Newbie και μελλοντικος καραφλας!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Para_Trixa

New Member
Παιδια καλησπερα σας...Με λενε Στελιο και ειμαι 21 χρονων..Το site το εμαθα προσφατα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον και συμπαραστατικο..(συγνωμη που δεν βαζω τονους :p)


Λοιπον το προβλημα μου ποιο ειναι τωρα....Μεχρι τα 18 μου(οπως και το 90% πιστευω ειχα τιγκα ομορφο καστανο κ σπαστο μαλλακι(αμα το αφηνα πολυ καιρο δλδ μου χεκινουσε μπουκλιτσες)...
Ε στα 19 μου αρχισαν να μπαινουν λιγο μεσα οι κροταφοι(κλασικο πιστευω)..και δεν με ενοχλουσε κ καθολου ι αλιθεια ειναι....
Στα 20 μου αρχισα να παρατηρω στον καθρεφτη μου οτι στο πισω μερος του κεφαλιου(στην κορυφη δλδ που χεκινανε ολοι να κανουν καραφλα) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ(δλδ τραβαγα το μαλλι μ,το εξυνα,και παλι το πολυ να μου εμεναν 2 τριχες στο χερι,Κ ΤΟ ΠΟΛΥ να μου εφευγαν 15 τριχες τη μερα,κ ειμαι 100% σιγουρος για αυτο που λεω) εχει αρχισει να αραιωνει λιγο(σαν να εχουν λεπτυνει περισσοτερο οι τριχες εκει απο το υπολοιπο κεφαλι) και εχω αρχισει να φρικαρω λιγο...γιατι ειναι πολυ κριμα..
Εδω ειναι μια σιμερινη photo μου...την τραβηξα απο πανω με το κινητο μου με flash..(οταν εχει πιο πολυ φως παντως φαινεται πιο τραγικο το προβλημα-εδω δλδ μπορει να φαινεται κ coble)
http://img153.imageshack.us/img153/582/dsc00426g.jpg

Oποιος μπορει να με συμβουλεψει ρε παιδια για τι σε 3 μηνες μπαινω κ στρατο κ εκει πιστευω θα τα χασω ΟΛΑ!
Επισης λουζομαι με ενα Priorin Shampoo για λιπαρα μαλλια..μπας κ βοηθουσε..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Para_Trixa

New Member
Απ: Newbie και μελλοντικος καραφλας!

Με λιγα λογια το προβλημα μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΙΧΩΠΤΩΣΗ για να αρχισω καποια θεραπεια κ ομωσ εχω αραιωση...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? δεν θελω να σας τα πρηζω...ομως ξερω οτι σε αυτο το site ολο κ καποιος 8α με βοη8ησει γιατι υπαρχει κατανοηση,αλλυλεγγυη και υποστηριξη σε αυτο το κοινο προσ ολους προβλημα..
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα