#monotovideometraei case #238, στάδιο 6, 3500 τριχοθυλάκια, FUE, 40 χρονών | 18 μήνες μετά

gregkont13

Verified MM member
Μαλιστα.
Ηφραση "γεμισα ολο το κεφαλι" σε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ μέτρηση στα 180cm2 θα απαιτούσε πυκνότητα ίδια με την Δοτρια, δλδ ΕΠΙ 80/cm12 = 14400 μοσχευματα.
Ομως, εχετε δεχθει απο οσα σας εχει μαθει ο @CVIAL οτι οταν λεμε ΓΕΜΙΣΑ, εννούμε στο ...ματι, που γενικα σας εχουν πει οτι με 40-45 /cm2 "γεμιζει" στο ΜΑΤΙ, παρολο που ειναι η ΜΙΣΗ πυκνοτητα απο την δοτρια.
ΑΡΑ, θα ειναι χρησιμο οταν ...διορθωνουμε την φραση "γεμισα" να θυμομαστε τι λεμε, συναδελφε

Τωρα, μιας και φοβαμαι οτι ολως τυχαιως εχει χαθει το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Το ερωτηαμ, που ΠΑΝΤΑ καταλαβινετε ολοι, σε οαλ τα ηματα, εκτος απο τα δικα μου ειναι:
Για τα 3500 τριχθυλάκια που τοποθετηθηκαν σε αυτο το σταδιο, θα περιμενατε κατι καλύτερο?
Ειναι ΓΙΑ ΤΑ 3500 κακο, μετριο, καλο, αριστο???
Για τα 3500, δλδλ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, πως το κρινεις συναδελφε?

ΞΕΡΕΙΣ οτι ΑΥΤΟ ειναι το ερωτημα.
Το εχει απαντησει πολλες φορες σε αλλα νηματα ("πολυ καλο για το σταδιο και τον αριθμο", κτλ), αλλα για καποιο περιεργο λογο σου ξεφευγει οταν "κρινεις" δικα μου περιστατικα....

Οποτε, μην πετας την μπαλα στη κερκιδα, εντος γηπεδο
Κοίτα εσύ να μάθεις να κάνεις όσα σε δίδαξε ο Λορέτζο που πριν δούελευες με λαβίδες και κυριώς στριπ 2000 θυλάκια και άσε μας εμάς και τι μας έμαθε ο CVIAL. Μέλη πήγαιναν καναδά πριν τον CVIAL, τότε που εσύ ακόμα έκανες μμ FUT 2000 grafts στο ίδιο σου το κεφάλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Μαλιστα.
Ηφραση "γεμισα ολο το κεφαλι" σε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ μέτρηση στα 180cm2 θα απαιτούσε πυκνότητα ίδια με την Δοτρια, δλδ ΕΠΙ 80/cm12 = 14400 μοσχευματα.
Ομως, εχετε δεχθει απο οσα σας εχει μαθει ο @CVIAL οτι οταν λεμε ΓΕΜΙΣΑ, εννούμε στο ...ματι, που γενικα σας εχουν πει οτι με 40-45 /cm2 "γεμιζει" στο ΜΑΤΙ, παρολο που ειναι η ΜΙΣΗ πυκνοτητα απο την δοτρια.
ΑΡΑ, θα ειναι χρησιμο οταν ...διορθωνουμε την φραση "γεμισα" να θυμομαστε τι λεμε, συναδελφε

Τωρα, μιας και φοβαμαι οτι ολως τυχαιως εχει χαθει το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Το ερωτηαμ, που ΠΑΝΤΑ καταλαβινετε ολοι, σε οαλ τα ηματα, εκτος απο τα δικα μου ειναι:
Για τα 3500 τριχθυλάκια που τοποθετηθηκαν σε αυτο το σταδιο, θα περιμενατε κατι καλύτερο?
Ειναι ΓΙΑ ΤΑ 3500 κακο, μετριο, καλο, αριστο???
Για τα 3500, δλδλ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, πως το κρινεις συναδελφε?

ΞΕΡΕΙΣ οτι ΑΥΤΟ ειναι το ερωτημα.
Το εχει απαντησει πολλες φορες σε αλλα νηματα ("πολυ καλο για το σταδιο και τον αριθμο", κτλ), αλλα για καποιο περιεργο λογο σου ξεφευγει οταν "κρινεις" δικα μου περιστατικα....

Οποτε, μην πετας την μπαλα στη κερκιδα, εντος γηπεδο
«Αγαπητέ» «συνάδελφε» αν ελεγες από την αρχή στο βίντεο «Για τα 3500, δλδλ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ» δεν θα ασχολιόμουν αλλά όταν λες «γέμισα το κεφάλι» είναι απολύτως παραπλανητικό και πρέπει κάποιος να το επισημάνει για να μην πέσουν θύματα όσοι το πιστέψουν.
Αν λοιπόν ζητάς την άποψη μου, το αποτέλεσμα είναι μέτριο όχι λόγω της φυτρωσης, εκεί τα έχεις πάει καλά, αλλά της στρατηγικής της τοποθέτησης.
Ξεκάθαρα προβλήματα φαίνονται στο forelock (κάποιες ψυχές θα έλεγαν ότι το φοβάσαι όπως ο δράκουλες το σκόρδο….) αλλά και στο πως μειώνεται η πυκνότητα καθώς πηγαίνεις προς τα πίσω. Φαίνεται χαρακτηριστικά στο βρεγμένο όπου δεν υπάρχει ομοιομορφία στις περιοχές όπως πας προς το πίσω μέρος του κεφαλιού. Επίσης τα δεσίματα με τα πλαϊνά φωνάζουν ΜΜ.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Επειδή είσαι ανίδεος ,και συνεχώς επικαλείσαι τον cvial ταγκαροντας συνεχώς το όνομα του σε κάθε τι μπας και έρθει να σε βοηθήσει,να σε ενημερώσω ότι όταν έκανε ο cvial εγγραφή στο φόρουμ το 2015, ήδη στο φόρουμ κάναμε συζητήσεις για πυκνότητες και στρατηγική για το τι χρειαζεται ένα κεφάλι,σε περιστατικά από hasson and wοng στα οποία συζητούσαμε όλα αυτά πριν πάνε τελικά σε αυτούς για επέμβαση αλλά και όταν γύρισαν από τις επεμβάσεις τους και βλέπαμε ανά μήνα την εξέλιξη.. ...επειδή λοιπόν μου θες και ανάλυση για το αν είναι καλό η κακό η άριστο(Χαχαχα)το αποτέλεσμα βάση τριχοθυλακιων κτλ,θα έπρεπε να ξέρεις από μόνος σου,ότι 3500 grafts,δεν απλώνονται σε αυτή την έκταση..θα έπρεπε να του φτιάξεις α ζώνη με σωστά δεσίματα στα temples ,και να φτάσεις μέχρι β ζώνη το ΠΟΛΥ ,στο middle..ώστε να δουλευτουν σωστά με τη μεγιστη πυκνότητα αυτές οι περιοχές και να μην είναι see through όλη η περιοχή από τη hairline και πίσω..μου άπλωσες αναγκαστικά όλα τα grafts μέχρι crown και έχεις κάνει πασαλημα σε όλο το κεφάλι επειδή φοβήθηκες να δουλέψεις με την απαιτούμενη πυκνότητα τις δύο μπροστά περιοχές μόνο, και θες να κρίνουμε ως καλό τι? Ρε πάτε καλά εδώ μέσα? Το πρώτο στάδιο λοιπόν,είναι αυτό που σου είπα ..τελειώνεις κάθε ζωνη ανά επέμβαση με σωστή πυκνοτητα και δεν κάνεις πασαλειματα όπως εδώ..άντε να χρειαστεί κανένα touch up με 100-200 grafts στην επόμενη που θα συνεχίσεις για τις άλλες ζώνες..πασαλειματα μια ζωή όλοι σας ..μια ζωή μέτριες δουλειες και θες να παρουσιάζεσαι ως επιπέδου εξωτερικού γιατρός..όταν θα καταφέρεις να δουλεύεις σωστά και να θωρακίζεις κάθε ζώνη σωστά και να δουλεύεις με σωστό πλάνο και να παράγεις σταθερά και για χρόνια,τέτοια αποτελέσματα με μέγιστη πυκνότητα και φυτρωση τότε τα ξαναλέμε ..μέχρι τότε ΑΝ το πετύχεις ,(που δεν το βλέπω) συνέχισε να κάνεις πασαλειματα και να νομίζεις ότι κανείς κατι
Το forum το 2015 συζητούσε για πυκνότητες και ο ιατρός πως θα βάζεις τοππικ χωρίς να φαίνεται ότι βάζεις . Εντάξει και αυτό δεν το λες κ εύκολο ,έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

aeratos28

Just aeratos
Το 2015 εμεις πηγαίναμε Καναδά σε Χασον ,και αυτός στην Καλογιάννη με δικά του punch ...πομόνες f50 βασικά ήταν όχι punch ,αλλά λέμε τώρα ..χαχαχαχα...και όπως λες έκανε βίντεο τότε ,για το πώς να βάζει τοπικ ο κόσμος ..δεν κοιτάει εκεί που λόγω φόρουμ ,κατάφερε να έχει επιτέλους μαλλιά σωστά στο κεφάλι του ,αφού μέσω του φόρουμ έγινε η συνεργασία με Λορετζο...πάει να το παίξει και πονηρός κιόλας ότι μας έμαθε ο cvial,και πάει να τον ανακατέψει κουτοπόνηρα και σκουλικιαρικα για να μειώσει όποιον πάει να του πει την αλήθεια..αλλά και ο cvial να μας έμαθε και κάποια πράγματα,λογικό είναι.. εμείς δεν είμαστε ιατροί..!!
Ότι αυτός έμαθε από εμάς το φόρουμ και από τον cvial ενώ είναι ιατρός ,και έχει ξεχάσει εντελώς τις παπατζες που έκανε με τα strip 2000 grafts + 200 grafts fue ,και αυτά που μας εκραζε για μετρήσεις σε δοτρια κτλ ,πλέον τα κάνει όλα ,ενώ τότε μας εκραζε ,πως του φαίνεται??
Το forum το 2015 συζητούσε για πυκνότητες και ο ιατρός πως θα βάζεις τοππικ χωρίς να φαίνεται ότι βάζεις . Εντάξει και αυτό δεν το λες κ εύκολο ,έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Για άλλη μια φορά τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους ....
Άλλο ένα spanking έλαβε μέρος για τον Κωτσιμπα.χαχαχααχα

aeratos28

Just aeratos
Φίλε Μπόμπυ ,τα έχει πάει καλά στη φυτρωση,αφού πάει όσο πιο safe γίνεται..χαμηλές πυκνότητες ,see through πίσω από hairline ώστε να μην έχει απώλειες ..το όλο κονσεπτ ,άπλωμα τραχανά ,συνεχίζεται ακάθεκτο..8-9 στα 10 περιστατικά του που ανεβάζει,είναι στο ίδιο μοτίβο ..ανάξια αναφοράς η πλειονότητα των περιστατικών του..ξεκάθαρα στοχεύει στο νέο μέλος,(στον ανίδεο δηλαδή), όπως έχει πει ο ίδιος κιόλας ..αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα..ακούει γέμισμα το κεφάλι ,βλέπει μια εικόνα μέσα σε ένα γραφείο σχετικά με μέτριο φωτισμό και ενθουσιάζεται..
Άμα τον δει έξω μέρα με ήλιο όμως ....τότε θα γίνει hater ,κατά τα λεγόμενα του ιατρού md phd ,gt,gti bi turbo ,compressor ,the man Κώτσου ...χαχα
Αν λοιπόν ζητάς την άποψη μου, το αποτέλεσμα είναι μέτριο όχι λόγω της φυτρωσης, εκεί τα έχεις πάει καλά, αλλά της στρατηγικής της τοποθέτησης

bobby

Well-Known Member
Εγώ φίλε παρότι με έχει βρίσει αισχρά λέω πάντα την αλήθεια και ότι βλέπω για αυτό στο θέμα φυτρωσης που έχει πάει καλά το λέω. Λέω βέβαια και τα άσχημα (κατά την άποψη μου και από ότι βλέπω) αυτό ακριβως είναι το φορουμ….όλα στο φως…

aeratos28

Just aeratos
Απλά σου εξηγώ το λόγο της καλής φυτρωσης ..μα και εγώ ότι βλέπω λέω ,για αυτό είμαι hater..και λέω πάντα την αλήθεια ,αλλά τον χαλάει.. τι να κάνουμε .!!χαχαχα
Εγώ φίλε παρότι με έχει βρίσει αισχρά λέω πάντα την αλήθεια και ότι βλέπω για αυτό στο θέμα φυτρωσης που έχει πάει καλά το λέω. Λέω βέβαια και τα άσχημα (κατά την άποψη μου και από ότι βλέπω) αυτό ακριβως είναι το φορουμ….όλα στο φως…

Μπλουζα