Korres Shampoo + Conditioner

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Undead

New Member
Μετα απο πολυ χρηση head and shoulders τα μαλλια μου εχουν γινει ατονα, λαδωνουν ευκολα και δν εχουν ογκο. Αναρωτιεμαι να το σαμπυαν αλοη +σαπωναρια της κορρες και το κοντιτιονερ herb balsam θα επαναφερουνε στην φυσιολογικη τους κατασταση τα μαλλια. Ευχαριστω!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Korres Shampoo + Conditioner

Undead η αλόη που σου είπαν μπορείς να τη βρείς σε βιολογικά καταστήματα. Να μη πώ μια γνωστή αλυσίδα για να μη κάνω διαφήμιση αλλά κι εγώ μέχρι τώρα από κατάστημα την έπαιρνα, αλλά επειδή δε συμφέρει θα παραγγείλω απ'έξω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

αναλογα τον στοχο σου, εσυ τι θες? μαλλια με οκγο και να φυγει η λαδιλα? δεν εχει αποδιχθει οτι δινει κατι τετοιο αλλα μερικοι ισχυριζοντε οτι με τν χρηση της θα φενοντε πιο υγιη

jonn70

New Member

εγω παντως χρησιμοποιω το epicreen εδω και 8 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
λιγο ακριβο βεβαια γυρω στα 19 ευρω απο φαρμακειο, αλλα αξιζει να το δοκιμασεις.

εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα φαρμακευτικα σαμπουαν, εκτος απο αλοε βερα που ειπαν παραπανω και το βρηκα το καλυτερο.
για τον ογκο που λες παρτο και θα με θυμηθεις.

Undead

New Member

Ρε σεις παιδια, δεν εχω ομως προβλημα με τπ φαλακρα και τριχωπτωση.... Απλα θελω ο,τι το καλυτερο για την κεφαλι μου... Ενδεικνυτε αυτο το σαμπουαν ;;;;;

Conan

Member

jonn70 είπε:
εγω παντως χρησιμοποιω το epicreen εδω και 8 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
λιγο ακριβο βεβαια γυρω στα 19 ευρω απο φαρμακειο, αλλα αξιζει να το δοκιμασεις.

εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα φαρμακευτικα σαμπουαν, εκτος απο αλοε βερα που ειπαν παραπανω και το βρηκα το καλυτερο.
για τον ογκο που λες παρτο και θα με θυμηθεις.
Epicreen εε? Για πες λεπτομερειες

heyya

New Member

το σκοτώσατε, epicrin λέγεται :p

Εντάξει καθόλου άσχημο σαμπουάν, το χρησιμοποιούσα κανα χρόνο! zinc, cysteine και πρωτείνες σίτου τα κύρια συστατικά του...
Με την ευκαιρία επειδή μου έχει μείνει... Θυμάμαι στις αρχές που το ξεκίνησα παρατήρησα shedding! Απέκλεισα το ενδεχόμενο από σαμπουάν και πίστευα ήταν εποχιακή τριχόπτωση! Δε θυμάμαι πόσο κράτησε πάντως... Τέσπα, έχοντας το σταματήσει για κάποιους μήνες πλέον, και μιας και είχα εύκαιρο μπουκάλι είπα να το χρησιμοποιώ 1χweek. την 1η φορά όλα ok, την 2η είδα πάλι shedding, μιλάμε ένα χτένισμα και έβλεπα χοντρές τρίχες στον νιπτήρα ??? ...φυσικά δε το ξαναρισκάρω μετά από αυτό :p ... αλλά η απορία παραμένει -sheding από σαμπουάν; :chinscratch όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει γνωρίζουν τίποτα;

NoMoreLoss

New Member

heyya είπε:
το σκοτώσατε, epicrin λέγεται :p

Εντάξει καθόλου άσχημο σαμπουάν, το χρησιμοποιούσα κανα χρόνο! zinc, cysteine και πρωτείνες σίτου τα κύρια συστατικά του...
Με την ευκαιρία επειδή μου έχει μείνει... Θυμάμαι στις αρχές που το ξεκίνησα παρατήρησα shedding! Απέκλεισα το ενδεχόμενο από σαμπουάν και πίστευα ήταν εποχιακή τριχόπτωση! Δε θυμάμαι πόσο κράτησε πάντως... Τέσπα, έχοντας το σταματήσει για κάποιους μήνες πλέον, και μιας και είχα εύκαιρο μπουκάλι είπα να το χρησιμοποιώ 1χweek. την 1η φορά όλα ok, την 2η είδα πάλι shedding, μιλάμε ένα χτένισμα και έβλεπα χοντρές τρίχες στον νιπτήρα ??? ...φυσικά δε το ξαναρισκάρω μετά από αυτό :p ... αλλά η απορία παραμένει -sheding από σαμπουάν; :chinscratch όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει γνωρίζουν τίποτα;

περίεργο αυτό πάντως καλά θα κάνεις να το σταματήσεις αν σου κάνει κακό μην ρισκάρεις

heyya

New Member

Ναι δε το ξαναβάζω... όχι ότι κάνει κακό 1 χρόνο που το χρησιμοποιούσα μια χαρά ήταν τα μαλλιά μου απλά υπήρχε αυτό το sheding μετά το λούσιμο που πρέπει να κράταγε μέχρι και 4-5 λουσίματα...κάτι τέτοιο... Σαν το revita που πολλοί το έχουν παρατηρήσει αυτό στις πρώτες εφαρμογές.
Τέσπα, πάντως με την ευκαιρία nomoreloss το epicrin ενδυκνύεται κυρίως για διάχυτη αλωπεκία αν θες να το ψάξεις λίγο!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα