Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο ιδιος ειναι?
Ηρεμα ρωταω...
καλο αποτελεσμα , hairline σουπερ
- θα ηταν πολυ διαφωτιστικο αν υπηρχε η αντιστοιχη με την φωτο νο,3 πριν την επεμβαση (απο ψηλα ) και στην 'μετα΄ να δουμε την 'μεσαια ' περιοχη απο πανω
- επισης αν βλεπαμε τον 'ασθενη' πριν ξυρισει τα μαλλια του ,αν τα ειχε μακρυτερα να δουμε πως φαινοταν πριν ακριβως
- το crown πιθανων εμεινε για επομενη 'βολτα ' , ισως δεν θα ηταν ασχημο αν βγαιναν ακομα λιγα , οχι για να γεμισει εκει, να σπασει λιγο η αντιθεση με το κατα πως φαινεται πυκνο υπολοιπο .
επισης γνωριζετε αν πριν επαιρνε καποια φαρμακευτικη αγωγη και αν του συστηθηκε μετα να παιρνει ? (ειχα κανει την ιδια ερωτηση και σε προηγουμενο περιστατικο )
οι παρατηρησεις ειναι για επιπλεον κριση , δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο ανθρωπος εκανε μια πετυχημενη επεμβαση .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οκ ευχαριστω , ρωταω παντα να ξερω αναλογα με ηλικια-περιστατικο τι συστηνουν γενικαΔεν έχω τέτοιες φωτογραφίες δυστυχώς.
Ναι το crown θα το έκανε σε άλλη μμ.
Δεν γνωρίζω αν παίρνει αγωγή από μόνος του.
Στο προηγούμενο περιστατικό που είχες κάνει ερώτηση έμαθα τελικά ότι δεν έπαιρνε κάποια θεραπεία.
οκ ευχαριστω , ρωταω παντα να ξερω αναλογα με ηλικια-περιστατικο τι συστηνουν γενικα
Εξαιρετικη πυκνοτητα!
2.Θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες απο τις Ελληνικες κλινικες. Με λεπτομεριες για τα παντα. Απο θεραπεια μεχρι παχος τριχας. Εδω απευθυνονται σε ενα ενημερωμενο κοινο, δεν αρκει μονο το αποτελεσμα σε εικονες και 2-3 βασικες πληροφοριες.
Ποια ειναι η σταση της κλινικης σε αυτους που παιρνουν ήδη φιναστεριδη ή και αλλα φαρμακα ομωςΓενικά δεν συστήνουν φίνα με το καλήμερα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
Δεν θα ηθελα την λεπτομερια για να κρινω τις δυνατοτητες της κλινικης, αλλα για να μπορω να κρινω το που μπορει να φτασει το καθε περιστατικο αναλογα με τα χαρακτηριστικα του(τριχα, θεραπεια, λογος κτλ). Αυτο μας ενδιαφερει εδω. Να κανουμε μια προβλεψη για την δικη μας περιπτωση.Συμφωνώ και εγώ θα ήθελα να μου δίνουν περισσότερα στοιχεία τα έχω κάνει κουβέντα αρκετές φορές αλλά χρονιά στο φόρουμ οι περισσότεροι ξέρουμε τις δυνατότητες τις κλινικής.
Ποια ειναι η σταση της κλινικης σε αυτους που παιρνουν ήδη φιναστεριδη ή και αλλα φαρμακα ομως