neoptide

d.tonia85

Member
Καλησπέρα παιδια και κυριωσ κοριτσια πηγα σημερα στον 25ο δερματολογο για μια ακομη γνωμη και μου ειπε ότι για τη γυναικεια αα το καλυτερο τοπικο που υπαρχει προς στιγμην (καλυτερο και από τη μινοξιδιλη συν το ότι δεν εχει παρενεργειεσ) είναι το neoptide. Σημερα το ξεκινησα (περνω και ομεγα 3 εδώ και εναμιση περιπου μηνα αλλα δεν ειδα ακομα αποτελεσμα) και ηθελα να ρωτησω αν το εχει δοκιμασει καποιοσ-α και τι αποτελέσματα ειδε.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MELA

Member
Κάνω bump το topic γιατί το χρησιμοποιώ κι εγώ ένα μήνα τώρα (χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα αλλά ίσως είναι νωρίς)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

d.tonia85

Member
Kαι γω Μελα δεν είμαι και πολύ αισιοδοξη να σου πω.. Το μονο που νομιζω ότι με εχει βοηθησει μεχρι τωρα είναι τα αντισυλληπτικα που επερνα απ τα 17 (για πολυκυστικεσ) και τωρα που τα σταματησα η τριχοπτωση αν και παντα ειχα τελευταια αυξηθηκε δραματικα. Ω 3 περνω αλλα ακομα τιποτα μονο σιδηρο μου μενει να δοκιμασω ακομα αν και εχω μια χαρα φερριτινη (φετοσ 40 μεσα στα νορμαλ ορια ενω προπερσυ που ειχα 5 μη σου πω καλυτερα ηταν τα μαλλια μου οπωτε δεν εχω και πολλεσ προσδοκιεσ από αυτο) και βιοτινη. Από τοπικα και σαμπουαν ποτε δεν ειδα διαφορα.. Εσυ εχεισ δοκιμασει ποτε κατι που να σου μειωσε αισθητα την τριχοπτωση??
 

MELA

Member
Δυστυχως ακομα τιποτα δεν εχει δουλεψει ικανοποιητικα. Χρησιμοποιω το neoptide εναλλαξ με ενα σκευασμα με βαση τη μινοξιδιλη αλλα δεν εχει σταματησει την τριχοπτωση. Ειμαι στις 70 με 80 και πολλες ειναι μικρες νεες τριχες. Πηρα σιδηρο και ψευδαργυρο αλλα τιποτα. Θα δοκιμασω τα ω τωρα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα