Medical Marijuana

Para_Trixa

New Member
Παιδεια μηπως η σωστη χρηση καλης canavis βοη8αει στην καταπολεμηση της τριχοπτωσης? γιατι ως γνωστον 3ερουμε λιγο πολυ ολοι οτι σε χαλαρωνει κ σου φευγει το αγχος...ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑΑΑ!

Btw δεν ψαχνω καμια αφορμη.... 8) 8) 8)
:angel:
:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Medical Marijuana

Para_Trixa είπε:
Παιδεια μηπως η σωστη χρηση καλης canavis βοη8αει στην καταπολεμηση της τριχοπτωσης? γιατι ως γνωστον 3ερουμε λιγο πολυ ολοι οτι σε χαλαρωνει κ σου φευγει το αγχος...ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑΑΑ!

αυτο που μ'αρεσει σε σενα.......ειναι οτι εχεις 28 μυνηματα στο φορουμ.....και εχεις ανοιξει 20 new topics ....... πρεπει να ειναι παγκοσμιο φαινομενο.....
ανοιξε αλλο ενα.....και εισηγησου στον Ακη για κανα βραβειο γκινες... :p

Hopefull

New Member

Para_Trixa είπε:

βρε λες να μην ηταν το regaine που μου σωσε τα μαλλια στα φοιτητικα μου χρονια!!!!

heyya

New Member

hopefull είπε:
[quote author=Para_Trixa link=topic=2210.msg40209#msg40209 date=1285607124]

βρε λες να μην ηταν το regaine που μου σωσε τα μαλλια στα φοιτητικα μου χρονια!!!!
[/quote]
;D ;D

akishellas3

Well-Known Member

χμμ να αιματωνεται πιο πολυ το κεφαλι εκεινη την ωρα η να ειναι λες κ να σπανε αγγεια απο το καψιμο :D ειδικα σε περιπτωσεις που εχεις πεσεις ξερος στο κρεβατι ,οτι κ να ναι φιλαρακι εφοσον σε ξεαγχωνει παω πασο για μερικες περιπτωσεις... μονο μη σου γινει συνηθεια ομως κ να ξεαγχωνεσαι μονο με αυτο.

Para_Trixa

New Member

Bασικα κ μια κοιλαδα να πιεις ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ(χρησιμοποιησεις εννοουσα),οσο κ να μην αγχωνεσαι,τα μαλλια 8α σου πεφτουν...

προσωπικη εμπειρια 8) 8) 8)
;)

mindtrapper

Member

Πάνε αυτά τώρα, θα βγει χάπι σε λίγο καιρό με τις θετικές επιδράσεις της κάνναβης αλλά χωρίς τη μαστούρα. Όλοι όσοι πίεζαν για ιατρική μαριχουάνα (με απώτερο σκοπό να φτιαχτούν) την πάτησαν, πολύ απλά.

http://www.nature.com/neuro/journal/v13/n10/full/nn.2632.html

kapa

Μέλος του προσωπικού

mindtrapper είπε:
Πάνε αυτά τώρα, θα βγει χάπι σε λίγο καιρό με τις θετικές επιδράσεις της κάνναβης αλλά χωρίς τη μαστούρα. Όλοι όσοι πίεζαν για ιατρική μαριχουάνα (με απώτερο σκοπό να φτιαχτούν) την πάτησαν, πολύ απλά.

http://www.nature.com/neuro/journal/v13/n10/full/nn.2632.html
:D :D :D τζιφος

badday

New Member

εχω την εντυπωση οτι η χρηση κανναβης μειωνει την τεστοστερονη στο αιμα. Παντως φιλοι που ειναι καθημερινοι "χρηστες" δεν εχουν προβλημα με τα μαλλια τους.

mindtrapper

Member

badday είπε:
εχω την εντυπωση οτι η χρηση κανναβης μειωνει την τεστοστερονη στο αιμα. Παντως φιλοι που ειναι καθημερινοι δεν εχουν προβλημα με τα μαλλια τους.

Βαριά χρήση προκαλεί ελάττωση libido και αριθμού σπερματοζωαρίων. Αυτό οφείλεται σε μείωση της ωχρινοποιητικής ορμόνης (FH), της τεστοστερόνης και της θυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH). Επίσης μακροχρόνια χρήση προκαλεί συχνά γυναικομαστία επειδή τα κανναβινοειδή έχουν οιστρογονική δράση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

mindtrapper είπε:
[quote author=badday link=topic=2210.msg40418#msg40418 date=1285959886]
εχω την εντυπωση οτι η χρηση κανναβης μειωνει την τεστοστερονη στο αιμα. Παντως φιλοι που ειναι καθημερινοι δεν εχουν προβλημα με τα μαλλια τους.

Βαριά χρήση προκαλεί ελάττωση libido και αριθμού σπερματοζωαρίων. Αυτό οφείλεται σε μείωση της ωχρινοποιητικής ορμόνης (FH), της τεστοστερόνης και της θυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH). Επίσης μακροχρόνια χρήση προκαλεί συχνά γυναικομαστία επειδή τα κανναβινοειδή έχουν οιστρογονική δράση.
[/quote]

σαν να λεμε φιναστερινη δλδ.. :)

Silencer

New Member

Το πρώτο μηνυμά μου λοιπόν... Εδώ και 3 εβδομάδες (τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα) διαβάζω -σιωπηλά χωρίς να παρεμβαίνω, εξίσου και το nick name- το forum για να καταλήξω σε μία ρεαλιστική, χρηστική, υποφερτή και ισόβια θεραπεία. Θα ανοίξω θέμα όταν είμαι έτοιμος και να ζητήσω τη βοήθεια/γνώμη των έμπειρων μελών.

Ο λόγος που ποστάρω τώρα είναι η σοβαρότητα του συγκεκριμένου θέματος και να προλάβω κάποια παιδιά που θα το σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πράγμα!.

Λοιπόν, πρέπει να ξέρεται ότι άλλο πράγμα είναι η κάνναβη και άλλο η φούντα (αλβανός, έλληνας, σκαν ...) που είναι κακής ποιότητας και εμπλουτισμένη με ότι χημεία μπορείται να φανταστείται :down. Συνεπώς, αν κάποιος το σκεφτεί σοβαρά πρέπει να δεί μόνο για φαρμακευτική κάνναβη (καναδά μεριά).

Αν η φούντα βοηθούσε στην καταπολέμηση της ΑΑ "κάποιοι από δικιά τους εμπειρία και όχι από έρευνες" που κάνουν μεγάλη κατάχρηση θα είχαν μαλλί και στα δόντια :tease:. Ακόμα, "κάποιοι από δικιά τους εμπειρία και όχι από έρευνες" θεωρούν ότι η φούντα συνέβαλε καταλλητικά στο ξεκίνημα και στην επιθετική αύξηση της ΑΑ (Έκανε ευαίσθητα τα τριχοθυλάκια στην DHT).

Συνεπώς, πιστεύω ότι είναι γελοίο κάποιος να ξεκινήσει φούντα για να πολεμήσει την ΑΑ.

Υ.Σ. Θα αναφερθώ εκτενώς στο θέμα που θα ανοίξω όταν ξεκινήσω την θεραπεία (προς το παρόν σκέφτομαι για ενισχυμένο big3) αλλά θέλω να αναφέρω σε αυτό το σημείο, ότι , οι επικεφαλείς του forum (δεν αναφέρω ονόματα γιατί μπορεί να ξεχάσω κάποιον) αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και απόδειξη ότι τελικά στην ελλάδα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες που έχουν φιλότιμο, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια και δεν είναι απατεώνες και λαμόγια όπως είναι οι πλειωψηφία των εταιριών-κέντρων-γιατρών που ασχολούνται με την ΑΑ σε αυτή τη χώρα.

HealingMinD

New Member

Παιδια μπορω να σας εγγυηθω εγω που πινω χρονια οτι εαν ξεκινησετε να την πινετε,δεν θα βγαλετε μαλλια στο κεφαλι,θα βγαλετε ομως σιγουρα τα μαλλια απο το κεφαλι σας!

:D :D :D

g-tsak

New Member

πάντως και η μ***ια χαλαρώνει... και οι πολιτικοί μας θα ήταν όλοι μαλλιάδες!! :)

Μπλουζα