problemo

καλησπερα και καλο χειμωνα..
ειμαι κοντα 10 βδομαδες μετα την τελευταια μου επεμβαση.

γενικα ξερουμε οτι συμβαινει αυτο, οπως το λεει στο site των hassonandwong:
''During this time the patient may also notice the formation of an acne like condition in the recipient area.
This is normal and is only some of the new hairs trying to grow through the scalp. Sometimes these can become
temporarily trapped under the skin like an ingrown hair but the condition is temporary. This is a positive sign of new growth''

ok, αυτο το ηξερα. επισης ξερω οτι εχοντας κλεισει τις 2 πρωτες βδομαδες οι θυλακες εχουν σταθεροποιηθει και δε βγαινουν. θεωρητικα.

αισθανθηκα σημερα 2 'σπυρακια' στο σκαλπ στη recipient area, και τα πατησα.
δεν ηταν η πρωτη φορα που το κανω και μου χουν πει οτι σε τετοια περιπτωση ειναι καλο να το κανει καποιος, ειναι μια στο τοσο κιολας οποτε..
το πρωτο ηταν οκ υποθετω, εβγαλε το αιμα του κτλ, βγηκαν και 2 τριχες του μισου χιλιοστου, χωρις βολβο καν, ουτε υποψια κολλαγονου απο το οποιο αποτελειται ενα τριχοθυλακιο.

στο δευτερο ομως μαζι με σμηγμα [?] που υποθετω ειναι αναμενομενο να συμβει, οσο και το πυον, εφυγε ενα τετρατριχο σε δεματιο. υποτιθεται οτι ο θυλακας ειναι ενα σακουλακι κολλαγονου στη βαση της τριχας..
οκ, καποια δεν πεφτουν και περιμενουν να ρθουν τα αποκατω να τα εκθρονισουν αλλα αφενος δεν ξερω αν ειναι λογικο να βγαινει σμηγμα σ' αυτη τη φαση αφετερου το 'δεματιο' ειναι κυριολεξια και με κανει να αμφιβαλλω για το αν εμεινε ο θυλακας μεσα..

καποιος πιο εμπειρος/διαβασμενος μπορει να μου πει κατι; μου χει γυρισει η ψυχολογια στο κεντρο της γης πραγματικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα