Neo melos me provlima

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

idra

New Member
Γεια σας είμαι 20 ετών.Έχω ένα πρόβλημα με τα μαλλιά p είναι ελαφρώς αδυνατισμένα σχεδόν από τα 16-16.5 ύστερα από μια φλεγμονή p είχα πάθει και ένιωθα το κεφάλι μου να καίει.Γενικά δεν φαίνεται η φαλάκρα μου καθόλου όμως όταν είμαι στο μπάνιο και πάω πολύ κοντά στο φως βλέπω πως είναι λίγο αδυνατισμένα.Και γενικά οποτε το έλεγα σε κάποιον m έλεγε ξεκολλά και δη έχεις πρόβλημα ktlp.
Τελικά επισκέφτηκα τη ίδιο δερματολόγο που είχα πάει και είχα το κάψιμο και μου είπε πως δεν έχω γυροειδής αλωπεκία η όπως λέγεται τελοσπάντων η κληρονομική που έχουν οι άντρες αλλα ότι είναι αδύνατες οι τρίχες μου.
Μου έγραψε κάποιες κάψουλες από μέι rin αν τις ξέρετε μια lotion και αυτή μέι rin και ένα σαμπουάν της vichy p λέγεται "δερκος" νομίζω.Μου είπε να τα χρησιμοποιώ για 2 μήνες αλλα τώρα 1.5 μηνα μετά πέρα από μια ελαφρά βελτίωση δεν έχω δει αποτελέσματα.
Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα και αν το θεωρείτε καλο να δοκιμάσω κάποια φάρμακα όπως το "προπεκια".Μήπως το διάστημα του 1.5 μηνα είναι πολύ λίγο για να περιμένω αποτελέσματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Neo melos me provlima

καλωσόρισες :) , αν θες γράφε στα ελληνικά, είναι κανόνας του φόρουμ.

idra

New Member

οκ δεν ηξερα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο δερματολογος μπορει να διαγνωσει με μια επισκεψη τον τυπο αλωπεκειας που καποιος εχει.Αν σε περιπτωση που δεν εχει ανδρογενης αλλωπεκεια αλλα ελαφρο αδυνατισμα τις τριχας οπως η κατασταση μου το προβλημα μπορει να λυθει ?

idra

New Member

Παιδια ξεχασα να αναφερω οτι πριν 3 χρονια ενιωθα το κεφαλι μου να καιγεται και ηταν κοκκινο γιατι το αφηνα αλουστο για αρκετο καιρο.Ο γιατρος μου εγραψε ενα κοκκινο σαμπουαν με μινοχιδιλ νομιζω και ενα αλλο καφε κετοκοναζολη.Τελικα εφυγε ι φαγουρα αλλα απο τοτε τα μαλλια μου ειναι πιο αδυναμα.Help παιδες αμα ξερεται.Με εχει πιασει τρελη απελπισια.

takis7

New Member

το προπεσια δεν επερεργεί σε γυναικες.Κατι παραπανω δεν ξερω να σου πω.
Θα δει το θρεντ σου καπιοα γυναικα και θα πει κατι.
Εχεις δωκημασει το αγορέ look με ζελέ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα