NW stage III - MET 3/1/2018 - 3500 F.Us - F.U.T. - Άνδρας 40 ετών

vlafo

Well-Known Member
Εδώ παίρνει συζήτηση. Εγώ είναι υπέρ αυτής της τακτικής, δηλαδή θα έριχνα 3000 κροτάφους και 500 forelock ή καλύτερα σε 2η μμ θα πύκνωνα τις πίσω ζώνες (όπως έκανα εξάλλου στην δικιά μου). Εξαρτάται όμως τι ζητάει και ο πελάτης. Μην ξεχνάς ότι το κλείσιμο των κροτάφων έχει μεγαλύτερο αισθητικό impact από αυτό που φαίνεται τώρα αραιό κάτω από κάποιες συνθήκες. Άρα είναι προτιμότερο γιατί κανείς δεν σου απαγορεύει να πυκνώσεις μετά και να κάνεις και ένα fine tuning.
Θα μπορούσε με μια συνεδρία μιας και έκανε fut με καλύτερο graft distribution να τελείωνε,αλλά σε κάθε περίπτωση είναι επιτυχημένο περιστατικό.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν έβγαζε 4000+g ναι. Πάντως τώρα που είδα ξανά τις φώτο από πλάγια, όντως οι κροτάφοι είχαν υποχωρήσει μέχρι σχεδόν το vertex όπως λέει και ο γιατρός και έπρεπε οπωσδήποτε να έρθουν μπροστά για να υπάρχει συμμετρία στο πρόσωπο. Επίσης σε παρθένες πρόσθιες περιοχές το dense packing είναι must γιατί αλλιώς θα φαίνεται see thru αφού ο λόγος αναγκαστικά πέφτει λόγω χρήσης και όλων των μονότριχων εκεί. Συμπερασματικά λοιπόν θα έλεγα ότι ορθώς επιλέχθηκε αυτή η κατανομή για 3500g. Αν μπορούσαν να εξαχθούν 4000+ για να καλυφθεί και το forelock θα ήταν καλύτερο (σε οριακές μόνο συνθήκες από υψηλές θεάσεις) αλλά νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να εκτιμηθεί από εμάς, αν υπήρχε δηλαδή αυτή η δυνατότητα για τόσα πολλά graft σε σχέση και με τη δότρια του.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Γιατρε πως και δεν ειναι ξυρισμένα τα περιστατικα σας στη ληπτρια? Ενα ξυρισμενο κεφαλι δεν δινει καλυτερο πεδιο στην εμφύτευση μειωνοντας τον κίνδυνο shock loss?
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!
Το ξυρισμα ειναι πιο βολικο αλλα μόνο με καποιο μήκος τριχας βλεπεςι γωνιες φύτρωσης και στους 3 άξονες.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπήκα παρα έλαχιστα σε περιοχές με μαλλια, οπότε άλλος ένας λόγος να μην ξυρίσω!
 
Μπλουζα