HDC Hair Clinic - Dr.Kyriakos Maras - 3530 Grafts FUE - 38 ετών,Nw 3V.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
- Αποτέλεσμα από την - HDC Hair Clinic Cyprus -

~ Μεταμόσχευση 3530 Grafts (μοσχεύματα) FUE.
~ Norwood 3V.
~ Ασθενής ετών 38.
~ Αποτέλεσμα πριν & μετά 8 μήνες.
~ Επικεφαλής γιατρός ο Δρ. Κυριάκος Μάρας.

Αυτός ο 38χρονος ασθενής προσπάθησε να βελτιώσει τη γραμμή των μαλλιών του και να αντιμετωπίσει μια μικρή περιοχή φαλάκρας στο στέμμα του. Πρόσφατα, έχουμε δει πολλούς ασθενείς που επιθυμούν να ολοκληρώσουν και τους δύο τομείς σε μία μόνο επίσκεψη.

Σε αυτή την περίπτωση, πρώτα απευθυνθήκαμε στο στέμμα, χρησιμοποιώντας 1630 μοσχεύματα.
Τη δεύτερη μέρα ολοκληρώσαμε τη γραμμή των μαλλιών με 1900 μοσχεύματα.

Όπως τονίζουμε πάντα, μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική είναι καθοριστική για μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών.
Διατηρήσαμε το υπάρχον ύψος της γραμμής των μαλλιών και το γεμίσαμε με επιτυχία με 1900 μοσχεύματα.
Το στέμμα γέμισε με τον απαραίτητο αριθμό μοσχευμάτων.
Έτσι, με συνολικά 3530 μοσχεύματα πετύχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και για τις δύο περιοχές όπως φαίνεται παρακάτω.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένοι ασθενείς έρχονται σε εμάς μετά από χειρουργική επέμβαση σε λιγότερο αξιόπιστες κλινικές.
Παρόλο που μπορεί να έχουν αποδεκτή ανάπτυξη αυτές οι κλινικές χρησιμοποιούν συχνά περισσότερα μοσχεύματα από ό,τι χρειάζεται εξαντλώντας τη δότρια περιοχή για να εξοικονομήσει χρόνο και να τελειώσει σε μια μέρα και περιορίζοντας τις μελλοντικές επιλογές.
Αυτά τα μοσχεύματα τοποθετούνται μερικές φορές για να δημιουργήσουν μια αφύσικα χαμηλή γραμμή των μαλλιών ή σε περιοχές που δεν απαιτούν τρίχες, καταστρέφοντας τις υπάρχουσες τρίχες.
Τα μοσχεύματα τοποθετούνται σε λάθος κατεύθυνση με αποτέλεσμα μια αφύσικη εμπρόσθια εμφάνιση.

Αυτά είναι παραδείγματα κακής στρατηγικής. Οι ασθενείς πρέπει να κατανοήσουν ότι πληρώνουν επίσης για την τεχνογνωσία μιας αξιόπιστης κλινικής που προσφέρει βιώσιμα αποτελέσματα για πολλά χρόνια.

16.jpg
17.jpg
13.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member

Vdupa

Well-Known Member
Γιατι δεν σου φαινεται φυσιολογική; Εμένα πολύ. Δεν θα καταλάβαινα οτι είναι μμ. Μου αρέσει και η συμμετρία που υπάρχει αν και προτιμώ την δουλειά που έγινε στην δεξιά πλευρά.

Αυτό που με χαλάει ειναι οτι δεν δουλεψε λίγο και μέσα στα μαμά μαλλιά. Είναι αρκετά αραιά και προς την μεσαία ζώνη. Και γενικά δύσκολα τους βλέπω να τολμούν να μπούν εκεί,

Dimos_

Member
Γιατι δεν σου φαινεται φυσιολογική; Εμένα πολύ. Δεν θα καταλάβαινα οτι είναι μμ. Μου αρέσει και η συμμετρία που υπάρχει αν και προτιμώ την δουλειά που έγινε στην δεξιά πλευρά.

Αυτό που με χαλάει ειναι οτι δεν δουλεψε λίγο και μέσα στα μαμά μαλλιά. Είναι αρκετά αραιά και προς την μεσαία ζώνη. Και γενικά δύσκολα τους βλέπω να τολμούν να μπούν εκεί,
Μην κοιτάς τις φωτογραφίες που είναι 8 μήνες μετά την επέμβαση με μακρύ μαλλί αλλά αυτήν ακριβώς μετα τη ΜΜ. Αν σου φαίνεται μια ωραία φυσιολογική hairline αυτή με ωραία συμμετρία, τι να πω, για μένα είναι απλά τραγική.

Xristos87

Verified MM member
Μην κοιτάς τις φωτογραφίες που είναι 8 μήνες μετά την επέμβαση με μακρύ μαλλί αλλά αυτήν ακριβώς μετα τη ΜΜ. Αν σου φαίνεται μια ωραία φυσιολογική hairline αυτή με ωραία συμμετρία, τι να πω, για μένα είναι απλά τραγική.
Να ξερεις ο ανθρωπος ειναι πρησμενος

Vdupa

Well-Known Member
Μου αρέσει η ασυμμετρία ήθελα να πω. Άλλωστε ποτέ δεν είναι απόλυτα συμμετρική η hairline.

Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται τραγική.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member
Κάποια πράγματα είναι θέμα γουστου.
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Ενώ στο θέμα φυτρωσης κυμαίνεται σε καλά επίπεδα η κλινική, στο σχεδιασμό hairline δε το έχουν καθόλου
Μου αρέσει η ασυμμετρία ήθελα να πω. Άλλωστε ποτέ δεν είναι απόλυτα συμμετρική η hairline.

Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται τραγική.

bakalis

New Member
Κάποια πράγματα είναι θέμα γουστου.
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Ενώ στο θέμα φυτρωσης κυμαίνεται σε καλά επίπεδα η κλινική, στο σχεδιασμό hairline δε το έχουν καθόλου
Dimos, θα μπορούσε να ανεβάσεις μια φωτό στα γρήγορα με μια γραμμή που θα έβαζες εσύ την hairline? εστω με το paint στα γρήγορα, δεν καταλαβαίινω καλά πως θα το προτιμούσες

Dimos_

Member
Dimos, θα μπορούσε να ανεβάσεις μια φωτό στα γρήγορα με μια γραμμή που θα έβαζες εσύ την hairline? εστω με το paint στα γρήγορα, δεν καταλαβαίινω καλά πως θα το προτιμούσες
Σου βάζω κάποια περιστατικά που είναι παρόμοια θα έλεγα με το συγκεκριμένο και τις βρίσκω απόλυτα σωστές. Όλες από διαφορετικό γιατρό.
20250213_162107.jpg

Και εδώ πως πρέπει να κλεινει σωστά ο κρόταφος

Screenshot_20250213_160823_Chrome.jpg

bakalis

New Member
Κρίιμα δεν το πολυκαταλαβαίνω. Εννοείς ότι πιο φυσικό ειναι όταν κάνει μεγαλύτερη γωνία η hairline στον κρόταφο και να "μπαίνει" προς τα μέσα;
Δηλαδή εμείς βλέπουμε μια έντονη καμπύλη, η οποία δεν ειναι φυσική; αυτό λέμε ε;

Τελευταία επεξεργασία:

Hercules80

Active Member
Ναι Θεοδόση εσύ αυτός, ο γιατρός κατά τη γνώμη μου σου έφτιαξε άψογη hairline, είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι.
εγώ δεν βλέπω να ειναι καλός σε αυτο το κομμάτι...στους περισσοτερους φτιάχνει το ιδιο ημικύκλιο ανεξαρτήτως μαμα Hairline και κάνει πολυ απότομα κλεισίματα που πολλές φορές ειναι ασύνδετη η hairline με τα πλαινα.

Όπως φαινεται παρακάτω που βλέπουμε να μην υπάρχει συνδεση με τα πλαινά και να υπάρχει κενο ανάμεσα στα πλαινά και στη νεα hairline...αυτο ειναι τέρμα αφυσικο και κανει μπαμ οτι έγινε μεταμοσχευση.

476598193_1151650776356811_8503919714080999292_n.png

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα