Hairway

kat30

New Member
καλησπερα.ανακαλυψα το φορουμ τυχαια,οταν εψαχνα πληροφοριες για μινοξ.κατ'αρχας ειμαι 29 ετων κ εδω κ 9 χρονια εχω προβλημα αραιωσης.συμφωνα με τους αλλους εγω το μεγαλοποιω κ δν ειναι κατι τραγικο αλλα οταν ειχες καποτε πλουσιο κ μακρυ μαλλι κ σ χει μεινει το μισο δεν ειναι κ λιγο!εχω δωσει μια περιουσια κ εχω κανει τα παντα.ducrdy,χαπια πολλων εταιριων,laser,prp...ενω τα χα φερει σ ενα νορμαλ σημειο ξαναραιωσαν χωρις ομως να πεφτουν.δηλαδη πεφτουν φυσιολογικα.δν μετραω ουτε 30 την ημερα.ομως η αδυναμια ειναι εμφανης οπως κ η αραιωση στ κροταφους.ο γιατρος μ εδωσε haipway 5%.μ αυτα που βλεπω εδω για τις παρενεργειες φοβαμαι! Τι να κανω;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα.ανακαλυψα το φορουμ τυχαια,οταν εψαχνα πληροφοριες για μινοξ.κατ'αρχας ειμαι 29 ετων κ εδω κ 9 χρονια εχω προβλημα αραιωσης.συμφωνα με τους αλλους εγω το μεγαλοποιω κ δν ειναι κατι τραγικο αλλα οταν ειχες καποτε πλουσιο κ μακρυ μαλλι κ σ χει μεινει το μισο δεν ειναι κ λιγο!εχω δωσει μια περιουσια κ εχω κανει τα παντα.ducrdy,χαπια πολλων εταιριων,laser,prp...ενω τα χα φερει σ ενα νορμαλ σημειο ξαναραιωσαν χωρις ομως να πεφτουν.δηλαδη πεφτουν φυσιολογικα.δν μετραω ουτε 30 την ημερα.ομως η αδυναμια ειναι εμφανης οπως κ η αραιωση στ κροταφους.ο γιατρος μ εδωσε haipway 5%.μ αυτα που βλεπω εδω για τις παρενεργειες φοβαμαι! Τι να κανω;
καλησπερα.
συνεχιζεις με 5% μια φορα την ημερα μετα το μπανιο.
αν δεις οτι σου κανει παρενεργειες κανεις μεταγραφη σε 2% μια φορα την ημερα.
τα laser σε βοηθησαν?

kat30

New Member
Πεταμενα λεφτα οπως και το prp...ημουν(κ ειμαι)τοσο απελπισμενη που οτι καινοτομο μου πλασαραν το εκανα!σκεφομουν για τη μεθοδο προσθετικης που κανουν στην
κλινικη b.k αλλα πλεον δεν την ξαναπαταω με τις κλινικες

mimis giova

Active Member
εσυ εισαι στην φωτο??μια χαρα φαινονται τα μαλλια σ!ανεβασε καμια φοτο με τα μαλλια σ..πιο κοντινη

kat30

New Member
Επισης να πω οτι συνολικα εχω παει σε καμια 10ρια δερματολογους κ σε 2 κλινικες δερ/κες κ κανεις δεν ηξερε ακριβως να μου πει τι ειδους αλωπεκιαση ουτε τι τιν προκαλεσε ακριβως.τι να πεις.αβυσσος...

kat30

New Member
Εγω ειμαι!δεν φαινεται τιποτα στις φωτος.εγω ξερω το μαλλι μου κ οταν το κοιταω στον καθρεφτη βλεπω τα αραια σημεια καθως κ υπο το φως των γιατρων φαινονται ολα.σιγουρα δεν ειναι κατι τραγικο αλοιμονο.απλα ειχα πολυ πιο πλουσιο κ υγιες μαλλι κ μου χει στοιχισει

Μπλουζα