Regaine και υποταση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Leone

Active Member
Παιδια το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι εχω υποταση με ολα τα συμπτωματα της.Η πιεση μου σημερα ηταν 6 και 9.υποψιαζομαι το regaine.Συμβαινει σε κανεναν αλλο απο εδω μεσα?Να πω οτι εβαζα εδω και ενα χρονο 7 με 8 ψεκασμους καθε βραδυ μονο.Να ανησυχω τελικα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: Regaine και υποταση

Ρε παιδια ελεος με το ριγκειν δεν φταίει για ολα αυτο ΗΜΑΡΤΟΝ

Leone

Active Member

Φιλαρακι εισαι σιγουρος εσυ οτι το regaine δε προκαλει τιποτα?Μακαρι να ηταν ετσι.Αλλα ειναι...Δε πρεπει να ρωταμε να μαθαινουμε?Θα πηγαινουμε ετσι ντουγρου οταν μιλαμε για την υγεια μας?Παιδια οποιος ξερει αν σχετιζεται με υποταση ας μου πει σας παρακαλω.

Teri

New Member

Το regain έχει παρενέργειες. Όπως όλα τα φάρμακα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και όταν λέω παρενέργειες δεν ενοώ τριχοφυία σε πρόσωπο η σώμα αυτά είναι πταίσματα.
Έχουν αναφερθεί πονοκέφαλοι(το έχω περάσει), καρδιακές αρυθμίες και γενικά συμπτώματα δυσφορίας.

Leone,αν και προσωπικά δεν δίνω μεγάλες πιθανότητες να είναι απο αυτό, κοίταξέ το να ησυχάσεις.

geofish

New Member

Η μινοξιδίλη ακόμη και σήμερα χρησιμοποιείται σαν αντί-υπερτασικό (loniten) φάρμακο και μάλιστα θεωρείται πολύ ισχυρή αγγειοδιασταλτική ουσία. Για αυτό και μέσα στις παρενέργειες είναι και η υπόταση, για αυτό το λόγο και δεν κάνει να χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν χαμηλή πίεση.
Είναι παρενέργεια όμως που είναι αναστρέψιμη, όποτε leone μην ανησυχείς καθόλου. Βέβαια πίεση 6,9 είναι χαμηλή, αν πάντως νιώθεις κάποιες ζαλάδες φάε κάτι αλμυρό εκείνη την στιγμή και θα είσαι ΟΚ. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (χαμηλή πίεση) τότε πάνε σε 2 % μινοξιδίλη.

cool11

Well-Known Member

Και σε μενα οι υποτασεις πανε κι ερχονται απο τοτε που ξεκινησα regain...ζαλαδιτσες που και που δεν μου λειπουν, και πριν το regain δεν τις ειχα...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Leone είπε:
Παιδια το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι εχω υποταση με ολα τα συμπτωματα της.Η πιεση μου σημερα ηταν 6 και 9.υποψιαζομαι το regaine.Συμβαινει σε κανεναν αλλο απο εδω μεσα?Να πω οτι εβαζα εδω και ενα χρονο 7 με 8 ψεκασμους καθε βραδυ μονο.Να ανησυχω τελικα?
μπορείς να κάνεις εναλλακτικά προϊόντα => spectral RS,πεπτίδια χαλκού σε σπρέι κ.α

nikos76

Member

Παιδιά συμφωνώ κι εγώ...

Κάνω χρήση του regain εδώ και μια 10ετία αλλά περιστασιακά..το ξεκινάω,το σταματάω. Όντως όταν βάζω αισθάνομαι να χάνομαι,να νυστάζω συνεχώς,να βαριέμαι και γενικά να μην έχω πολύ όρεξη για τίποτα. Ακόμη και για σεξουαλική επαφή.Μετά όμως απο κανα δυο μέρες αποχής regaine αρχίζω να επανέρxομαι σε φυσιολογικά επίπεδα. Πιστεύω ότι η μινοξιδίλη επιδή ρίχνει μάλλον την πίεση αισθόνομαι όλα αυτά.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Πάντως είναι γεγονός ότι όταν βάζω regaine ακόμη και τίποτα άλλο να μην χρησημοποιήσω το μαλί παίρνει αμέσω μπροστά!Μεγάλη βελτιώση..κανει τρελή δουλειά..είναι αναντικατάστατο!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η μινοξιδιλη γενικα ειναι ακινδυνη

ωστόσο απο καποιους ανθρωπους δεν πρεπει να χρησιμοποιειτε
καλυτερα να προσανατολιστεις καπου αλλου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member

Προσωπικά χρησιμοποιώ μινοξ γύρω στους εννέα μήνες. Πάντα (δηλ. και πριν τη χρήση μινοξ) είχα σχετικά χαμηλή πίεση 10 η μεγάλη και 6 η μικρή. Πριν κανα 2 μήνες πήγα έδωσα αίμα (δεν έβαλα μινοξ για κανα 3 μέρες για να μην έχει μείνει τπτ στο αίμα), όταν πήγα να δώσω αίμα, έφαγα καλα κ αλμυρά, ήπια το χυμό και τον καφέ μου, κ όταν πήγα να δώσω είχα 12 μεγάλη και 7,5 μικρή (πολύ καλά). Με λίγα λόγια εμένα το μίνοξ δεν με επηρέασε όσον αφορά την πίεση.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα