Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πρόσφατα καθώς έψαχνα στο ίντερνετ ανακάλυψα ένα “παιχνίδι” το ouija board. Διάβασα πάρα πολλά γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον και όσα περισσότερα μάθαινα έβλεπα ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι!!

Με λίγα λόγια αποτελείτε από έναν πίνακα ο οποίος έχει αποτυπωμένα τα γράμματα της αλφαβήτου, τους αριθμούς απ’ το 0 μέχρι το 10, καθώς και τις λέξεις “ναι”, “όχι”, “αντίο” και “ευχαριστώ”. Στη μέση τοποθετείτε ένα ποτηράκι.
Σκοπός αυτού του “παιχνιδιού” είναι η επικοινωνία με πνεύματα ανθρώπων που έχουν πεθάνει και τα οποία συνήθως είναι χαμηλών αστρικών πεδίων. Τοποθετεί ο καθένας το δάχτυλό του στο ποτήρι και με ερωτήσεις που κάνει κάποιος, το ποτήρι μετακινείτε μόνο του και σχηματίζεται η απάντηση.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω από κάτι τέτοιο αλλά σας παραθέτω δύο από τις ιστορίες που διάβασα..
«Ηταν 1 η ωρα το βραδι..Ειχαμε μολις γυρισει σπιτι ενος φιλου..6 ατομα και σκεφτηκαμε να παιξουμε το "Ποτηρακι" να δουμε πως ειναι..Ο φιλος μας,μας ειχε προειδοποιησει να μην το κανουμε ποσες φορες.Η περιεργια ομως μας εφαγε.Ειχαμε βαλει και βιντεοκαμερα με ειδικο φιλτρο να κοιταει στο τραπεζι για να αποδειξουμε οτι εινα αληθεια.Υπηρχε και ο σκυλος του παιδιου μεσα στο σπιτι(κοιμοταν σε μια γωνια).Αφου τα στισαμε ολα κανει ο φιλος μας την πρωτη ερωτηση.."Εισαι εδω πνευμα?"..Μετα απο 6 δευτερα το ποτηρακι με καποιες κινησεις πηγε στα γραμματα και σχηματισε την λεξη ναι.Εγω χεστηκα πανω μου(συγγνωμη για την εκφραση).Ολοι τρομαξαμε...Το παιχνιδι ειχε παρει σοβαρη μορφη...Αρχισαμε ενας ενας να του κανουμε ερωτησεις με την προυποθεση οτι δεν θα ρωτησουμε κατι επικινδυνα και ειδικα κατι που να αφορα το ΜΕΛΛΟΝ..Το ρωτησαμε απο που ηταν και μας ειπε απο Καστορια νομιζω.Ρωτησαμε πως πεθανε και μας ειπε πως κρεμαστηκε το 1876..Γενικα ανοιξαμε μια συζητηση..Εντομεταξυ ο σκυλος πηγαινε πανω κατω..(Εχω ακουσει οτι τα σκυλια και γενικοτερα τα ζωα μπορουν και βλεπουν τα πνευματα...δεν μπορω να αποδειξω οτι αληθευει).Η κασσετα ακομη βιντεοσκοπουσε..Σε καποια φαση εκανα την ερωτηση.."Τι πνευμα εισαι καλο η κακο?" και μας ειπε......."Κακο"...Σταματησαμε για λιγο...μεχρι που ακουστηκε η χειροτερη ερωτηση που θα μπορουσε να γινει..."Δειξε μας την δυναμη σου"...Περασαν 3 δευτερα και εσπασαν τα τζαμια απο ολο το σπιτι...τα παραθηρα και οι πορτες ανοιγοκλειναν...ολα τα γραμματα και οι αριθμοι ειχαν εξαφανιστει...περασαν 5 λεπτα οπου τα ειχαμε δει ολα μεχρι που ειδαμε το ποτηρι να σηκωνεται σε ενα υψος μισο μετρο κατω απο την λαμπα του σαλονιου και να εκτινασεται στον τοιχο οπου και εσπασε...»

«Μετά από λίγη ώρα μαζευτήκαμε 6 άτομα(3α/3γ) και ανεβήκαμε στον όροφο. Είχαμε συνεννοηθεί ότι θα κάνουμε ouija (οι γερμανοι το λένε και Ouiji ή Gläserrücken). Μάλιστα δεν έπρεπε να γίνει σε κάποιο από τα σπίτια μας, γιατί σε περίπτωση που κάποιο πνεύμα παγιδευόταν σε αυτή τη διάσταση, θα το στοίχειωνε.
Επειδή δεν βρήκαμε χαρτί μεγάλο, κάναμε το εξής κόλπο: Tα τραπέζια (που πλέον είχαν μαζευτεί) είχαν κάτι σαν μωσαικό, και από πάνω τζάμι. Γράψαμε με μαρκαδοράκι (που μας έδωσε το παιδί από τα φώτα) πάνω σε χαρτοπετσέτες τους αριθμούς (1-0), τα γράματα (Α-Ζ), ναι (Ja), όχι (Nein) και τέλος (Ende), και τις τοποθετήσαμε πάνω στο τραπέζι, κάτω από το τζάμι (για να μην μετακινούνται).
Κλείσαμε την μία πόρτα του δωματίου, αυτή που οδηγούσε στο χώλ και στη σκάλα, για να κατεβείς κάτω, σύραμε την άλλη πόρτα του δωματίου, που δεν ξέρω που οδηγούσε, (δεν έκλεινε εντελώς γιατί έβγαιναν καλώδια) και σβήσαμε τα φώτα. Να πω εδώ ότι δεν ήταν απόλυτη ησυχία (ακούγαμε από το ισόγειο τη μουσική, και φωνές από το διάδρομο) αλλά ήταν σαν να έρχονταν από μακριά και δεν ενοχλούσαν. Αναποδογυρίσαμε ένα ποτήρι μικρό(που παρεμπιπτόντως πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί), το τοποθετήσαμε στο κέντρο του τραπεζιού (εκεί που δεν έγραφε τίποτα), καθίσαμε όλοι γύρω από το τραπέζι, ακουμπήσαμε με ένα δάχτυλο ο καθένας πάνω στο ποτήρι, και ο πιο έμπειρος είπε (ακριβής μετάφραση): «Ζητώ από μια πνευματική ύπαρξη να επικοινωνήσει/εμφανιστεί (mitteilen) μέσω του ποτηριού». Και, αν έχεις τον Θεό σου, σχεδόν ταυτόχρονα έπεσε το ρεύμα (τόσα χρόνια στη Γερμανία δε θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί). Αν και δεν πιστεύω, προφανώς τα έκανα πάνω μου. Η μια κοπέλα τα παράτησε και εξαφανίστηκε (μεταφορικά , κατέβηκε κάτω) και εμείς σταματήσαμε γιατί ήρθαν και άλλα άτομα στο δωμάτιο... τέσπα, έγινε ο σχετικός χαβαλές (η διακοπή κράτησε καμια 10αριά λεπτά) το είπαμε και στους άλλους και το πάρτυ συνεχίστηκε κανονικά (παρατήσαμε την ouija ).. μετά πήγαμε για πρωινό και είμαστε σώοι και οι 6!»


Αν γνωρίζει κάποιος επί του θέματος ή έχει κάποια σχετική εμπειρία περιμένω να την ακούσω. ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

xa0xa0a0x.....ακομα πιστευεται σε αυτα???? ελεος.........
οι ανθρωποι απλα κανουν show και τπτ παραπανω.........
σαν τον γιουρι γκελερ......μαγος και πρασινα αλογα.......
 

geofish

New Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Γιώργο δεν ξέρω πως σου ήρθε αυτή η περιέργεια με τα πνεύματα, καλό όμως είναι να αποφεύγονται τέτοιου είδους συζητήσεις. Αλλά μια και το ανέφερες θα σου πω μια ανάλογη εμπειρία που είχε ο κολλητός μου. Ο κολλητός μου που λέτε σπούδαζε Γιουγκοσλαβία και μια νύχτα αυτός και άλλοι τρεις έλληνες συμφοιτητές αποφάσισαν να κάνουν ένα παρόμοιο πείραμα. Μιλάμε ότι ακριβώς έγινε στην πρώτη ιστορία συνέβησαν και σε αυτούς. Κλάσαν όλοι μέντες
scare2.gif
και δεν ξανασχόληθηκαν. Και αυτά συνέβησαν πριν 18 χρόνια. Δεν ξέρω αν έλεγε την αλήθεια γιατί εγώ δεν τον πίστευα και γελούσα, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι για 2 χρόνια ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Είπαμε εδώ ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να βγάλουμε μαλλί και όχι εξορκιστή
pop.gif
για να μας βγάλει κανένα πνεύμα.
Για αυτό μακριά.
 

magic810

New Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Γιωργο παρομοια εμπειρια ειχαν δυο φιλαρακια μου....
Ο ενας το εκανε με μια παρεα συμφοιτητων του στη ρουμανια.....(εμφανιστηκε ενας 6χρονος)
Και ο αλλος σε μια εκλειψη ηλιου με τον αδερφο του και 3 ακομα παιδια.....(εμφανιστηκε κατι πολυ κακο)
Γενικα ......κ μενα μου ειχε γινει προταση να συμετασχω σε κατι αναλογο....αλλα δεν ψηνομαι....και γενικα ειμαι της αποψης.....μην τα ενοχλεις... για να μην ενοχλουνε και σενα...... :grandpa:

Στην αγγλια συγκεκριμενα..το πουλουσαν ετοιμο....σαν παιχνιδι...αλλα μετα απο κατι ατυχα γεγονοτα.....το απεσυραν....
 
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Αυτός ο πίνακας πωλείτε από καταστήματα παιχνιδιών και τα jumbo πρέπει να το χουν..
Εγώ πάντως δοκίμασα να κάνω κάτι τέτοιο με πίνακα που βρήκα στο google και εκτύπωσα αλλά δεν έγινε κάτι.. Μπορεί να μην πιάνει αν το κάνεις μόνος σου.. ή δεν έκανα κάτι σωστά.. hmmmmmmm... ::)
Οι περισσότεροι λένε να μην το δοκιμάσει κάποιος που δεν το χει ξανακάνει αλλά εμένα δεν θα μου φύγει η περιέργια αν δεν το πετύχω... :angel:
 

Άκης

Administrator
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Εγώ πάλι παιδιά, μικρό με ενθουσίαζαν αυτές οι ιστορίες με τα φαντάσματα.
Πήραμε με τα παιδιά της γειτονιάς, σβάρνα ότι παλιό σπίτι ή σχολείο που έλεγαν ότι ακουγόταν ήχοι, για να βρούμε τι παίζει.
Μάλιστα (για τους Λαρισαίους το λέω), στον παλιό μύλου του Παπά (όπως τον λένε εδώ), έλεγαν για τέτοιες ιστορίες και πήγαμε 00.00 για να δούμε, αλλά τίποτης....

Τεσπα, για να μην μακρηγορώ, μεγάλος ποια, το έψαξα ποιο πολύ.
Βρέθηκα με άτομα που ασχολούνταν με αυτό ή με πολλά παρόμοια, με εξορκιστές κλπ.
Αυτό που στην τελική κατάλαβα, είναι ότι τπτ από αυτά δεν υπάρχει...
 

NoMoreLoss

New Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

παιδιά όλα αυτά νομίζω οτι είναι μεγάλες Μ@Λ@Κιες
Το έχω κάνει με 2 άτομα για να βρούμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ενός για να πάμε βόλτα ήμασταν μικροί και δεν είχαμε ούτε δίπλωμα και κάλεσε την γιαγιά του να βοηθήσει ο μάγκας που το έκανε. τεσπα τα κλειδιά τα βρήκαμε αλλά μάλλον ήξερε που βρίσκονταν εξαρχής ο τυπάς αυτός
 

Dimitris173475

New Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Απ' τη στιγμή που όλα αυτά αναπαράγονται με τα ίδια, και πολλές φορές καλύτερα, αποτελέσματα από ταχυδακτυλουργούς πιστεύω ότι είναι προφανές ότι είναι μούφα.

Μία απορία που είχα πάντα ήταν η εξής. Λυγίζεις μέταλλα με τη δύναμη του μυαλού σου. Οκ. Γιατί χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη για να λυγίσεις κουτάλια; Γιατί κάνεις κάτι που μπορεί να αναπαράγει ένας ταχυδακτυλουργός και όχι κάτι άλλο, πιο εντυπωσιακό;

Επίσης μιλάς με πνεύματα. Εγώ ρε παιδιά αν μπορούσα να μιλήσω με πνεύματα θα τα ρωτούσα για ιστορικές λεπτομέρειες. Θα τους ρωτούσα που θα μπορούσα να βρω αρχαιολογικές ανακαλύψεις και τέτοια ωραία πράγματα.
 

geofish

New Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Όπως είπε και ο magic, δεν μας ενοχλούν δεν τα ενοχλούμε. Όταν ήμουν φοιτητής γνώρισα κάνα δυο τέτοιους τύπους οι οποίοι μάλιστα ήταν και από την Λάρισα (παρεμπιπτόντως η Λάρισα και ο βόλος θεωρούνται οι νομοί όπου τέτοιου είδους δραστηριότητες έχουν μεγάλη απήχηση) που έκαναν τέτοια πειράματα. Στον ένα πήγα και σπίτι του αλλά όταν είδα κάτι πεντάλφες και κάτι βιβλία μαύρης μαγιάς (πχ νεκρονόμικον) την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Ήταν βέβαια και η εποχή του κατσούλα και του δημητροκάλη που με έκανε να είμαι και λίγο προκατειλημμένος. Αυτό που σίγουρα έχω να πω ότι συμπεριφερόταν λίγο περίεργα και αλλόκοτα. Για αυτό ξαναλέω μακριά από αυτά.
Πάντως αν έκανα ποτέ τέτοιο πείραμα θα ρωτούσα το πνεύμα να μου πει καμία συνταγή στο πώς να βγάλουμε μαλλιά.
 

ANAR

Well-Known Member
Απ: Ouija Board (ή ποτηράκι ή τραπεζάκι)

Μην φοβαστε τιποτα εγω μιλαω καθημερινά μαζι τους :tease: :tease:
Ειναι προβληματισμένα και αυτα λογο κρίσης :D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα