Help για minox 5%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα! θέλω να προμηθευτώ μινοξ 5% σε rogain foam η κάτι άλλο αλλά αντιμετόπισα πρόβλημα στην παραγγελία διότι δεν έχω κάρτες η paypal και τέτοια και τους είπα να τους κάνω κατάθεση σε τράπεζα και δεν το δέχονται!.. υπάρχει κάποιος να έχει περίσευμα και να πουλάει κανα μουκαλάκι? Αν ναι μπορεί να το στείλει με αντικαταβολή courier (και φυσικά + τα έξοδα αποστολής δικά μου) η να του βάλω τα λεφτά σε λογαριασμό και να το στείλει. Ευχαριστώ πολύ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Καλημέρα! θέλω να προμηθευτώ μινοξ 5% σε rogain foam η κάτι άλλο αλλά αντιμετόπισα πρόβλημα στην παραγγελία διότι δεν έχω κάρτες η paypal και τέτοια και τους είπα να τους κάνω κατάθεση σε τράπεζα και δεν το δέχονται!.. υπάρχει κάποιος να έχει περίσευμα και να πουλάει κανα μουκαλάκι? Αν ναι μπορεί να το στείλει με αντικαταβολή courier (και φυσικά + τα έξοδα αποστολής δικά μου) η να του βάλω τα λεφτά σε λογαριασμό και να το στείλει. Ευχαριστώ πολύ!

μπορεις να παραγγειλεις απο εδω http://www.beautypaths.eu/el/category/39343236/product/393631383237/productdetails.aspx με πολλους τροπους
αντικαταβολη και κουριερ

Chs

Μέλος του προσωπικού
Να είσαι καλά Kapa! +Respect. Μόλις την τσίμπισα.. λές όταν με το κάλο αρχίσω να φάω καμία παρενέργεια και να ξυπνήσω κανα πρωί έτσι?

2008-11-20-genc_kurt2.jpg

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Να είσαι καλά Kapa! +Respect. Μόλις την τσίμπισα.. λές όταν με το κάλο αρχίσω να φάω καμία παρενέργεια και να ξυπνήσω κανα πρωί έτσι?

2008-11-20-genc_kurt2.jpg

:21m:
και ετσι να γινεις ριχνεις τα ημερισια ml και γινεσαι ετσι

Chs

Μέλος του προσωπικού
χαχαχαχαχα καλημέρεες! πανάθεμα σε Samurai των τριχοθυλακίων έχω μαλλιά ακόμα χααχχααχ! Κάτσε σήμερα θα φτιάξω και βίντεο κατά την κατασκευή του Topical Spironolactone 2% ντοκουμέντο. :p Έρχεται το CHS hair lab TV αχαχαχ stay tuned rasta brothers :22m:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Kap καλημέρα, πήρα την SPECTRAL.UHP Μινοξιδίλη 5%, διάβασα στα use ότι είναι για vertex και έλεγε Minoxidil 5% topical solution is not intended for frontal hairloss or receding hairline.. δηλ δεν κάνει για κροτάφους κλπ? μήπως παίζει κάτι με την συγκεκριμένη? η γενικά αυτό ισχύει για όλες τις μινοξ? :chinscratch

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Kap καλημέρα, πήρα την SPECTRAL.UHP Μινοξιδίλη 5%, διάβασα στα use ότι είναι για vertex και έλεγε Minoxidil 5% topical solution is not intended for frontal hairloss or receding hairline.. δηλ δεν κάνει για κροτάφους κλπ? μήπως παίζει κάτι με την συγκεκριμένη? η γενικά αυτό ισχύει για όλες τις μινοξ? :chinscratch

Όλες οι μινοξιδίλες έχουν πάρει έγγριση για το vertex μόνο. Μόνο στα χαρτιά δηλαδή. Πρακτικά κάνουν δουλειά σε όλα τα σημεία του κεφαλιού.

al_gi

Member
εχω μια απορια και εγω.. μπορειτε και μενετε στο 1ml τη φορα? εγω βαζω σε μεγαλη επιφανεια σχεδον σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου και βαζω σιγουρα 2ml. η ποσοτητα που μενει στις τριχες και στα χερια απο τις μαλαξεις ειναι αρκετα μεγαλη και με 1ml δεν καλυπτω με τιποτα τις περιοχες που θελω. μηπως δε πρεπει να βαζω παραπανω? εσας σας βγαινει?

CHS hair lab

New Member
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω με την τοπική spiro που λες... θέλω να καλύψω διάφορα σημεία και δυσκολέυομαι μιας και έχω μαλλί 5 + πόντους και είναι ψιλομανίκι.. αλλά όλα είναι θέμα τεχνικής και συνήθειας πιστεύω.. Μινοξ έχω πάρει αλλά ακόμα δεν ξεκίνησα. Όσο για την χρήση της μινοξ από ότι έχω δει ρίχνεις στα σειμεία με έντονο πρόβλημα και μια άλλη τεχνική κάνεις το μαλλί χωρίστρα και τραβάς σε λωρίδες απαλά και μετά τρίβεις, τώρα με σταγόνες σε μακρύ μαλλί (αν έχεις) δύσκολο πιστεύω.

al_gi

Member
μη φανταστεις μακρυ 6-7 ποντοι μηκος, αλλα μενει μεγαλη ποσοτητα και στο μαλλι και στα χερια και βαζω διπλασια ποσοτητα αλλα σκεφτομαι μηπως δεν κανει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CHS hair lab

New Member
Αν αφαιρέσεις την ποσότητα που μένει στο μαλλί - σώμα της τρίχας και στα χέρια τότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ με την τοπική σπιρονολακτόνη. Προσπάθησε να ρίχνεις όσο το δυνατόν πιο κοντα στις ρίζες, έτσι θα χάνεις λιγότερη ουσία από το να ρίχνεις σταγόνες από πιο ψηλά. Η "συνιστώμενη" ημερήσια δόση είναι 2 ml. Αν εσύ βάζεις λίγο παραπάνω λόγο απώλειας στο χέρι - μαλλί πιστεύω είναι οκ για να έχεις τα 2ml ουσία στο δέρμα. Τώρα αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει κάτι παραπάνω να βοηθήσει αυτό το θεματάκι, μιας και είμαστε και εμείς πρωτάρες στο hobby :)

Επίσης κάτι που έχω αποκομίσει από το forum εδώ και καιρό για ποσότητες - δοσολογίες κλπ.. είναι το εξής απλό πράγμα: Περισσότερη ποσότητα (πάνω του κανονικού) περισσότερες πιθανότητες για παρενέργειες.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα