Prp texnikh

New Member
Καλημέρα στο family εδώ του hairloss.Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει την τεχνική PRP?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

New Member
Υπάρχει κάποιος εδώ στο family του hair loss ο οποίος να έχει κάνει πράξη την τεχνική αυτήν? Υπάρχει μια αραίωση περίπου στο 18% και μας είπανε στην κλινική B.K πως είναι η καλύτερη λύση με σίγουρο το αποτέλεσμα.Είναι όλα τόσο απλά και ωραία? thnx εκ των προτέρων.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Καλώς ήρθατε, ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα:
Η γενική αίσθηση είναι πως πρόκειται για ένα από τους καλύτερους τρόπους να αδειάζει η τσέπη σου αλλά όχι απαραίτητα να γεμίζουν τα μαλλιά σου. Εγώ προσωπικά ούτε αν με πλήρωναν δεν θα την έκανα.

sven

Active Member
Δεν έχω κάνει αλλά έχω διαβάσει εδώ οτι είναι μια αποτελεσματικη λύση μόνο για να σου πέρνουν τα λεφτά. Έτσι ακριβώς σου είπανε; καλήτερη λύση με σίγουρο αποτέλεσμα;

New Member
Ευχαριστώ για τα links,"σοραλτενο". θα μπορέσω να σχηματίσω μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη μετά από αυτό.

New Member
Μας είπανε πως με την τεχνική αυτήν...πετυχαίνουμε πύκνωση στο 30%. Οπότε στο 18% της δικης μας περίπτωσης είναι O.ti καλύτερο.Με σίγουρα αποτελέσματα εφ όσων το ποσοστό μπορεί να καλυφθεί.!Πρώτα σημάδια μαζί με αναγέννηση "καινούργιας" τρίχας σε τρεις μήνες.

New Member
Επίσης,ότι η επόμενη συνεδρία γίνεται μετά από 1μιση χρόνο και όχι σε διάστημα τριών-4ων μηνών.Anyway..οποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω η ΕΧΕΙ κάνει.Αυτός θα ξέρει καλύτερα.

FreeThinker

Well-Known Member
Ακου φιλαρακι, εχω κανει prp και ειναι μουφα, και εχω ρωτησει και στη bergmann kord για θεραπειες και ειναι μεγαλα αρπακτικα εκει περα. Σου προτεινω να μην πας. Αν εχεις τα λεφτα να δινεις 10 χρονια για prp καντο και τοτε μπορει να εχεις 30% πυκνωση. Στο ενδιαμεσο θα σου χει πεσει το υπολοιπο 70 ομως ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
φιλε από προσωπική μου εμπειρία και από εμπειρία φίλου μου που καναμε prp και οι δυο πριν 4 χρόνια, θα σου πω ότι μετανιώσαμε πικρά για το 1 χιλιάρικο που χάσαμε ο καθένας στο prp συν κάτι λοσιόν που μας έδωσαν. Πεταμένα λεφτά σε δύσκολες εποχές και αποτέλεσμα μηδέν. Ούτε που το πήραμε χαμπάρι για το πότε μας έφυγε το χιλιάρικο. Ετσι απλά.

Εντωμεταξύ τώρα που ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι παίζει με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιων σε κάποιες κλινικές, την έχουν βρει τη δουλειά αλλιως αυτές: Πασάρουν prp, λοσιόν, σαμπουαν, λειζερ κλπ και αντί να σου παίρνουν το τάλιρο με μια μεταμόσχευση της πλάκας με τη μία, στα παίρνουν σταδιακά με prp και σαμπουάν.

Τελευταία επεξεργασία:

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες σας.Με λίγα λόγια απλά να το αποφύγούμε.Δεν έχουμε(γιατί και εμείς 2 φίλοι είμαστε Zotrix))πάρει ούτε μια θετική εκδοχή για την PRP.Αυτό νομίζω πως τα λέει όλα.Ενώ στην αρχή ακούστηκε τόσο απλό και ωραίο.'Εχει να προτείνει κάποις κατι.?Regaine 5% κάποια συμπληρώματα διατροφής ίσως?Η κάτι 'αλλο?

zotrix

Active Member
εγω θα σου προτεινα regaine για αρχη. Δεν εχεις και πολλες επιλογες εξαλλου στην τριχοπτωση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες σας.Με λίγα λόγια απλά να το αποφύγούμε.Δεν έχουμε(γιατί και εμείς 2 φίλοι είμαστε Zotrix))πάρει ούτε μια θετική εκδοχή για την PRP.Αυτό νομίζω πως τα λέει όλα.Ενώ στην αρχή ακούστηκε τόσο απλό και ωραίο.'Εχει να προτείνει κάποις κατι.?Regaine 5% κάποια συμπληρώματα διατροφής ίσως?Η κάτι 'αλλο?

Κακό δεν κάνει και σε μερικές κλινικές την κάνουν αμέσως μετά την μμ για βοήθεια της τρίχας. Απλά έχει πολύ μικρό έως μηδενικό value for money. Πρακτικά δηλαδή δεν αξίζει και είναι η τέλεια τακτική στο να σε αφαιμάξουν οικονομικά χωρίς να το καταλάβεις...

New Member
Δηλαδή εν έτη 2015 ρε παιδία ποιά είναι η καλύτερη δυνατή λύση?Τι κάνεις πέρα απο Regain kai ta sxetika.?Που απλά αναστέλλουν την τριχοπτωση?Πώς μπορείς να έχεις πύκνα μαλλιά για να το πούμε απλά.?Κ'άτι σε μεταμόσχευση απλής FUE όχι STRIP.Δεν είναι μια καλή λύση?(Προς ο παρών ,μιλάμε για μια μικρό ποσοστό αραίωσης στα πρώτα της βήματα)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εν έτει 2015 δεν έχει βρεθεί ακόμα το άγιο δισκοπότηρο των "πυκνών" μαλλίων. Fina και regain τα όπλα σου και μμ η λύση σου για ανακατανομή του υπάρχοντος μαλλιού το οποίο αν έχει πολύ καλή πυκνότητα και δεν είναι πάνω από ΝW3 μπορεί να καλύψει την απαίτηση σου για "πυκνό" μαλλί. Αν είσαι πάνω από NW4 τότε πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, εκτός και αν είσαι από τις εξαιρέσεις...

New Member
θα έλεγα πως ανήκω στην κατηγορία ΝW1 με τα πρώτα σημάδια που θα με πάνε στο 2 σίγουρα με ελαφριά αραίωση στο πανω μέρος γενικότερα.γ αυτό προσπάθω να μάθω και να βρώ την καλύτερη δυνατή λύση ΤΩΡΑ που είναι ακομα νωρίς.

Μπλουζα