Hairgen Shampoo ερωτηση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Nikos22_

New Member
Παιδες επειδη εχω διαβασει οτι αν το σαμπουαν περιεχει ψευδαργυρο , μπλοκαρει κατα καποιο τροπο την δραση της μινοξ θελω να μου πει καποιος αν κατι απο τα παρακατω μπλοκαρει την δραση της ισως μια μορφη ψευδαργυρου που δεν ξερω. Το σαμπουαν μου το εδωσε δερματολογος και μου ειπε 1 μερα αυτο 1 μερα το fungoral ( οχι 1 φορα την εβδομαδα αλλα σε καθημερινη βαση αυτο το προγραμα ). Το fungoral το βαζω 3 φορες την εβδομαδα. Το hairgen το χρησιμοποιω τις μερες ενδιαμεσα δλδ Δευτερα Fungoral Τριτη hairgen Τεταρτη hairgen πεμπτη παλι Fungoral και συνεχιζω με τον ιδιο τροπο μεχρι κυριακη. Στις οδηγιες του λεει 5 λεπτα να το αφηνουμε πανω και ετσι το κανω καθε μερα μιας και αναφερει οτι μπορουμε ακομα και 2 φορες να το χρησιμοποιουμε ανα μερα. Περιεχει Saw palmetto και αλλες ουσιες επισης " sodium laureth sulfate " που αναφερεται στο φορυμ σαν κακη ουσια για ερευνες με καρκινο κτλπ. Για να μην το ζαλιζω πολυ.. εγω το χρησιμοποιοω γιατι ξερω οτι το saw palmetto ειναι dht blocker. Εχει καποιος καμια προταση για κατι καλυτερο απο αυτο? To T-gel δεν ειναι blocker αν δεν κανω λαθος. Ευχαριστω

Οι ουσιες που περιεχει ειναι : aqua , sodium laureth sulfate, acrylates copolymer , glycerin , polysorbate 20, cocamidoproplyl , betaine, polyquaternium-7, sodium chloride,Bis(C13-15 alkoxy),pg,amodimethicone,niacinamide,panthenol,glycolic,acid,parfum,guar hydroxypropyltrimonium chloride, diaminopyrimidine oxide , sodium hydroxide, butylene glycol , disodium , edta, allantoin gossypium herbaceum , seed extract, piroctone olamine , serenoa serrulata, extract, ginkgo biloba, methionine ,hexyl cinnamic aldehyde,citronellol,lilial,tryptophan,cysteine,biotin.

ΤΟ ξερω τερμα βαρετο αλλα θελω να μαθω απλα αν εχει ψευδαργυρο αν καποιος γνωριζει ας μου πει . Ευχαριστω και σορρυ για το πρηξιμο δεν φταιω χαχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Hairgen Shampoo ερωτηση

εφόσον δεν λέει στα συστατικά "zinc", δεν περιέχει ψευδάργηρο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα