Microneedling/DermaRolling

DerZornGottes

New Member
Καληπέρα σε όλα τα μέλη,
Το mroneedling σε συνδοιασμό με τις γνωστές θεραπείες φαίνεται να αποδίδει κάποια αποτελέσματα αν και η γνώση μας επί του θέματος είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο. Ένα ωραίο βίντεο για το microneedling:
Ερώτηση υπάρχει κάποια τέτοιο σκεύος που να πωλείται στα Ελληνικά φαρμακεία; Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει την εμπειρία του;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ligref

New Member
Θα βρείς στο Amazon σε σκρουτζομάγαζα κλπ τέτοιες συσκευές (dermaroller, dermastamping κλπ). Κατά την ταπεινή μου απόψη και από προσωπική εμπειρία βλέπω πως βοηθάει καθώς λειτουργεί σαν μιας μορφής μεσοθεραπεία όταν συνδυάζεται με τοπικά σκευάσματα τα οποία είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ σύμφωνα με την σύσταση τους για τέτοια χρήση καθώς και ενισχύει την αιμάτωση της περιοχής όπου εφαρμόζεται.
Είχα ξεκινήσει με 0.5mm μία φορά την εβδομάδα και τώρα χρησιμοποιώ το 1.00mm πάλι μία φορά την εβδομάδα. Ίσως μελλοντικά να φτάσω και στο 1.5mm. Τα 1.00mm-1.50mm είναι αυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως για την τόνωση του τριχωτού. Βεβαιώς στο ιντερνετ θα δείς κάποιοι να φτάνουν και στο 2.00mm. Σίγουρα έχει να κάνει και με το πόσο λεπτό και ευαίσθητο δέρμα έχεις.
Με τον καιρό βέβαια συνηθίζεται και αυτή η δυσφορία :)
Πόλυ μεγάλη προσοχή στην υγειινή & στον καθαρισμό, στην εφαρμογή του στο κεφάλι και στη συχνότητα χρήσης!
 
Μπλουζα