John_HDC
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Έχω τόσα αποτελέσματα με hairlines μέσα δεν βρήκε ένα να του αρέσει? Έχω και το δικό μου επίσης.Ειπα να το πω αλλα λεω θα ναι κανενας που μοιαζει χαχα![]()
Έχω τόσα αποτελέσματα με hairlines μέσα δεν βρήκε ένα να του αρέσει? Έχω και το δικό μου επίσης.Ειπα να το πω αλλα λεω θα ναι κανενας που μοιαζει χαχα![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό αλλά κ τα irregularities της hairline, ο σχηματισμός της hairline πχ ύψος, σχήμα αλλά κ το στήσιμο των τριχοθυλακιων, μονότριχα μπροστά, μετά δύτριχα πολυτριχα κλπ.Κρίιμα δεν το πολυκαταλαβαίνω. Εννοείς ότι πιο φυσικό ειναι όταν κάνει μεγαλύτερη γωνία η hairline στον κρόταφο και να "μπαίνει" προς τα μέσα;
Δηλαδή εμείς βλέπουμε μια έντονη καμπύλη, η οποία δεν ειναι φυσική; αυτό λέμε ε;
Κατα την γνώμη μου οι φωτογραφίες ειναι αρκετά κακές, με μακρύ μαλί, με κακές γωνίες κλπ. Δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα.Αυτό αλλά κ τα irregularities της hairline, ο σχηματισμός της hairline πχ ύψος, σχήμα αλλά κ το στήσιμο των τριχοθυλακιων, μονότριχα μπροστά, μετά δύτριχα πολυτριχα κλπ.
Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα λιγο πιο αντικειμενικά, χωρίς παρωπίδες λόγω εμπαθειας.εγώ δεν βλέπω να ειναι καλός σε αυτο το κομμάτι...στους περισσοτερους φτιάχνει το ιδιο ημικύκλιο ανεξαρτήτως μαμα Hairline και κάνει πολυ απότομα κλεισίματα που πολλές φορές ειναι ασύνδετη η hairline με τα πλαινα.
Όπως φαινεται παρακάτω που βλέπουμε να μην υπάρχει συνδεση με τα πλαινά και να υπάρχει κενο ανάμεσα στα πλαινά και στη νεα hairline...αυτο ειναι τέρμα αφυσικο και κανει μπαμ οτι έγινε μεταμοσχευση.
Προβολή συνημμένου 67992
Αυτο που βλέπουμε λεμε χωρις παρωπίδες.Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα λιγο πιο αντικειμενικά, χωρίς παρωπίδες λόγω εμπαθειας.
Απ τα εκατό περιστατικά είναι φυσιολογικό κάποια να έχουν αστοχίες.
Αστοχίες εχουν μέχρι και οι καλύτεροι παγκοσμίως, δε θα έχει ο Αναστασακης?
Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα λιγο πιο αντικειμενικά, χωρίς παρωπίδες λόγω εμπαθειας.
Απ τα εκατό περιστατικά είναι φυσιολογικό κάποια να έχουν αστοχίες.
Σωστά κατάλαβες. Αυτό το κλείσιμο των κροταφων δεν το συναντάς πουθενά στη φύση. Συν όλα αυτά που ανεφερε ο @Marios1982Κρίιμα δεν το πολυκαταλαβαίνω. Εννοείς ότι πιο φυσικό ειναι όταν κάνει μεγαλύτερη γωνία η hairline στον κρόταφο και να "μπαίνει" προς τα μέσα;
Δηλαδή εμείς βλέπουμε μια έντονη καμπύλη, η οποία δεν ειναι φυσική; αυτό λέμε
Μιλάω καθαρά για σχεδιασμό hairline, όλα τα άλλα που λες τα γνωρίζουμε και δε χρειάζεται να τα επαναλάβουμε και εδώΑστοχία είναι να το να μην βγουν 100-200 grafts ..όχι σε κάθε ανεξάρτητο περιστατικό να υπάρχουν προβλήματα σε δοτριες ,σε φορές τριχών που είναι ανάποδες κτλ...αυτό,δεν ειναι αστοχία...η πραγματικότητα της μη αντιπροσώπευσης των λεγομένων με των πεπραγμένων του είναι,περι κορυφής στην Ελλάδα και άλλα τέτοια διαφορά ευφάνταστα ως προσδιορισμό από τον ίδιο μόνο βέβαια..
Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνω καμιά σύγκρισηΚαμια σχεση δεν εχει με τους κορυφαιους παγκοσμιως, απορώ που κανεις τέτοια συγκριση.
Μιλάω καθαρά για σχεδιασμό hairline, όλα τα άλλα που λες τα γνωρίζουμε και δε χρειάζεται να τα επαναλάβουμε και εδώ