METAMΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ

gtsls

New Member
Γεια σας είχα κάνει μεταμόσευση πριν 10 χρόνια στην hairline και στους κροτάφους
τώρα πλέον έχει υποχωρήσει η hairline με αποτέλεσμα να μένουν τα φυτεμένα ξέμπαρκα και να αναγκάζομαι να τα ξυρίζω μόνο τα φυτεμένα
επίσης θέλω να τα ξυρίσω όλα αλλά δεν το κάνω γιατί ι τομή είναι αρκετά αντιαισθητική
μπορεί καποιος να μου προτείνει μια λύση για το προβλημά μου
ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: METAMΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια! Θα βοηθούσε να έβαζες κάποια φωτογραφία για να δούμε το πρόβλημα...

koskar

Member
Απ: METAMΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ

gtsls είπε:
Γεια σας είχα κάνει μεταμόσευση πριν 10 χρόνια στην hairline και στους κροτάφους
τώρα πλέον έχει υποχωρήσει η hairline με αποτέλεσμα να μένουν τα φυτεμένα ξέμπαρκα και να αναγκάζομαι να τα ξυρίζω μόνο τα φυτεμένα
επίσης θέλω να τα ξυρίσω όλα αλλά δεν το κάνω γιατί ι τομή είναι αρκετά αντιαισθητική
μπορεί καποιος να μου προτείνει μια λύση για το προβλημά μου
ευχαριστώ
Μερικές προτάσεις
1) Χρηση concealer (πχ toppik, nanogen...) για καμουφλάρισμα. Βασικη προυποθεση να υπάρχουν ηδη κάποια μαλλάκια. Το αποτελεσμα θα είναι άμεσο.
2) Χρηση φινας & μινοξ για να κρατήσεις ότι ηδη υπάρχει και ευελπιστεις να δεις και κάποιο growth. Το αποτέλεσμα θα το δεις μετά από 5-6 μήνες.
3) Νέα μεταμόσχευση (FUE-μόνο στο εξωτερικό) για πύκνωση της περιοχής μπροστά και κάλυψη της ουλής πίσω. Το αποτέλεσμα θα φανεί μετά από 8-9 μήνες.
Καλή επιτυχια ότι και εάν επιλέξεις.

Μπλουζα