Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τ κολου η αλοη?μακρυά απο προϊόντα του κόλου ελπιζω να σε κάλυψα
αδελφε αναλογα με τον οργανισμο ειναι .. αλλα σ γενικες γραμες βοηθαειΡε παιδια τωρα πεστε την αληθεια, η αλοη ειναι σουπερ για ολους ;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Epicreen εε? Για πες λεπτομερειεςjonn70 είπε:εγω παντως χρησιμοποιω το epicreen εδω και 8 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
λιγο ακριβο βεβαια γυρω στα 19 ευρω απο φαρμακειο, αλλα αξιζει να το δοκιμασεις.
εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα φαρμακευτικα σαμπουαν, εκτος απο αλοε βερα που ειπαν παραπανω και το βρηκα το καλυτερο.
για τον ογκο που λες παρτο και θα με θυμηθεις.
heyya είπε:το σκοτώσατε, epicrin λέγεται
Εντάξει καθόλου άσχημο σαμπουάν, το χρησιμοποιούσα κανα χρόνο! zinc, cysteine και πρωτείνες σίτου τα κύρια συστατικά του...
Με την ευκαιρία επειδή μου έχει μείνει... Θυμάμαι στις αρχές που το ξεκίνησα παρατήρησα shedding! Απέκλεισα το ενδεχόμενο από σαμπουάν και πίστευα ήταν εποχιακή τριχόπτωση! Δε θυμάμαι πόσο κράτησε πάντως... Τέσπα, έχοντας το σταματήσει για κάποιους μήνες πλέον, και μιας και είχα εύκαιρο μπουκάλι είπα να το χρησιμοποιώ 1χweek. την 1η φορά όλα ok, την 2η είδα πάλι shedding, μιλάμε ένα χτένισμα και έβλεπα χοντρές τρίχες στον νιπτήρα ??? ...φυσικά δε το ξαναρισκάρω μετά από αυτό... αλλά η απορία παραμένει -sheding από σαμπουάν; :chinscratch όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει γνωρίζουν τίποτα;