regain 2%..παρενεργειες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

maria24

New Member
Καλησπερα παιδια..ειχα ξαναγραψει πριν 6 μηνες περιπου..ηταν τοτε που πρωτοξεκινησα θεραπεια τοπικη για ανδρωγενετικη αλλωπεκεια..Ξαναεπισκευτηκα τον δερματολογο σημερα..δεν εχει αλλαξει κατι αποτι ειδα και ειδε και αυτος..Για να μην περασουμε στα αντισσυλιπτικα μου ειπε πως θα εξαντλησουμε την τοπικη αντιμετωπιση.Νεα θεραπεια λοιπον..regain 2% πρωι βραδυ..β estradiole ,και
καψουλες epicrin.
Ειδα και στο φορουμ γενικα για το regain..η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει για παρενεργειες που μπορει να συμβουν..προκαλει καρδιακα θεματα?απαγορευεται αλκοολ?η τριχοπτωση οντως γινεται εντονοτερη στην αρχη?ο δερματολογος μου ειπε να προσεχω και για τριχοφυια σε μερη προσωπου!!ρε παιδια τι παιζει με τη μυνοξιδιλη??εχω φρικαρει ΄΄λιγακι΄΄ :'(
anyway..καποια προσωπικη εμπειρια..ιδιαιτερα απο γυναικες ..thank you a lot!!!!! ;D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akol

Member
Απ: regain 2%..παρενεργειες

μαρια εγω χρησιμοποιω μινοξιδιλη μονο 2%. μου προκαλει υποταση και ταχυκαρδιεs περιστασιακα.βεβαια εδω και καιρο την χρησιμοποιω μονο 1 φορα ημερησίωs αλλα παρολα αυτα προκαλει παρενέργειεs.εσενα μπορει να μην σε πειράξει.διαφέρουν οι οργανισμοί.
 

maria24

New Member
Απ: regain 2%..παρενεργειες

Ο δερματολογος μου ειπε απλα οτι μπορει να αισθανθω λιγη ζαλαδα μολις το βαλω και δευτερη παρενεργεια την ανεπιθυμητη τριχοφυια στο προσωπο.Γιαυτο μαλιστα μου συνεστησε να βαζω το ρεγαιν περιπου μια ωρα πριν κοιμηθω για να μην μεταφερεται απο το μαξιλαρι στο προσωπο μου..πολυ οξυμωρο εντωμεταξυ..αν σκεφτεις οτι σου βγαινουν τριχες και ΔΕΝ τις θελεις!!!χαχαχα.. :D
ταχυκαρδιες εε?να σε ρωτησω και κατι αλλο..αυτο που διαβασα στο φορουμ οτι τους πρωτους μηνες πεφτουν πολυ τα μαλλια και μετα ''ανθιζουν''..σου συνεβει εσενα?
 

sofia

New Member
Απ: regain 2%..παρενεργειες

Καλησπέρα και από μένα.Εγώ χρησιμοποιώ μινοξιδίλη 5% εδώ και 4 μήνες και το μόνο που έχω παρατηρήσει από παρενέργειες είναι μία ελαφρυά τριχοφυία στο πρόσωπο,εκεί που τελειώνουν τα μάγουλα αλλά δεν είναι κάτι έντονο που φαίνεται.Κατά τα άλλα τίποτα άλλο.
Όσο για το δεύτερο εγώ το έπαθα για πολύ λίγο στην αρχή.Άντε να ήταν 2 βδομάδες περίπου.Μην σε αγχώνει όμως αυτό.Για καλό είναι,δείχνει ότι δουλεύει η θεραπεία.
 

akol

Member
Απ: regain 2%..παρενεργειες

οταν το πρωτοξεκίνησα δεν μου προκάλεσε τριχοππτωση ,και η άνθιση είχε έρθει σχετικά γρήγορα΄.βέβαια το πανυγήρι τελείωσε γρήγορα....πάντωs υπόταση και ταχυκαρδίεs μου προκαλεί παρόλο που πέρασαν 6 χρόνια και παρόλο που το χρησιμοποιώ 1 φορα ημερησίωs.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα