I feel free!

mpimpos

Member
καλησπερα στην παρεα, ειμαι χρονια εδω, εχω διαβασει σχεδον τα παντα, εχω δοκιμασει σχεδον οτι υπαρχει, την κρατησα την αραιωση οσο μπορουσα...αλλα εφτασε η ωρα που πλεον φαινοταν, απο τα 28 μου ως τωρα 10 χρονια σχεδον με toppik ,minoxidil, κ κατα καιρους διαφορα φιδελαια που κυκλοφορουν.Μετα απο 2 μηνες στο youtube να βλεπω motivational videos, videos απο αλλους που τα πηραν ολα με την 1η σκαλα, πως ενιωθαν πριν πως μετα,να εχω χασει τον υπνο μου..το εκανα και εγω.To αποτελεσμα?οσοι με ειδαν μου ειπαν μην ξανααλλαξω look,με βλεπω στον καθρεφτη και σκεφτομαι γιατι δεν το ειχα κανει αυτο χρονια πριν!Προσωπικη γνωμη...πριν δοκιμασετε λυσεις που θα τις κανετε απο αναγκη...just shave your head!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mpimpos

Member
ουτε σε μενα ηξερα αν παει...αλλα δεν θα το μαθενα ποτε αν δεν το κανα. Θελει μεγαλη δυναμη να το κανεις αυτο το ξερω.Aν δεν μου κολλαγε καλα, καπελο κ παλι πισω στο τοπικ.Αλλο θελω να πω, δεν λεω ξυριστε τα κεφαλια σας....λεω οτι υπαρχουν επιλογες που ισως αξιζουν μια δοκιμη.
 
  • Like
Reactions: tol

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σίγουρα δεν πάει σε όλους το ξυρισμένο όπως και σε έμενα μέχρι τώρα που έκανα μεταμόσχευση και αναγκάστηκα να τα ξυρίσω όλα.
Οι απόψεις φίλων,συγγενών & από κοπέλες είναι να τα διατηρήσω ξυρισμένα αλλά μάλλον δεν θα τους κάνω την χάρη.:D
 

vag25

Well-Known Member
Εσενα John ηταν buzz cut οπως και του φιλου στην πρωτη σκαλα.

Ξυρισμενο ειναι ξυραφι. Ενας φιλος μου το εκανε πριν 5 χρονια και θυμαμαι μου ελεγε και αυτος οτι μετανιωνει που δεν το εκανε νωριτερα.
Του παει παντως.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Το να χεις ξυρισμένο μαλλί ενω εχεις μαλλί ειναι διαφορετικο απ το να μην εχεις μαλλί κ να τα περνεις κ να σχηματίζεται στο κεφαλι σου η κλασική καράφλα του παππου ... για μενα εχει διαφορα κ πριν κανω οτιδήποτε το ΧΑ δοκιμασει τοτε (2010) κ ηταν στα ματια μου αντιαισθητικό ...
 

mpimpos

Member
εμενα παιδια με κουρασε το τοπικ, οχι στο να το βαζω(σαν αποτελεσμα ηταν αψογο) αλλα στα οσα μου στερουσε, να εχω αγχος μην μου πιασει καποιος τα μαλλια, να μην αφηνω τις πρωην μου να με χαιδευουν εκει, να μενω με κοπελα να μπαινω για μπανιο..και μετα να στεγνωνω το μαλλι, να ξαναβαζω τοπικ και λακ και να βγαινω ετσι εξω για να μην καταλαβει κατι, να φοραω κρανος και να γινετε μετα ενα μαυρο χαλι , να μην μπορω να κανω μπανιο οπως θελω στην θαλασσα , κ ποσα αλλα που δεν μου ερχοντε στο μυαλο τωρα.Ολα αυτα πλεον ειναι παρελθον :)
 
Μπλουζα