Γιατρέ θα μπορούσατε στα βίντεο που ανεβάζετε, εκτος των βασικων πληροφοριών που αναφέρετε για grafts και norwood να αναφέρετε επίσης και
1.ηλικία ασθενούς
2.τι θεραπεία παίρνει (αν παίρνει) και πότε την ξεκινησε (δλδ πριν ή μετά την μμ)
Κάποιους θα μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το κάθε περιστατικό
Επίσης θεωρείτε οτι ο συγκεκριμένος ασθενής εφόσον προχωρήσετε σε δεύτερη μμ, μετά θα μπορει να έχει ένα πιο φυσιολογικό χτένισμα, γιατί αυτό το μακραίνουμε τα μπροστά για να καλύψουμε τα πίσω, χτυπάει κάπως άσχημα στο μάτι.
Ευχαριστώ!!
Αν κάποιος παιρνει Φιναστεριδη παντα το λεω, αλλα ειναι σπανιο...
Το συγκεκριμενο χτενισμα ηταν απαραιτητο μεχρι το επομενο σταδιο.
Ο ασθενής ειναι REPAIR CASE οπως εξηγω, δεν υπαρχουν πολυτελειες μετα απο τοσες καταστροφες.
Οπως λεω και στο βιντεο εχω επαγγελματικούς λογους που δεν αποκαλύπτω πολλες λεπτομερειες
"Ανταγωνιστες" που δεν ξερουν καν τη διαφορα τριχας με τριχθυλάκιο, cosmetic density, follicular density, caliber & texture αντι να ανοιξουν κανα βιβλιο (εχω γραψει 4, ΥΠΑΡΧΕΙ δλδ υλικο) απλα κλεβουν ατακες μου και σταρτηγική προσεγγιση (ΧΩΡΙΣ να την εχουν καν καταλαβει, απλα παπαγαλιζουν, τα εχω μαθει απο επισκεπτες!) και τις λενε σε ασθενείς απο κοντα για να τους θαμπώσουν και δυστυχως ενιοτε το καταφερνουν.
Οποτε, δεν μοιραζομαι καποιες επαγγελματικες λεπτομέρειες, λυπαμαι.
Αλλοι συναδελφοι στο εξωτερικο γραφουν τα παντα στα βιντεο τους και πολυ καλα κανουν.
Εγω προσφερω raw videos (δλδ χωρις προετοιμασια, πιστολάκια, "φουσκωμα" κτλ) με καθε χτενισμα, βρεξιμο μαλλιων και ΠΡΟΣΩΠΟ (αλήθεια, αυτο δεν το κανουν σχεδον ποτε!) και θεωρω πως ειναι πλήρως αποκαλυπτικα και χρησιμα αυτα ωστε να γνωριζει κανεις τι μπορει να περιμενει απο εμενα.