Novoxidyl

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Vukodlak

New Member
Καλησπερα και απο εμενα και καλως(??) σας βρηκα!Δυστυχως μετα απο μεγαλη τριχοπτωση αποφασισα να παω σε δερματολογο και μου ειπε πως εχω ΑΑ!!Περιμενα να μου δωσει κατι σε μινο!!!Αλλα μου εδωσε οπως λεει και το τοπικ Novoxidyl!Ξερουμε τι παιζει με αυτο;;το googlarw αλλα απο ελλαδα δεν βρισκω κατι οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη ευχαριστω!!

Οποιος γνωριζει και το παραμικρο ας πει κατι γτ ψαχνω για το συγκεκριμενο προιον μιση ωρα και δεν εχω βρει απολυτος τπτ και ειναι πολυ παραξενο!!Σκεφτομαι να το επιστρεψω αυριο το πρωι και να παρω ενα κλασσικο regaine και να τελειωνω!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια.

Μόνο και μόνο που στο site της εταιρίας του που το φτιάχνει λέει την φράση "It contains active ingredients of the latest scientific researches for the treatment of hair loss." χωρίς να μας λέει ποια ακριβώς είναι τα συστατικά του και τι κάνουν συγκεκριμένα, εγώ δεν θα το δοκίμαζα.

Vukodlak

New Member
Και εγω αυτο σκεφτομαι αυριο το πρωι να παρει δρομο!!!Μονο και μονο που κανεις δεν ξερει κατι σε ενα site με 2342390 φαρμακα κατα τις τριχοπτωσης με προβληματίζει απιστευτα!!Η γιατρος ειναι για κλοτσιες μαλλον δεν εχει ακουστα τη μινο

kos1987

New Member
Περιεχει TRIAMINODIL http://www.hairlossgr.com/forum/thread-183.html
Eskulina που εχει φθοριζουσες ικανοτητες
και Kwas Laurynowy μαλλον ω3 λιπαρο οξυ που υποτιθεται οτι ειναι 5ar blocker
Δεν ξερω τπτα περισσοτερο.

Vukodlak

New Member
αυτο ειναι το χειροτερο οτι κανεις δεν ξερει τπτ!!!Κ εμενα μου ειπε η δερματολογος πως ειναι πολυ καλυτερο η minoxidil κ τα αποτελεσματα πιο αμεσα και τετοια!!πραγματικα οτι να ναι

Georgex6

Well-Known Member
Αν δε σκοπευεις να κανεις το κλασικο big3 τοτε δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις εγω για τονωτικο το κοβω
οι καψουλες ειναι φυτικο light dht blocker saw palmetto ψευδαργυρος κλπ www.medimar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=&lang=en
τι nw εισαι?

Vukodlak

New Member
Nw 2.5 ας πουμε για την ωρα!!!Δεν θελω να μπω σε big 3 κ τετοια ακομα τα φοβαμαι!!Το μονο που χρησιμοποιω για την ωρα ειναι ενα shampoo ketoconazole και ενα καλο shampoo deligerm!!Αυτο δεν ξερω ακριβως για τη novoxixyl ειναι τονοτικο απλα η σαν την μινο(που πηρα μολις τωρα αλλα φοβαμαι να το βαλω επειδη ξερω οτι ειναι το εκοψες?σε εκοψε) δεν εχει δοκιμασει και κανενας να μου πει τι γινεται!!!η δερματολογος που ρωτησα και btw δεν ξαναπαω ποτε μου ειπε οτι ειναι καλυτερο απο το regain mino γενικα και σε 1 μηνα θα εχω φουντωσει

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα