MUST WATCH REPAIR VIDEO!!! 1600+220 FUs - F.U.E. - Άνδρας 34 ετών PART 2, αποτέλεσμα 7 μηνών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
γιατρε αν υπαρχει κανενα βιντεο με το αποτελεσμα ανεβασε το.θα έχει ενδιαφέρον
Φυσικα και υπάρχει :)
Θα προσπαθησω αυριο
Χαιρομαι πολυ για τα θετικα σχόλια σχόλια όλων σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

nick90

Well-Known Member
Ωραίο αποτέλεσμα! Στην επιτυχία του αποτελεσματος νομίζω βοηθάει και το γεγονός ότι είχε ήδη πολύ προϋπάρχον μαλλί από πριν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οπότε ουσιαστικά καλύφθηκαν 2 μικρές περιοχές στους κροτάφους. Δεν είχε μεγάλη έκτασή να καλύψει, οπότε και αναμενόμενο το αποτέλεσμα βάσει της χοντρής τρίχας και του μικρού προβλήματος που είχε.
 

vlafo

Well-Known Member
Στο συγκεκριμένο περιστατικό,υπήρχε πολύ μαλλί από πίσω και ειδικά το φορλόκ ήταν πολύ δυνατό.
Το πλέον βασικό κριτήριο για να μην φαίνεται δέρμα.
Η τρίχα είναι ίσια,αλλά όχι πολύ χοντρή φυσιολογική θα έλεγα προς χοντρή,έχουμε δει και πολύ καλύτερες.
Αλλα το στρώσιμο που κάνει είναι εξαιρετικό.
Τα g που τοποθετήθηκαν σωστό σαν νούμερο με απόλυτη φύτρωση, σε κάθε περίπτωση ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και το "πρώτο" που συναντάμε από τη συγκεκριμένη κλινική με τέτοια πυκνότητα και τέτοια εικόνα.
Η εξέλιξη των περιστατικών σε πολλές περιπτώσεις,αυτή την εικόνα θα πρέπει να δείχνει.
 

Disco

Well-Known Member
Φαίνεται αρκετά καλό αποτέλεσμα με καλή πυκνότητα! Και εγώ πιστεύω ότι στο τελικό αποτέλεσμα βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχε ήδη πολύ μαλλί από πριν.

Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι τρίχες στους κροτάφους της προηγούμενης μεταμόσχευσης που ενώ αφαιρέθηκαν είδαμε ότι ξαναφύτρωσαν. Αυτό σημαίνει ότι λόγω του μικρού μεγέθους punch δεν αφαιρέθηκε όλο το τριχοθυλάκιο, αλλά κόπηκε ας πούμε στη μέση με αποτέλεσμα να παραμείνει ο βολβός και να ξαναφυτρώσει η τρίχα;
 
Τελευταία επεξεργασία:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Μπορεί γιατρέ να μην είσαι πρώτος στις προτιμήσεις των φίλων, αλλά σίγουρα θα είσαι πρώτος στις προτιμήσεις "ανακατασκευής".

Επίσης θεωρώ περιττό να επανέλθει ο φίλος για πέντε τρίχες που κοιτάν αλλού. Μόνο με μικροσκόπιο φαίνονται. Να χαίρεται το καινούργιο του μαλλάκι.

και κάτι ιατρικό αν θέλετε, οι περιοχές που δέχονται επέμβαση, δότρια και λήπτρια, χάνουν μέρος ή ολόκληρη τη δυνατότητα να λειτουργούν ως αισθητήριο όργανο;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φαίνεται αρκετά καλό αποτέλεσμα με καλή πυκνότητα! Και εγώ πιστεύω ότι στο τελικό αποτέλεσμα βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχε ήδη πολύ μαλλί από πριν. Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι τρίχες στους κροτάφους της προηγούμενης μεταμόσχευσης που ενώ αφαιρέθηκαν είδαμε ότι ξαναφύτρωσαν. Αυτό σημαίνει ότι λόγω του μικρού μεγέθους punch δεν αφαιρέθηκε όλο το τριχοθυλάκιο, αλλά κόπηκε ας πούμε στη μέση με αποτέλεσμα να παραμείνει ο βολβός και να ξαναφυτρώσει η τρίχα;

Μην φοβάσαι να πεις πολύ καλό, τέτοιο είναι. Το ότι έχει μαλλί από πριν (και μάλιστα στο κεντρικό τμήμα) εννοείται ότι βοηθάει τα μέγιστα και αυτό δείχνει ότι σε πραγματικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί τέτοια πυκνότητα/εικόνα σε 1 επέμβαση και ειδικά όταν δεν είναι ευνοϊκό το περιστατικό (μεσαίο/μεγάλο NW, αρκετό πίσω μαλλί, χαμηλός λόγος, κανονική ή προς λεπτή τρίχα).
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Greg83

Member
Εξαιρετικο αποτελεσμα και μπραβο στον γιατρο που διορθωνει παλιες αποτυχημενες μετ/σεις. Πλεον το παλικαρι εχει ενα φυσικοτατο και πυκνο αποτελεσμα, που δενει ωραια με τα υπολοιπα μαμα μαλλια και αμα συνεχισει και την αγωγη του τοτε θα ξεχασει το θεμα "μαλλια" για αρκετα χρονια.
 
Μπράβο γιατρέ εξαιρετικό αποτέλεσμα
Ήμουν απ τους πρώτους που σας έκανα σκληρή κριτική αλλά γι αυτό το αποτέλεσμα τι ψεγαδι να βρω;;
Η βελτίωση σας τον τελευταίο χρόνο είναι απίστευτη
Συνεχίστε έτσι κ τα καλύτερα έρχονται
 

hairlosscursed

Well-Known Member
champions league το αποτέλεσμα.γιατρε μην ρίξεις τα στάνταρ σου.αυτο πρέπει να γίνει το everyday operation τηρουμένων των αναλογιών φυσικά.ειναι συμφέρον όλων μας τα καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα και ο ανταγωνισμός μεταξύ γιατρών σε τέτοιο επίπεδο.
 
Μπλουζα