Marihuana inhibits dihydrotestosterone binding to the androgen receptor.

panoslydios

New Member
Endocrinology. 1980 Sep;107(3):848-50.
Marihuana inhibits dihydrotestosterone binding to the androgen receptor.
Purohit V, Ahluwahlia BS, Vigersky RA.
Abstract
Marihuana and its constitutents delta 9-tetrahydrocannabinol (delta 9-THC) and cannabinol (CBN) were tested for their ability to interact with the androgen receptor in rat prostate cytosol. Smoked marihuana condensate, delta 9-THC, and CBN inhibit specific binding of dihydrotestosterone (DHT) to the androgen receptor with a dissociatin constant of the inhibitors (Li) of 2.1-5.8 X 10(-7)M. in addition, other metabolites of delta 9-THC were also androgen antagonists. This data suggests that the anti-androgenic effects associated with marihuana use results, at least in part, from inhibition of androgen action at the receptor level

:)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δηλαδή οι επιλογές μας είναι ή μαστούρα ή ευνουχισμός
μάλιστα...

panoslydios

New Member
ερευνα του 1980 :O

Χθες ημουν στο παρκακι στα εξαρχεια, και η αληθεια ειναι οτι ΟΛΟΙ
απο μαλλι τιγκα ηταν !

Ποιος ψηνεται να πειραματιστει?

weznem

Well-Known Member
να κανουμε μπαφο για αν χουμε μαλλια εγω δεν ψηνομαι..δημιουργει σοβαροτατα προβληματα η χρηση της σε εγκεφαλο πνευμονα αρχιδια..ενημερωτικα το λεω.........

panoslydios

New Member
κοιτα, ενα τσιγαρακι μια φορα τις δυο βδομαδες , θα σου ερχοταν πολυ
φθηνοτερα,αν ηταν αποτελεσματικη θεραπεια:D:D

καθομαι και ψαχνω αν η τετραυδροκανναβινολη επηρεαζει
τις προσταγλανδινες και διαπιστωνω οτι πρεπει να βγαινω απο το σπιτι πιο συχνα:D

gianniskritikos2

Active Member
Οπα εξηγισε μας μια εγω δεν καταλαβα χριστο ενοεις οτι το τσιγαρο κανει καλο στο μαλλι? και αν οχι η φουντα κανει?

panoslydios

New Member
gianniskritikos2 είπε:
Οπα εξηγισε μας μια εγω δεν καταλαβα χριστο ενοεις οτι το τσιγαρο κανει καλο στο μαλλι? και αν οχι η φουντα κανει?

Bασικα ρωτησα και ενα αλλο παιδι,και μου ειπε ναι μεν
μειωνει τη δεσμευση της DHT στους υποδοχεις ανδρογονων στο θυλακα,
αλλα απο την αλλη μειωνει την προσταγλανδινη Ε2 που συμφωνα με την ερευνα του κωτσαρελη υπαρχει σε 3 φορεςμεγαλυτερα ποσοστα στους θυλακες των μη καραφλων περιοχων απο οτι στις καραφλες περιοχες
Αρα αν με καποιο τρπο μπορουσαμενα επαναφερουμε αυτη τη μειωση τοτε
ναι θα βοηθουσε
Εγω παντως αισθανομαι ενα ελαφρυ μασαζ πανω απο τη hairline μετα
Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο

somari

Active Member
H αλήθεια είναι πως όλοι οι μπαφάκηδες μια χαρά είναι

http://www.youtube.com/watch?v=WeYsTmIzjkw

weznem

Well-Known Member
δεν το χω βαλει ποτε στο στομα μου υτε για τζουρα..μου εφθανε να βλπεω τους αλλος που κανανε και ο εγκεφαλος ηθελε κανα 5αρι δευτερολεπτα για να δωσει ερεθισμα αντιδρασης...οποιος καταλαβε καταλαβε.. η αλλοι θα το μαθουν στην πραξη..

edyuser1

Active Member
εγω εδω θα διαφωνησω παιδια γνωρίζω ατομα που απο τα 22 τους κανανε φαλακρα και καπνιζαν 3 τσιγαριλικια την ημερα για χρονια και η φαλακρα τους εχει φτασει μεχρι την πλατη.καποτε και εγω εκανα 3 την εβδομαδα και δεν ειδα καμια διαφορα απολυτως. μακρια απο αυτα τα πραματα παιδια καταστροφή σκέτη ειναι και παιζονται περιεργα παιχνιδια στο μυαλο που δεν αξιζουν τον κοπο μακρια και παλυ μακρια

panoslydios

New Member
αν εχεις ενδιαφεροντα αναγκαστικα δεν θα καταληξεις σε αυτα τα πραγματα
Εννοειται κανεις δε θα αρχιζε φουντα μονο για την τριχοπτωση
Ομως για τα ατομα που εχουν φρικαρει οταν καπνισαν για πρωτη φορα εχω να πω
οτι τελικα δεν ηταν η φουντα η αμιγης αιτια για αυτο.
Ηταν το οτι ειχαν ηδη αλλα θεματα και η φουντα τους τα ανεκυπτε και τα αναδεικνυε
Αυτο το πραγμα σε ριχνει μονο αυτο κανει.
Αν και απο το να πινεις τεραστιες ποσοτητες αλκοολ ισως να ηταν καλο υποκαταστατο
για να κανεις ενα μια στο τοσο.
Αν και ο edyuser1 εχει δικιο γιατι τετοιες περιπτωσεις .
Ισως και καποιος με φαλακρα να μην ταιριαζε στην κλικα των τζιβατων και γι αυτο
να απεφυγε να ειναι μαζι τους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα