help

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kwstas37

New Member
Μάγκες γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την τριχόπτωση. Έχω προδιάθεση για τριχόπτωση μέχρι τώρα έχω φαλάκρα στις κορυφές και γενικά τα μαλλιά μου είναι κάπες αδύνατα θέλω να μου πείτε τι ακριβώς φάρμακα, προϊόντα χρειάζεται να πάρω σε τι συνδυασμό, ότι γνωρίζετε για να αποφύγω μελλοντική τριχόπτωση?
Περιμένω απαντήσεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: help

:welc: , για να διατηρήσεις όσα μαλλιά έχεις τώρα θα χρειαστή να πάρεις κάπιοι dht-blocker (σε χάπι ή σε λοσιόν). Για επανέκφυση σε περιοχές αραίωσης, θα χρειαστής κάποια λοσιόν μινοξιδίλης. Τα προιόντα είναι πάρα πολλά, ψάξε στο φορουμ, θα απαντηθούν όλες σου οι απορίες..., καλή συνέχεια!

AKHS

Member

Και γιατί δεν διαβάζεις πρώτα τα θέματα που υπάρχουν εδώ μέσα νομίζω ότι θα σε βοηθήσουν περισσότερο στο να πάρεις μια απόφαση στο τι ταιριάζει στην περίπτωση σου και στο τι είσαι διευθετημένος να κάνεις και να υποστείς.

kwstas37

New Member

διάβασα για το τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αλλα θέλω να μάθω από αυτούς που ήδη έχουν χρησιμοποιήσει κάποια πράγματα τι είναι καλλίτερο να κάνω

kwstas37

New Member

ρε παιδιά σε κλίμακα norwood 2 μονο ένα σαμπουάν nizoral ας πούμε θα κάνει τίποτα η χρειάζομαι κάτι περισσότερο?

ANAR

Well-Known Member

Το σαμπουαν απο μονο του δεν μπορει να σου δώσει τιποτα θελει ολοκληρωμένη θεραπεια.

kwstas37

New Member

μονο με Regaine,Tricomin και με fungoral θα σταματήσει η τριχόπτωση/αλωπεκία σε περίπτωση που εμφανιστεί?
η θα καταφέρω να κρατήσω τα μαλλιά μου όπως είναι τώρα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

kwstas37 είπε:
μονο με Regaine,Tricomin και με fungoral θα σταματήσει η τριχόπτωση/αλωπεκία σε περίπτωση που εμφανιστεί?
η θα καταφέρω να κρατήσω τα μαλλιά μου όπως είναι τώρα?
για να σταματησεις την τριχοπτωση θα πρεπει να διαλεξεις απο εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,16.0.html η εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,5.0.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwstas37

New Member

με το fungoral παρατητείται τριχόπτωση η όχι εννοώ όπως το rogaine για παράδειγμα. η το fungoral λειτουργεί μονο σαν σαμπουάν?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όχι-το fungoral δεν κάνει shedding (=απότομη/έντονη τριχόπτωση τελογενών τριχών,λόγω θετικής αντίδρασης προς την δραστική ουσία)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα