minoxidil vs zinc

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Geros86

New Member
To σαμπουαν της revivogen περιέχει zinc sulfate. Λετε να επιρεάζει την δράση της μινοξιδίλης? Λουζομαι καθημερηνα με αυτο το σαμπουνα γιαυτο το λέω. Επίσης λουζομαι και με το σαμπουνα της kerastase
το οποιο μου αφηνει ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα. Τι γνωμη εχετε για αυτο?

*aqua - sodium laureth Sulfate - laureth 5 - carboxylic acid - cocamide mipa - ceteareth 60 myristyl glycol - sodium chloride - hexylene glycol - sodium hydroxide - sodium methylparaban - piroctone olamine - polyquaternium 10 - triclosan - glycyrrhetinic acid - dmdm hydantoin - linalool - citronellol - parfum

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: minoxidil vs zinc

Να το ξεβγάζεις καλά το σαμπουάν του revivogen και να περιμένεις λίγη ώρα πριν βάλεις μίνοξ.

Για το άλλο που γράφεις, πολύ χημεία παίζει μέσα του, εγώ δεν θα το προτιμούσα...

aqua - sodium laureth Sulfate - laureth 5 carboxylic acid - cocamide mipa - ceteareth 60 myristyl glycol - sodium chloride - hexylene glycol - sodium hydroxide - sodium methylparaban - piroctone olamine - polyquaternium 10 - triclosan - glycyrrhetinic acid - dmdm hydantoin - linalool - citronellol - parfum

Geros86

New Member

Ωραια οποτε συνεχίζω με το revivogen και αντικαθηστώ το αλλο. Πειράζει που πρωτα λουζομαι με ενα αλλο του κιλου ισα ισα για να φυγει η πρωτη λιγδα. Δεν το αφηνω ουτε 5sec πανω το ξεβγαζω αμεσως. Τι λετε?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Geros86 είπε:
Ωραια οποτε συνεχίζω με το revivogen και αντικαθηστώ το αλλο. Πειράζει που πρωτα λουζομαι με ενα αλλο του κιλου ισα ισα για να φυγει η πρωτη λιγδα. Δεν το αφηνω ουτε 5sec πανω το ξεβγαζω αμεσως. Τι λετε?

Όχι, δεν πειράζει. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν φαρμακευτικά - δυναμοτικά σαμπουάν, έτσι το κάνουν συνήθως. Λούζονται πρώτα με κάποιο άλλο να καθαρίση το τριχωτό, και μετά το βάζουν και το αφήνουν κανά 5λεπτο.

Geros86

New Member

Εχω και αυτό εδω..... http://www.hairlossproductreviews.net/kerastase-specifique-activeur-7/
να το βάζω ή μπα? 2-3 φορές ξερω γω την εβδομάδα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Geros86 είπε:
Εχω και αυτό εδω..... http://www.hairlossproductreviews.net/kerastase-specifique-activeur-7/
να το βάζω ή μπα? 2-3 φορές ξερω γω την εβδομάδα.

Με τα συστατικά που έχει δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα