Minoxidil - shed στον 3ο μηνα

Sponda

Member
Καλησπέρα σε όλους ..
χρησιμοποιω Regaine 5% απο 8 Ιανουαριου . Είχα κανα μηνα shedding μετα σταματησε σχεδον εντελως. Επανεκφυση ειχα τρομερη στους κροταφους που ειχα λιγο πρόβλημα .. σχεδον γεμισαν εντελως. Αρχικα ηταν χνουδια μετα τα περισσοτερα απο αυτα τα χνουδια εγιναν τριχες κανονικες.
Τωρα ειμαι στον 3ο μηνα και για καποιο λογο έχω shed εντονο ιδιο με αυτο στην αρχη της χρησης της μινοξιδιλης . Τι μπορεί να φταίει ...
Σε συγκεκριμενα σημεια στους κροταφους βλεπω πως έχω χάσει κάτι .. Οι τρίχες εκει που βγηκανε απο την μινοξ αραιωσαν αισθητα . Ανυσηχω αρκετα καθως ειχα διαβασει για πιθανο επομενο shedding στον 6ο μηνα ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sponda

Member
Κάπου διάβασα και για εποχιακή τριχόπτωση που συμβαίνει Φθινόπωρο και Άνοιξη .. ισχυει κατι τετοιο στην περιπτωση μου?

Sponda

Member
Μάλιστα ... τα μαλλια που δεν εχουν προσβληθει ακομα απο ΑΑ τα κραταει? Η δρα μονο εκει που δεν εχει μαλλια?

Επισης ακουω αρκετα για το derma roller .. Να το έχω υποψιν? Κάνει δουλεια? Ακουσα πως αυξάνει την δραση της μινοξ εως και 400 φορες .. αυτο ειναι το μονο πλεονεκτημα που εχει αυτο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μάλιστα ... τα μαλλια που δεν εχουν προσβληθει ακομα απο ΑΑ τα κραταει? Η δρα μονο εκει που δεν εχει μαλλια?

Επισης ακουω αρκετα για το derma roller .. Να το έχω υποψιν? Κάνει δουλεια? Ακουσα πως αυξάνει την δραση της μινοξ εως και 400 φορες .. αυτο ειναι το μονο πλεονεκτημα που εχει αυτο?
για να ειμαστε ακριβεις εχει χασει η μινοξιδιλη αν μιλαμε για υποχωρηση και οχι για τριχοπτωση.
τα ψευτο μαλλια της μινοξ ηταν που κρατανε για λιγους μηνες.
μπορεις να χρησιμοποιησεις derma roller ειτε για αυξηση της απορροφησης ειτε μεμονωμενα οπως την ερευνα. http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/
αν ακολουθησεις το δευτερο δεν βαζεις μινοξιδιλη την μερα που ρολαρεις,μονο τις υπολοιπες 6 μερες της εβδομαδας

Sponda

Member
χμμ εσύ ποσο καιρο το χρησιμοποιείς? Βλέπεις κάποια σχετική επανέκφυση? Διαβασα πως δεν χρσιμοποιείς και κάποια λοσιον τωρα .. Πως το βλέπεις σε γενικες γραμμές?

kapa

Μέλος του προσωπικού
χμμ εσύ ποσο καιρο το χρησιμοποιείς? Βλέπεις κάποια σχετική επανέκφυση? Διαβασα πως δεν χρσιμοποιείς και κάποια λοσιον τωρα .. Πως το βλέπεις σε γενικες γραμμές?
ειμαι στον τεταρτο μηνα,δουλευει αλλα λιγο(προς το παρον)
ειναι αξιολογο ομως οτι κραταει περισσοτερο απο τις λοσιον σε διαρκεια.
αν ηταν λοσιον τωρα θα το ειχα παρατησει λογω πτωσης

Sponda

Member
Θεωρητικα , απο την στιγμη που ειναι μηχανημα και οχι καποια ουσια για να την "συνηθισει" ο οργανισμος , θα έπρεπε να κρατάει για πάντα έτσι δεν είναι?

Αν το χρησιμοποιούσες με μινοξ μαζι , τότε με ποιον ενισχυε την δράση της ? Περισσότερη επανέκφυση η και θα κρατούσε περισσοτερο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θεωρητικα , απο την στιγμη που ειναι μηχανημα και οχι καποια ουσια για να την "συνηθισει" ο οργανισμος , θα έπρεπε να κρατάει για πάντα έτσι δεν είναι?

Αν το χρησιμοποιούσες με μινοξ μαζι , τότε με ποιον ενισχυε την δράση της ? Περισσότερη επανέκφυση η και θα κρατούσε περισσοτερο?
ετσι λεω και εγω οτι δεν θα χασει γιατι δεν μιλαμε για εξωτερικη ουσια.
περισσοτερη επανεκφυση θα δεις βαζοντας μινοξιδιλη ταυτοχρονα αλλα θα χασει παλι καποια στιγμη.
οποτε ειναι καλυτερα να ξεκινησεις με την ερευνα για αρχη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Όταν λες έρευνα εννοεις το derma roller μονο του?
ναι,αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μονο του.
απο την στιγμη που εισαι στην μινοξιδιλη συνεχιζεις μινοξιδιλη 6 μερες και την μερα που περνας με roller καμια λοσιον

Sponda

Member
Μάλιστα .. Κάπα σε ευχαριστω για τις πολυ πολυ χρησιμες πληροφοριες.
Θα έχω νεοτερα με το αν είναι οντως η πτωση του regaine ..

Sponda

Member
Λοιπόν ..
Τα σημεία που είχαν βγεί τρίχες από μινοξιδίλη στους κροτάφους χειροτέρεψαν αρκετά , δεν χάθηκαν ολες οι τρίχες που εδωσε η μινοξιδιλη . Θα έλεγα ομως οτι έπεσε ενα 70% απο αυτα που έδωσε . Και όλη η αλλαγή έγινε σε μια εβδομάδα .. δεν το περίμενα έτσι ξαφνικά .Είμαι λίγο καλύτερα δηλαδη απο τότε που ξεκίνησα , 4 μηνες πριν . Το κάπως ενθαρυντικό είναι οτι οι κροταφοι στο hairline αλλα και εσωτερικα είναι τίγκα στα χνούδια .. τίγκα ομως. Τι νοημα έχει αν δεν γίνουν κανονικες τριχες ομως?
Το σκέφτομαι πολυ σόβαρά για φιναστερίδη. Αρχικά πολυ μικρή δόση 0,5 mg ας πούμε λόγο ηλικίας γιατι είμαι 19 ετων , και στην συνέχεια βλέπουμε ..

Τι λέτε?

Sponda

Member
Μερικες φωτογραφίες για να δείτε που ακριβως βρίσκομαι ..

Δεξιός κρόταφος : http://postimg.org/image/g2lzwlurr/
Αριστερός κρόταφος : http://postimg.org/image/d6x50ay0p/
Πάνω περιοχη 1 : http://postimg.org/image/q5f8lxusf/
Πάνω περιοχη 2 : http://postimg.org/image/661uxvufj/

Μπορεί να μην φαίνεται οτι το προβλημα είναι μεγάλο αλλά θέλω όσο το δυνατον , τώρα που είναι νωρις, να κρατήσω αυτα που έχω ..

tasos33

Well-Known Member
προς το παρον εισαι τουμπανο ..για να παραμεινεις ομως πρεπει να δρασεις τωρα οχι αυριο..θα σου προτεινα αντι για φινα να αρχισεις ω3 μηπως σε πιασει επειτα να συνεχισεις την μινοξ για ενα μηνα ακονα να δεις πως υα παει...εγω την μινοξ την δουλευω διαφοτετικα απο τα καθιερωμενα.καταρχας διαπιστωσα πως ειτε ενα ειτε δυο μλ το ιιδιο αποτελεσμα εχω οποτε βαζω 1 κ κατι το βραδυ αυυο το κανω μια βδομαδα την επομενη βαζω 1 μετα 1.5 κ παλι απ την αρχη για κανα διμηνο μετα κανω μικρη παυση κ παλι τα ιδια
αυτο που παρατηρω πλεον ειναι πως αν απο τα 25 μου δεκα χρονια πριν εβαζα λιγο μινοξ οπως κανω τα τελευταια 4 χρονια θα ημουν σε πολυ καλη κατασταση...αλλα τοτε δεν υπηρχε το φορουμ κ εσκαγα πλακες χρυσου στις χαζολοσιον της bergman
επισης αδερφε απο τοτε που εχω σχεδον κοψει τη ζαχαρη κ τις τροφες υψηλου γλ. δεικτη κ τρωω γενικα λιγοτερο εχω κ λιγοτερη τριχοπτωση..ενεργοποιησου τωρα που τα χεις πολλα λοιπον

Sponda

Member
Και εγω σκεφτομαι να αρχισω να την χρησιμοποιω μια φορα την μερα ..
την περιοδο αυτη αντιμετωπιζω shed φοβερο σε ολο το κεφαλι , ιδιο με αυτο μολις αρχισα να χρησιμοποιω μινοξιδιλη.. με ενα τιναγμα πεφτουν 20τριχες.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι..
Το ω3 τι ακριβως ειναι ?

amakiller

New Member
Καλησπέρα παιδιά , μιας και είμαι καινούργιος και δεν καταλαβαίνω τίποτα απο όσα λέτε , ξεκίνησα πέρσι μονοξιδιλη αλλα την έκοψα τον Σεπτέμβρη και άρχιζαν να πέφτουν οι τρίχες με ένα απλό τίναγμα και έβγαλα πολύ καράφλα και μπροστά οι κρόταφοι μπήκαν μέσα .( δεν ήμουν έτσι πριν ξεκινήσω την μινοξιδιλη ) τώρα αναγκαστικά να την ξανά ξεκινήσω , πήρα τον αφρό και ένα σαμπουάν με διάφορες βιταμίνες για την τριχόπτωση . Έχετε να μου προτείνετε κατι άλλο ; Είμαι 21 χρόνων

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπλουζα