HAIR CARE complex

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kamounias

Member
Γιατι ρε παιδια πέφτει τόσο ψέμα δεν μπορώ να καταλάβω...εδω μεχρι κ άνθρωπο φτιάχνουν κ δεν μπορούν να φτιάξουν ενα φάρμακο για τρίχες !!! Δεν θέλουν τα τομαρια....

gianniskritikos2

Active Member
μην το συζηταμαι αλλο... και εσυ ρε φιλε δεν το βλεπεις οτι οι φοτογραφιες ειναι ακριβως οι ιδιες? τα χνουδια που ειχε ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο ολα ιδια μονο που πεταχτικε μια θολουρα σαν τοππικ στο μαλλι?... τερμα fail.

Briner

Active Member
Η φωτογραφίες φαίνονται όντως πειραγμένες. Το ωραίο είναι ότι γεμίζει το κεφάλι, προοδευτικά από τα πίσω προς τα μπρος και όχι διάχυτα. Ούτε λίγη φαντασία ρε παιδί μου. Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να παρεμβαίνει εισαγγελέας για παραπλανητική διαφήμιση (απάτη το λένε στο χωριό μου).

Αντιγράφω από τη σελίδα τους: «Βοηθά στην μείωση της τριχόπτωσης, στην ενίσχυση του όγκου του τριχωτού».

Δεν λέει πουθενά ότι βγάζεις μαλλιά. Ο τύπος στις φωτογραφίες όμως, μόνο κοτσιδάκια δεν έχει κάνει.

Μ΄αρέσει που προσφέρουν και «επιστημονική υποστήριξη» για το εκχύλισμα τσουκνίδας.

Next please...

Y.Γ. Δεν νομίζω ότι είναι Τόπικ. Το Τόπικ δίνει φυσική εμφάνιση και όχι θολούρες. Αφήστε που με τέτοια αραίωση μπροστά, δεν μπαίνει Τόπικ.

Bouklas

Well-Known Member
hair_follicle είπε:
Η μονη ερευνα που εκαναν ειναι η αναζητηση ηθοποιου σε ρολο γιατρου με τελειο μαλλι
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γω!

Briner είπε:
Η φωτογραφίες φαίνονται όντως πειραγμένες. Το ωραίο είναι ότι γεμίζει το κεφάλι, προοδευτικά από τα πίσω προς τα μπρος και όχι διάχυτα. Ούτε λίγη φαντασία ρε παιδί μου. Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να παρεμβαίνει εισαγγελέας για παραπλανητική διαφήμιση (απάτη το λένε στο χωριό μου).
Ηλίθιοι εντελώς! :21m:

mikegad

Well-Known Member
Photoshop και μάλιστα άθλιο (αυτός που το έκανε δεν είχε ιδέα)
ούτε καν τις πίσω τριχούλες που πετάνε δεν πειράξανε σε καμία από τις 3 φωτογραφίες.
Παγώστε την εικόνα και πηγαίνετε αμέσως από την μία φώτο στην άλλη να δείτε πόσο καραγκιόζηδες είναι

dk1984

Member
εστειλα μαιλ στο συνηγορο καταναλωτη αλλα με ρωτουσαν να δωσω στοιχεια της εταιρειας κτλ παρολο που τους ειχα βαλει τα λινκ σιγα μην ασχοληθουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα