help Kirkland 5%- Proscar- fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ntinos04

Member
Παιδιά αποφάσισα τελικά για θεραπεία, έκανα τις παραγγελίες και από βδομάδα ας ελπίσω ότι είμαι έτοιμος για εφαρμογή. Έχω διαβάσει παρόμοια θέματα αλλά όσο είναι αρχή καταλαβαίνεται θέλω τη γνώμη σας για να μη κάνω κάτι λάθος.

1) Proscar πόσες φορές την ημέρα, Kirkland πόσες φορές τη μέρα; και σε τι ποσότητες;

2) Proscar και Kirkland, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο μεταξύ τους; Π.χ. το revivogen απ΄ότι
διάβασα το παίρνουμε μετά από κάποιες ώρες αφού έχουμε πάρει τη minoxidil, το proscar
όμως είναι χάπι, μπορώ να το πάρω και απευθείας μετά αφού βάλω τη Kirkland ή πρέπει να
περιμένω όπως στο revivogen κάποιες ώρες; να πάρω π.χ. το ένα το πρωί και το άλλο βράδυ;

3) Ως σαμπουάν επέλεξα το Fungoral και το ORGANIC ALOE VERA HERBAL SHAMPOO, το
τελευταίο για καθημερινή χρήση. Η ερώτηση μου για το Fungoral: Συνιστάτε να το παίρνουμε
2-3 φορές τη βδομάδα για 1-2 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Αφού περάσει ας πούμε ο πρώτος
μήνας και το διακόψουμε... Το σταματάμε οριστικά ή μπορούμε μετά από κάποιο χρονικό
διάστημα να το ξανά χρησιμοποιήσουμε, π.χ. μετά από 2-3 μήνες ;

Από θέμα έναρξης θεραπείας είναι εντάξει; θα προτείνατε μήπως κάτι άλλο; Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση, είναι η πρώτη μου θεραπεία και δε θέλω να αρχίσω με λάθος τρόπο/δοσολογία ή δικά μου λάθος συμπεράσματα από αυτά που διάβασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κωνσταντίνος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: help Kirkland 5%- Proscar- fungoral

it03136 είπε:
Παιδιά αποφάσισα τελικά για θεραπεία, έκανα τις παραγγελίες και από βδομάδα ας ελπίσω ότι είμαι έτοιμος για εφαρμογή. Έχω διαβάσει παρόμοια θέματα αλλά όσο είναι αρχή καταλαβαίνεται θέλω τη γνώμη σας για να μη κάνω κάτι λάθος.

1) Proscar πόσες φορές την ημέρα, Kirkland πόσες φορές τη μέρα; και σε τι ποσότητες;

2) Proscar και Kirkland, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο μεταξύ τους; Π.χ. το revivogen απ΄ότι
διάβασα το παίρνουμε μετά από κάποιες ώρες αφού έχουμε πάρει τη minoxidil, το proscar
όμως είναι χάπι, μπορώ να το πάρω και απευθείας μετά αφού βάλω τη Kirkland ή πρέπει να
περιμένω όπως στο revivogen κάποιες ώρες; να πάρω π.χ. το ένα το πρωί και το άλλο βράδυ;

3) Ως σαμπουάν επέλεξα το Fungoral και το ORGANIC ALOE VERA HERBAL SHAMPOO, το
τελευταίο για καθημερινή χρήση. Η ερώτηση μου για το Fungoral: Συνιστάτε να το παίρνουμε
2-3 φορές τη βδομάδα για 1-2 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Αφού περάσει ας πούμε ο πρώτος
μήνας και το διακόψουμε... Το σταματάμε οριστικά ή μπορούμε μετά από κάποιο χρονικό
διάστημα να το ξανά χρησιμοποιήσουμε, π.χ. μετά από 2-3 μήνες ;

Από θέμα έναρξης θεραπείας είναι εντάξει; θα προτείνατε μήπως κάτι άλλο; Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση, είναι η πρώτη μου θεραπεία και δε θέλω να αρχίσω με λάθος τρόπο/δοσολογία ή δικά μου λάθος συμπεράσματα από αυτά που διάβασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κωνσταντίνος
1) το proscar μια φορα την μερα (δεν παιζει ρολο αν ειναι πρωι η βραδυ,ουτε αν εχεις φαει η οχι).
Kirkland δυο φορες τη μερα απο 6 ψεκασμους την καθε φορα.
2)δεν υπαρχει χρονικο οριο μεταξυ τους,ουτε και αλληλεπιδραση μεταξυ τους,η δραση του proscar κραταει ουτος η αλλος πανω απο 24 ωρες
3) το fungoral χρησιμοποιησε το και παραπανω απο 2 φορες την βδομαδα.

εισαι οκ. ;)

tatini

New Member

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΡ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

tatini

New Member

Βασικά ας το πάρω από την αρχή...

1) Το κάθε proscar αν δεν κάνω λάθος περιέχει 5mg φιναστερίδης. Τα επιτρεπτά όρια φιναστερίδης για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης είναι από 0,8~1,2 mg την ημέρα. Άρα, το κάθε proscar πρέπει να το κόβεις σε 5 κομμάτια για να καταναλώνεις ένα την ημέρα. Αν σε ανησυχεί η διακύμανση στις δόσεις, μόλις σου τελειώσει το proscar συνέχισε με propecia (1mg/ χάπι) . Αν το propecia σου έρχεται ακριβό, ζήτησε από τον φαρμακοποιό να σου φτιάξει χάπια φιναστερίδης του 1mg.

Μινοξιδίλη μπορείς να βάζεις είτε δυο φορές την ημέρα είτε μία. Αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θες να δεις αποτελέσματα, απ' το αν θα σου εμφανιστεί κάποια παρενέργεια (πρήξιμο στο πρόσωπο, τσούξιμο στο τριχωρό, κ.λπ.). Προσωπικά, επειδή είθισται να λέγεται ότι η μινοξιδίλη σιγά σιγά συνηθίζεται από τον οργανισμό, για να το αποφύγω/καθυστερήσω όσο μπορώ, βάζω μόνο μια φορά.

2) Δεν υπάρχει θέμα σχετικά με την ώρα που πρέπει να παίρνεις τα παραπάνω, απλώς φρόντισε να είναι σταθερή (εγώ, πχ, πίνω το χάπι και βάζω Regain κάθε βράδυ στις 12).

3) Προσωπική άποψη, επειδή κι εγώ είμαι σχετικά νέος χρήστης: αντί για το σαμπουάν, προμηθεύσου μια κρέμα Fungoral και χρησιμοποίησέ την στη συχνότητα που θα χρησιμοποιούσες το σαμπουάν. Τα πλεονεκτήματα της κρέμας έναντι του σαμπουάν είναι ότι η κρέμα δεν περιέχει SLS (ένα συστατικό που περιέχει το συγκεκριμένο σαμπουάν και γενικότερα πολλά σαμπουάν -και θεωρείται εκτός από καρκινογόνο ύποπτο και για τριχόπτωση) και μπορείς να την αφήσεις για περισσότερη ώρα στο κεφάλι (= καλύτερα αποτελέσματα). Για περισσότερα δες εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,468.0.html και εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1197.0.html

Απόφυγε τις υπερβολές, οπλίσου με προϊόντα και υπομονή και καλή αρχή.

ntinos04

Member

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις μου δώσατε μια σαφή εικόνα μέσα στο μυαλό μου.
Αλλά να ρωτήσω και πάλι ρε παιδιά είτε πάρω το fungoral είτε την κρέμα και τα δύο δε κάνει να τα χρησιμοποιήσουμε πάνω από ένα μήνα. Αφού τα διακόψουμε μπορούμε να τα ξανάπάρουμε στο μέλλον; και αν ναι μετά από πόσο καιρό; :chinscratch

tatini

New Member

Ούτως ή άλλως, συνήθως όταν ξεκινάμε μια αγωγή στην αρχή χρησιμοποιούμε περισσότερα πράγματα, πιο δραστικά και σε μεγαλύτερες ποσότητες (αγωγή εφόδου), ανάλογα την ουσία που χρησιμοποιούμε βέβαια. Την κρέμα για εμένα καλό είναι να την χρησιμοποιείς στην ίδια συχνότητα που θα χρησιμοποιούσες το σαμπουάν (το πολύ 3 φορές την εβδομάδα), γιατί και πάλι κερδισμένος βγαίνεις, εφόσον η δραστική ουσία δεν ξεπλένεται απευθείας. Στο δικό μου σχεδιάγραμμα, θα την χρησιμοποιήσω για 3 μήνες στη συχνότητα που σου είπα και θα συνεχίσω κανονικά τη μινοξιδίλη και τη φίνα. Μετά δεν ξέρω, γιατί δεν υπάρχουν και απαντήσεις γκαραντί σχετικά με τη συχνότητα χρήσης των σκευασμάτων για την τριχόπτωση, όπως κατάλαβες. Ό,τι με φωτίσει. :angel:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα