NW stage V, Άνδρας 38 ετών, combo. 3.983 (FUT 3.583, FUE 400), τα 800 δωρο ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Για να προλάβω τους φιλους μου με το μεγενθυτικό φακό, τα ακριβή νούμερα μοσχευμάτων ειναι στον τιτλο.

Όπως μπορει να δει κανεις, τα μαλλια δεν ειναι τοσο μακρυα που να ...ακυρωνει το αποτέλεσμα.
Μακαρι να πάρει και Φιναστεριδη!


 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και πραγματικά αόρατη τομή. Ήθελα να ρωτήσω το γιατρό: μπορουν να γίνουν δύο στριπ σε δύο μέρες ή δύο στριπ στην ίδια μέρα ώστε να δωσουν πολλά μοσχεύματα και να μην αφήνουν σημάδια kαι κενά στη δοτρια όπως η fue. θα ήταν καλή λύση αν γινόταν..
 

Vdupa

Well-Known Member
Οντως κριμα που δεν παιρνει φινα, θα μπορουσε να ενισχυσει καπως τοσο τις γεφυρες οσο και πισω, για να παιξει και πιο επιθετικα ο γιατρος.
 

Ponhros1981

Active Member
Να το χαιρεται το καινουργιο του κεφαλι ο φιλος…εχει μεγαλη διαφορα απο πριν…και απο τα καλυτερα στριπ που εχω δει του γιατρου… δεν φαινεται καθολου!Γιατρε… τωρα τελευταια σε βλεπω στη γραμμωση… σωματικα…. Και πολυ φλεβα!Κανε αν θελεις καποια στιγμη ενα νημα για χρηση εξωγενης τεστοστερονης… σε υπογοναδισμο…και ταυτόχρονη ληψη φινας…αν εισαι προστατευμενος να μην χασεις μαλλια με την αυξηση της τεστο!
 

faniskar

Member
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να πάρει φίνα; Αν θέλει ο ασθενής το κάτι παραπάνω ας κάνει μια δεύτερη μμ. Από το να δεσμευτεί ισόβια με ένα "σοβαρό" φάρμακο το προτιμω. Νομίζω 2000 grafts μπορεί να τα δώσει άνετα. Εγώ προσωπικά θα το άφηνα έτσι. Μακάρι να έχω και εγώ τέτοιο αποτέλεσμα αλλά έχω πιο λεπτή τρίχα από του φίλου.
 

Vdupa

Well-Known Member
Πισω κατεβαινει το crown το ιδιο και οι γεφυρες, δεν ειναι ευκολο κατα την γνωμη μου χωρις φινα.
 
Μπλουζα