Inneov και παρενεργειες!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Γεια σας παιδια, παιρνω inneov homme k regain,το inneovτο πηρα πρωτη φορα περσι την ανοιξη και τωρα εχω αρχισει παλι για καμποσο καιρο. εχω αρχισει να εχω προβληματα με το στομαχι μου, γουργουριζει συνεχεια, ειχα επισης για αρκετο διαστημα διαρροια και διαφορων ειδων κοπρανα. Πηγα στο γιατρο, μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι ασχημο και οτι η θα ειναι απο αγχοσ και στρες ειτε θεμα διατροφης, με εστειλε για εξετασεις, εκανα αιματος(ειχα ξανακανει προσφατα και ολα ηταν οκ), υπερυθρες, κολονοσκοπηση(σας συνιστω να μην την περασετε αυτη την εμπειρια!), ολα οκ προς το παρον και μενει η καλλιεργεια κοπρανων! Περιμενω και τις εξετασεις αιματος. Διαβασα προσφατα στο κουτι των χαπιων οτι η υπερβολικη χρηση μπορει να φερει καθαρτικη δραση . Επισης διαβασα στο Ιντερνετ οτι η γλουτενη που περιεχουν τα ιννεοβ, μπορει να φερει γαστροεντερικες διαταραχες σε ενα ποσοστο του πληθυσμου. Ειχε καποιος σχετικες παρενεργειες?
Zητω συγνωμη για την σκ..συζητηση που εχω ανοιξει :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member
Απ: Inneov και παρενεργειες!

η ύπαρξη γλουτένης σε οποιοδήποτε τρόφιμο ( κυρίως ζύμες νομίζω ) επιφέρει προβλήματα σε όποιον έχει δυσανεξία στη συγκεκριμένη ουσία . Αν δεν έχεις δυσανεξία τότε κανένα πρόβλημα ( πέρα ίσως από κανένα φουσκωματάκι )

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα