norwood 3 vertex ερωτηση

georgios76

New Member
Γεια σε όλους στο forum. Ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω. Η αραίωση μου είναι nor3vertex κ με ενδιαφέρει να καλύψω με μεταμόσχευση μόνο το πίσω μέρος και όχι του κροτάφους. Να σας πω ότι είμαι 37 χρονών κ το πίσω μέρος δεν έχει μείνει τελείως κενό αλλά ειδικά στο φως φαινεται πολύ άσχημα. Μου είπαν ότι με 1500 graft κ strip θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης μου ανέφεραν ότι κατά τη μεταμόσχευση δε θα λυπηθούν τα μαλλιά που έχω πίσω γιατί έχουν αδυνατίσει κ είναι θέμα χρόνου να τα χάσω κ θέλουν να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα με διάρκεια. Η περιοχή που θα καλυφθεί θα είναι περίπου 7x7 εκατοστά.

Σας φαίνεται αρκετό το 1500; Bλέπω κάτι νούμερα στο φόρουμ κ ανησυχώ μήπως δεν πετύχω τίποτα.

Όσον αφορά την ουλή που θα έχω, θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που ήδη έχουν κάνει μεταμόσχευση, κατά πόσο θα φαίνεται; Το μαλλί μου δε σκοπεύω να το ξυρίσω, αλλά αν στο μέλλον χρειαστεί να τα έχω πολύ κοντά, σε τι μήκος θα πρέπει να είναι το μαλλί ώστε να καλύπτει την ουλή; Έχω δει κάποια video στο utube (που μάλλον διαφημίζουν το fue) κ έχω τρομάξει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Με 1500 grafts σε nw3 φίλε μην κάνεις μεταμόσχευση.Είναι πολύ λίγα.Και στριπ κιόλας για τόσα λίγα grafts.Ξαναλέω η μεταμόσχευση δεν είναι απλό πράγμα.Κάνε την έρευνά σου σε παρακαλώ.Δεν θέλω να ξαναδώ άλλα κεφάλια να καταστρέφονται.Και στο λέω ορθά κοφτά για να το συνειδητοποιήσεις γρήγορα.

ΜΕ 1500 ΣΕ ΝW3 VERTEX ΜΑΛΛΙΑ ΠΥΚΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ....

Για αυτό κάνε ξαναλέω κάνε την έρευνά σου.Δεν είναι παιχνίδι η μεταμόσχευση.Μπορεί ένα κακό αποτέλεσμα να σου καταστρέψει την ψυχολογία.(Και την τσέπη).
 

n094

Active Member
Αγαπητέ φίλε, αν και συμφωνώ με τα όσα λέει ο Αντριάνο και επιπρόσθετα είμαι πολύ κατά του ΣΤΡΙΠ για διάφορους λόγους (ο κυριότερος εκ των οποίων είναι ότι το κάθε δέρμα μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά ακόμα και στον ίδιο γιατρό) θα σου έλεγα ότι σε μια έκταση 7χ7=49 εκ2, θες περίπου 1600 μοσχεύματα για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα με την λογική ότι στην περιοχή αυτή θα παραμείνουν και μερικά δικά σου "μαμά μαλλιά" αν η περιοχή είναι τελείως γυμνή και με δεδομένο ότι μιλάμε για την κορυφή που είναι πιο δύσκολη από την άποψη της δημιουργίας "ψευδαίσθησης μεγαλύτερης πυκνότητας" τότε θα έλεγα ότι ίσως θες περίπου 2000 μοσχεύματα (Αντριάνο, ο φίλος θέλει να καλύψει μόνο την κορυφή και όχι τους κρόταφους). Θα σου πρότεινα να μην κάνεις στριπ, τα 1600-2000 μοσχεύματα μπορούν να βγουν στο περίπου και από μια συνεδρία FUE και θα έχεις το κεφάλι σου (στην κυριολεξία) ήσυχο από πιθανές ουλές, μήκος μαλλιού κλπ και επιπρόσθετα, πλέον οι τιμές για FUE είναι εξίσου ελκυστικές.
 

Flosk

Well-Known Member
Μην κανεις strip για τόσα λίγα grafts! Κανε μόνο αν θες να βάλεις και μπροστά και χρησιμοποιήσεις πάνω από 3000 grafts..
 

georgios76

New Member
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τόσο γρήγορη απάντηση δεν περίμενα (αλλά ήλπιζα μιας κ είμαι έτοιμος για μια τέτοια κίνηση).
Η κορυφή μου δεν είναι εντελώς γυμνή (αυτή είναι που θέλω να γεμίσω) αλλά με προβληματίζει το γεγονός που ανέφερα, δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση τα μαλλιά που έχω στην κορυφή (ή μάλλον οι θύλακες) να καταστραφούν κατά τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που ελπίζω.
Αν κ δεν loggaρω συχνά στο φόρουμ, έχω διαβάσει αρκετά topic πριν αποφασίσω να γράψω. Είχα διαβάσει κάπου ότι strip και 1000 graft δεν είναι συμβατά μεταξύ του. Γιατί αυτό; Επίσης, 1 graft από strip έχει το ίδιο αποτέλεσμα με 1 graft από FUE; Ή υπάρχουν διαφορές στο αποτέλεσμα;
Η ερώτησή μου για το πόσο φαίνεται η ουλή του FUT ήταν γιατί τα οικονομικά μου φτάνουν μέχρι εκεί προς το παρόν. Σίγουρα δε θέλω να κάνω λάθος κίνηση, πόσο μάλλον να έχω μια μεγάλη ουλή στο κεφάλι. Ίσως να περιμένω λιγάκι. Το FUE μου φάνηκε πολύ καλό στο γεγονός ότι δε θα δεσμευτείς με εφ όρου ζωής σημάδι αλλά μου έκανε εντύπωση ότι στην κλινική που πήγα (εξωτερικό) ενώ κάνουν κ τις 2 διαδικασίες μου είπαν ότι η κατάλληλη λύση για μένα θα ήταν το strp.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Flosk μάλλον μου απάντησες ήδη σε μία απορία μου. Φαίνεται postάραμε την ίδια στιγμή κ δεν είχα δει την απάντησή σου!
Το hairline μπροστά δεν έχει πρόβλημα. Έχει υποχωρήσει στις γωνίες 1,5 εκατοστά από τότε που ήμουν 16 χρονών για να καταλάβετε κ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Το υπόλοιπο μαλλί εκτός της κορυφής έχει την ίδια πυκνότητα όπως ήμουν πάντα εκτός από την κορυφή που έχει αραιώσει πολύ και τα μαλλιά μου έχουν αδυνατίσει στο συγκεκριμένο σημείο.
 

georgios76

New Member
Αν κάνω κάτι θα το κάνω στην Ιταλία μιας κ ζω κ εργάζομαι εδώ. Η κλινική είναι για πλαστικές επεμβάσεις γενικότερα κ όχι μόνο για μετ.μαλλιών, οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Στην περίπτωση που το πάρω απόφαση θα κοιτάξω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου αλλά ειλικρινά θα κοιτάξω να πάρω κ κάποιες άλλες γνώμες. Και αν το κάνω, θα έχει ενδιαφέρον το πριν κ μετά.
 
Μπλουζα