Minoxidil 5% - ερώτηση για τοπική χρήση και για τέλος θεραπείας!

concerned

New Member
Χαίρετε,

ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1) Ποιες οι πιθανές παρενέργειες από τοπική χρήση μινοξιδίλης στο κεφάλι;

2) Σταματώντας τη μινοξιδίλη, η τριχόπτωση επιστρέφει στο στάδιο που ήταν πριν ξεκινήσει η θεραπεία ή επιδεινώνεται;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
αν και ειναι ολα σε ποστ αυτα που ρωτας σημεριζομαι τον πονο σου και θα σου απαντησω:
1 ταχυκαρδιες,πρησμενο κεφαλι απο κατακρατηση υγρων,μαυροι κυκλοι.εγω σε 3χρονια χρησης δεν εχω κανενα,αν εχω θα εχω μονο πρησμενο κεφαλι λιγο..
@οταν την κοβεις μετα το 2-3μηνο αρχιζει η κατηφορα,ναι αλλα θα σου φαινεται χειροτερο οπτικα διοτι αμα χασεις πλειαδα τριχων που δεν θα εχεις πλεον θα νομιζεις οτι εισαι χειροτερα αλλα τι σημασια εχει?αμα σταματησεις αργα η γρηγορα δεν θα επιδεινωθει η καραφλα?κανεις δεν ξεκιναει αμα ειναι να σταματησει μετα..δεν εχει νοημα ασκοπα λεφτα χρημα..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
1. Εκτός από αυτά που έγραψε ο weznem, εμένα προσωπικά μου έκανε ταχυκαρδίες, ανεπιθύμητη τριχοφυεία πάνω από τα φρύδια, αύξηση βάρους (λίπους, όχι κατακράτηση υγρών), και... πτώση της λίμπιντο (πιο σπάνιο το τελευταίο ως παρενέργεια αλλά έχουν αναφερθεί περιστατικά και δυστηχώς συνέβη και σε μένα)

2. Όντως όταν την κόβεις γίνεσε χειρότερα απ ότι θα ήσουν κανονικά... αλλά αυτό γίνετε προσωρινά . Γίνετε ένα είδος shockloss δηλαδή, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα επιστρέψεις εκεί που θα ήσουν αν δεν έκανες καθόλου θεραπείες.

sakis9282

Member
Ρε παιδιά σταμάτησα τη μινοξιδίλη εδώ και ένα 5άμηνο λόγω παρενεργειών(εμφανίστηκαν μετά από 1,5 χρόνο).Αλλά τώρα με το θέμα της επανέκφυσης τι να κάνω;Το zix που βάζω είναι μόνο για dht.

kapa

Μέλος του προσωπικού
sakis9282 είπε:
Ρε παιδιά σταμάτησα τη μινοξιδίλη εδώ και ένα 5άμηνο λόγω παρενεργειών(εμφανίστηκαν μετά από 1,5 χρόνο).Αλλά τώρα με το θέμα της επανέκφυσης τι να κάνω;Το zix που βάζω είναι μόνο για dht.

Οι παρενέργειες που σου έκανε είναι αναμφισβήτητα από μινοξ και μάλιστα δυνατές .
Σκέφτεσαι να δοκιμασεις 2%;
Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγορασεις 2% απλά να αραιωσεις μια 5αρα χρησιμοποιώντας τα ίδια μλ.μονο που θα πρέπει να στραφεις σε υγρή και όχι στο foam

sakis9282

Member
kapa είπε:
sakis9282 είπε:

Οι παρενέργειες που σου έκανε είναι αναμφισβήτητα από μινοξ και μάλιστα δυνατές .
Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγορασεις 2% απλά να αραιωσεις μια 5αρα χρησιμοποιώντας τα ίδια μλ.μονο που θα πρέπει να στραφεις σε υγρή και όχι στο foam

Κapa να σου πω το ψιλοφοβάμαι διότι παρόλο που το είχα σταματήσει για 1 μήνα είχα τα συμπτώματα και σιγά σιγά έφυγαν μαζί με τη μινοξ στο αίμα.Πριν 2 βδομάδες δοκίμασα ξανά αλλά έβαλα ελάχιστη ποσότητα κάθε παραμέρα και χθες μ'έπιασε ζάλη και ταχυκαρδία.Βέβαια έχω και λίγο στρες αυτό το διάστημα,αλλά πιστεύω ο οργανισμός δεν τη θέλει καθόλου πλέον.Εκτός αν είναι από το zix μιας και το βάζω κάθε μέρα τώρα.ίσως να είμαι ο 1ος με παρενεργεια απ'αυτό.Πραγματικά δεν ξέρω.

kapa είπε:
sakis9282 είπε:

Κapa να σου πω το ψιλοφοβάμαι διότι παρόλο που το είχα σταματήσει για 1 μήνα είχα τα συμπτώματα και σιγά σιγά έφυγαν μαζί με τη μινοξ στο αίμα.Πριν 2 βδομάδες δοκίμασα ξανά αλλά έβαζα ελάχιστη ποσότητα κάθε παραμέρα και χθες μ'έπιασε ζάλη και ταχυκαρδία.Βέβαια έχω και λίγο στρες αυτό το διάστημα,αλλά πιστεύω ο οργανισμός δεν τη θέλει καθόλου πλέον.Εκτός αν είναι από το zix μιας και το βάζω κάθε μέρα τώρα.ίσως να είμαι ο 1ος με παρενεργεια απ'αυτό.Πραγματικά δεν ξέρω.

Μπλουζα