Regaine και έντονη φαγούρα, και σπυράκια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

andapo

New Member
Όπως το λέει ο τίτλος :)

Ξεκίνησα το regaine 5% αλλά εδώ και 1 βδομάδα δεν μπορώ να ηρεμήσω. Έχω έντονη φαγούρα στο κεφάλι ενώ φαίνεται να δημιουργούντε σπυρακια τα οποία βγάζουν πυον!!! Ξύνω και εγώ και το αποτέλεσμα είναι να έχω και κοκκινίλα και τσούξιμο στο κεφάλι. Πέρα του ότι με το ξύσιμο και την απομάκρυνση του πυον βγαίνουν και τρίχες μαζί.

Απο σαμπουαν βάζω καθημερινά το sebamed everyday και μια φορά την βδομάδα το fungoral 2%. Κάποιος κάποια γνώμη?

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Regaine και έντονη φαγούρα, και σπυράκια

ταυτοχρονη εφαρμογη ragaine με αλοη τζελ,η φαγουρα θα φυγει.
αν δεν φυγουν και τα σπυρακια ταυτοχρονη εφαρμογη regaine με αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3706.0.html

andapo

New Member

Με τι χρονική διαφορά το αλόη τζελ απο το regaine? Είχα ρωτήσει το φαρμακείο και μου είχε πει ότι τα αλόη τζελ δεν είναι εγκεκριμένα και για αυτό δεν το πήρα. Ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο?

kapa

Μέλος του προσωπικού

ειχα περασει πολυ φαγουρα απο μινοξιδιλη,ειναι εξαιτιας της προπυλαινογλυκολης που περιεχει, η αλοη τζελ κανει πολυ καλη δουλεια σε αυτο αλλα δεν κανει πολλα σε ερεθισμους.
δοκιμασε την,η φαγουρα θα φυγει σιγουρα,μπορεις και ταυτοχρονα και μετα και πριν.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα