Propecia/Proscar Video

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: Propecia/Proscar Video

Και για ποιο λογο τα εβαλες αυτα?
Δεν ετυχε να παρακολουθησεις βιντεο απο τα θετικα του propecia?
Η μηχανη αναζητησης του forum δεν σου εβγαλε τις επιτυχεις θεραπειες με το propecia?
Επειδη σε εχω παρακολουθησει φιλε μου και σε αλλα post σου.... και να θες να παρεις φινα,τις παρενεργειες θα τις βγαλεις πριν ακομα παρεις....απο τον τρομο σου.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα φιλε μου ειμαστε ψαγμενοι,εμπειροι με την τριχοπτωση και οσοι παιρνουμε φινα ειμαστε συνειδητοποιημενοι για αυτη την επιλογη.Δεν παραμυθιαζομαστε,δεν τρομαζουμε,τα βαζουμε σε μια ζυγαρια και αποφασιζουμε.Τα βιντεακια αυτα τα εχουμε δει χιλιαδες φορες.
Και μια συμβουλη τωρα σαν πιο εμπειρος.Αν σε ενδιαφερουν τα μαλλια σου τοσο πολυ που σου χαλανε την ψυχολογια,σκεφτεσαι συνεχεια την τριχοπτωση κτλ.......ειναι ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ να παρεις φινα οταν καταλαβεις οτι ειναι η μοναδικη λυση

Nikos22_

New Member
Απ: Propecia/Proscar Video

crossfire99 είπε:
Και για ποιο λογο τα εβαλες αυτα?
Δεν ετυχε να παρακολουθησεις βιντεο απο τα θετικα του propecia?
Η μηχανη αναζητησης του forum δεν σου εβγαλε τις επιτυχεις θεραπειες με το propecia?
Επειδη σε εχω παρακολουθησει φιλε μου και σε αλλα post σου.... και να θες να παρεις φινα,τις παρενεργειες θα τις βγαλεις πριν ακομα παρεις....απο τον τρομο σου.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα φιλε μου ειμαστε ψαγμενοι,εμπειροι με την τριχοπτωση και οσοι παιρνουμε φινα ειμαστε συνειδητοποιημενοι για αυτη την επιλογη.Δεν παραμυθιαζομαστε,δεν τρομαζουμε,τα βαζουμε σε μια ζυγαρια και αποφασιζουμε.Τα βιντεακια αυτα τα εχουμε δει χιλιαδες φορες.
Και μια συμβουλη τωρα σαν πιο εμπειρος.Αν σε ενδιαφερουν τα μαλλια σου τοσο πολυ που σου χαλανε την ψυχολογια,σκεφτεσαι συνεχεια την τριχοπτωση κτλ.......ειναι ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ να παρεις φινα οταν καταλαβεις οτι ειναι η μοναδικη λυση

Καταρχην δεν βρισκω τον λογο να γινεσαι λιγο επιθετικος. Αν νομιζεις οτι το βαζω για να σε παραμυθιασω οκ.... Ο λογος που το βαζω ειναι να προλαβει καποιος κατι πριν το παθει. Εσυ εισαι οκ με το Χαπι γτ προφανως δεν εχεις παρενεργειες αλλα καποιος αλλος μπορει να βγαλει και δεν ειναι ραδιο αρβυλα ολα μπορεις να πας στην κατηγορια παρενεργειες σαν πιο παλιος απο εμενα και να διαβασεις ζημιες... Επισης μπορεις να googlareis . Και σε ρωταω πιστευεις οτι ειναι το 2% μονο? Ευχαριστω και δεν το λεω ειρονικα για την συμβουλη στο τελος. Αγαπαω τα μαλλια μ και εχω μαραζωσει αλλα σκεφτομε οτι με μαλλια και Στυτικη θα ειμαι ακομα πιο χαλια . Και εσυ τα σκεφτοσουν αυτα που λεω 100% και ελεγες απο μεσα σου " τι κολοχαπο ειναι αυτο". Επισης κραζω το συγκεκριμενο χαπι εδω στο forum απο την στιγμη που ειδα αυτο : http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3043.0.html . Ειναι ερευνα και οχι post στην τυχη.. Οτιδηποτε φαρμακο συνδεεται με καρκινο με τρομαζει και ετσι πρεπει να ειναι. ΤΟ ξερω καλα το θεμα αν και απειρος οπως λες στην τριχοπτωση αλλα εχω χασει τον αδερφο μου απο καρκινο οποτε θα συνεχιζω να το κραζω δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη.. Αυθορμητα εκανα το θεμα αυτο την στιγμη που ειδα τα video.. Επισης φιλε μου μιας και ξερεις τι παιρνεις και εισαι οκ με αυτο. Θελω να σε ρωτησω δεν φοβασαι που σε ποστς εδω στο forum αναφερουν παιδια για αραιωμενο σπερμα και οτι ακομα και να σταματησεις την φινα δεν επανερχεται?Ευχομαι να το σκεφτεις αυτο οταν θελεις να κανεις παιδια

Μπλουζα