σταδιακα να το εχω ελαττωσει σε 2-3 φορες τη βδομαδα απο εκει που εβαζα καθε μερα πρωι βραδυ

kardinalios

Well-Known Member
Μου θυμίζεις εντονα τον εαυτό μου . Και εγώ έκανα την πρώτη έφαγα μια φόλα αλλά στην δεύτερη τελευταία στιγμή βρήκα το φόρουμ και σώθηκα .. θες να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες με την κατάσταση σου την τωρινή για να δούμε που βρίσκεσαι ;

mrA

New Member
Τη δεύτερη που έμεινες ευχαριστημένος που την εκανες;

Θα τραβήξω κάποιες φωτο και σημερα αύριο θα σας στείλω παιδιά να δείτε

kardinalios

Well-Known Member
Δεν έχω κάνει δεύτερη Μ.Μ . Είχα κανονίσει τα πάντα , ημερομηνίες κλπ στην Dhi αλλά τελευταία στιγμή βρήκα το φόρουμ άρχισα να ασχολούμαι πιο σοβαρά και το ανέβαλα . Τώρα προσπαθώ να σταθεροποιηθω λίγο και μιλάω με κλινικές του εξωτερικού . Αν είχα κάνει και τη δεύτερη θα είχα ήδη καταδικαστεί

makis25

Well-Known Member
kardinalios εκανες δηλαδη μια μμ στη dhi? οταν λες εφαγες φολα τι εννοεις , ξοδεψες πολλα grafts?

kardinalios

Well-Known Member
Δεν είναι τόσο πολλα τα grafts που χρησιμοποίησα . Είναι ότι δεν έπρεπε να την κάνω χωρίς να έχω σταθεροποιηθεί . Δεν έπρεπε να με είχαν βάλει . Και είναι ότι μου πέταξαν περίπου 1800 grafts στο κεφάλι χωρίς πλάνο . Δεν μου έχτισαν hairline . Δεν μου έχτισαν middle . Πέταξαν διάσπαρτα τα grafts με αποτέλεσμα όταν άρχισα να χάνω δικά μου μαλλιά να αρχίσουν τα προβλήματα . Δεν έχω να πω το παραμικρο για τον επαγγελματισμό τους κατά την διαδικασία . Απλά δεν έπρεπε να με βάλουν για ΜΜ . Δεν έκαναν κανένα πλάνο με την περίπτωση μου

mrA

New Member
Καλησπέρα και πάλι,

επανέρχομαι με κάποιες φώτο που μου ζητήσατε. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα καθότι τις τράβηξα με κινητό.

Και για να επανέλθω και στο δικό μου θέμα, από σήμερα κόβω τελείως το regaine και ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    794 KB · Προβολές: 64
  • 02.jpg
    02.jpg
    669.3 KB · Προβολές: 44
  • 03.jpg
    03.jpg
    904.7 KB · Προβολές: 55
  • 04.jpg
    04.jpg
    650.2 KB · Προβολές: 50
  • 05.jpg
    05.jpg
    447.3 KB · Προβολές: 54
  • 06.jpg
    06.jpg
    759.6 KB · Προβολές: 66

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
εχεις διάχυτη αραιωση πανω παντου , νομιζω θα κανεις λαθος να το κοψεις , θα χασεις εδαφος. Γιατι το κοβεις;

mrA

New Member
Γιατί δε βλέπω καμία διαφορά με από πριν που δεν το έβαζα. Επίσης θεωρώ ότι αυτά κυρίως είναι τα μεταμοσχευμένα που έχουν μείνει και δε θέλω να επηρεαστεί ο κύκλος ζωής και αυτών και να πέσουν. Τώρα σωστά ή λάθος θα δείξει.
Από το καλοκαίρι και μετά βάζω 2-3 φορές τη βδομάδα, μία φορά τη μέρα. Μερικές φορές μπορεί και 1 ή 2 φορές τη βδομάδα.
Άσε που με έχει κουράσει, όπως έχω διαβάσει και από πολλούς εδώ μέσα, να έχω και το άγχος του regaine

makis25

Well-Known Member
αν το κοψεις θα χασεις εδαφος , πολλοι νομιζουν πως δε δουλευει αλλα ο φαρμακο δε σταματα να δουλευει ποτε . Το φαρμακο αυτο δε ξεχωριζει αν η τριχα ειναι μεταμοσχευμενη ή οχι , αλλαζει τον κυκλο της τριχας ετσι και αλλιως. Αν το κοψεις για ενα διαστημα μερικων μηνων μεχρι και 1 χρονο , ειναι πιθανο να χασεις μερικα μεταμοσχευμενα , θα πεσουν και θα ξαναβγουν . Αλλα ειναι σιγουρο πως θα χασεις τις τριχες που συνεχισαν να υπαρχουν μονο και μονο εξαιτιας της μινοξιδιλης . Οπως και να εχει καλη τυχη , αλλα φανταζομαι πως αν αδειασει το κεφαλι σου θα εχεις μεγαλυτερο αγχος απο το αγχος που χεις να βαζεις ρεγκειν συχνα. Εγω θα σε συμβουλευα να το ξανασκεφτεις .

dim d

Well-Known Member
Νομίζω οτι δεν είναι τόσο μεγάλη δέσμευση αλλα νομίζω οτι έχει δίκιο ο φίλος που σου προτείνει να μην το κοψεις...

Μπλουζα