Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ ωραίο φαίνεται, φανταζομαι οι φωτο ειναι του πελατη. Γνωριζουμε εαν παιρνει αγωγη;
vlafo, τα μαλλιά στην 2η φωτο είναι βρεγμένα, ισια τρίχα και επίσης το παλικάρι είναι στο 8 μηνο. Δεν νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η φύτρωση του ακόμα.To αποτέλεσμα αυτό δεν το θεωρώ από τα καλά της HDC,έβαλε πολλά μοσχεύματα με ήδη αρκετό μαλλί(forelock) που είχε και δεν έπρεπε να φαίνεται δέρμα και να διαπερνάει φώς.Έχει και μακρύ μήκος το μαλλί και παρόλα αυτά φαίνεται.Δεν γνωρίζουμε βέβαια τίποτα από τεχνικά χαρακτηριστικά.
Επίσης οι φωτό σε ήλιο και στη μέρα θα είναι ακόμα πιο ξεγυμνωτικές άμα υπήρχανε.
Το είδα μπροστινές φωτό με στεγνά δεν έχουμε άλλωστε,τρίχα σπαστή,αλλά για 3400g η μέχρι τώρα πορεία του και με βάση το πρόβλημα του εμένα δεν με ικανοποιεί.vlafo, τα μαλλιά στην 2η φωτο είναι βρεγμένα, ισια τρίχα και επίσης το παλικάρι είναι στο 8 μηνο. Δεν νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η φύτρωση του ακόμα.
To αποτέλεσμα αυτό δεν το θεωρώ από τα καλά της HDC,έβαλε πολλά μοσχεύματα με ήδη αρκετό μαλλί(forelock) που είχε και δεν έπρεπε να φαίνεται δέρμα και να διαπερνάει φώς.Έχει και μακρύ μήκος το μαλλί και παρόλα αυτά φαίνεται.Δεν γνωρίζουμε βέβαια τίποτα από τεχνικά χαρακτηριστικά.
Επίσης οι φωτό σε ήλιο και στη μέρα θα είναι ακόμα πιο ξεγυμνωτικές άμα υπήρχανε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι punch χρησιμοποιείται συνήθως απο την κλινική?
Με αυτό το μαλλί πριν έχει πάρει φιναστεριδη 1000%. Αλλιώς δεν θα τον αναλάμβαναν. Μαζί με τον μεγάλο αριθμό μοσχευματων και το boost στα δικά του μαλλιά πήρε το αποτέλεσμα.