groupon και λοιπά site προσφορων!!!

michalisGTi

New Member
θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας περι αυτού http://www.groupon.gr/deals/special-deal/medi-jeunesse-medilands-emfitevsi-malliwn-maindeal/2263726?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_355&a=1656
Γενικά τα site αυτά παρέχουν κάτι ποιοτικά αλλα για μαλλιά μου φαίνεται πολύ δύσκολο!!! Έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτούς,γνωρίζει κανείς τίποτα??!?!?!? Αν και λογικά άλλη μια πατάτα για κέρδος θα είναι λογικά!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: groupon και λοιπά site προσφορων!!!

9 θυματα το αγορασανε και πανε για πετσοκομμα...

Και 900 τριχες δεν ειναι τιποτα. Να καλυψουν περιοχη οσο δυο 2ευρα φτανουνε... αισχος

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ΜΑΚΡΙΑ απο αυτούς!!!!!! Από τις μαγαλύτερες απ@τες στον χώρο της μεταμόσχευσης!!!

michalisGTi

New Member

....αναρωτιέμαι όλοι αυτοί θα φάνε τα μούτρα τους και μετά θα μένουν σπίτι να κλαίνε τα λεφτά τους αλλα και τα κατεστραμμένα μαλλιά τους???? Δεν θα έπρεπε να τους δίνεται το δικαίωμα να βγαίνουν σε site προσφορών και αφου το θέλουν τόσο πολύ αν δεν παρέχονται τα δηλωθέντα να υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων!!!! ΧΑΧΑΧΑΧ τι είπα τώρα εεεε???? Ελλάντα!

giwrgos77

New Member

Την ειδα και εγω αυτη την προσφορα και ειναι πολυ συμφερουσα οικονομικα. Οσο για το χρηστη που λεει για τα 2ευρα, ενημερωθηκα οτι μπορεις να βαλεις και 3000 τριχες μου ειπαν. Το θεμα ειναι αλλο για μενα. Εσεις που γραφετε και απαντατε πως δεν συμφερει, μπορειτε να το αποδειξετε? Οχι τιποτα αλλο αλλα μην πεταξουμε τα λεφτα μας. και επισης να αποδειξετε οτι δν ειστε τιποτα βαλτοι

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

giwrgos77 είπε:
Την ειδα και εγω αυτη την προσφορα και ειναι πολυ συμφερουσα οικονομικα. Οσο για το χρηστη που λεει για τα 2ευρα, ενημερωθηκα οτι μπορεις να βαλεις και 3000 τριχες μου ειπαν. Το θεμα ειναι αλλο για μενα. Εσεις που γραφετε και απαντατε πως δεν συμφερει, μπορειτε να το αποδειξετε? Οχι τιποτα αλλο αλλα μην πεταξουμε τα λεφτα μας. και επισης να αποδειξετε οτι δν ειστε τιποτα βαλτοι

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι χειρουργική επέμβαση, δεν είναι: παω στο σουπερ μαρκετ να πάρω μπύρες, α! θα πάρω και ένα κουπόνι για τρίχες.
Μπορείς να δεις την κατηγορία "μεταμοσχευση" όπου πολλά μέλη μοιράστηκαν την εμπειρία τους μεταξύ μας. Δες να καταλάβεις τι είναι η μεταμόσχευση.
Δεν είμαστε βαλτοί, αν κάποιος έκανε μεταμόσχευση με τα κουπόνια, είναι ελεύθερος να μοιραστεί και αυτός την εμπειρία του.

Γιωργο77 αν εσυ δεν εισαι βαλτος που κανεις πρωτο μηνυμα υπερασπιση στη μεντι ζενεσε, τοτε θα καταλαβεις αυτο που λεμε.

Η μεταμοσχευση ειναι σφαξιμο, δεν ειναι πορτοκαλια, παιρνω 2 κιλα και ειμαι ΟΚ αν δε μου αρεσαν. Αφου θες και αποδειξη, παρε μια μαθηματικη.
Εστω οτι το 2ευρω εχει ακτινα 1 εκατοστο, τοτε το εμβαδον του δινεται απο τον τυπο π*ρ^2. αρα καθε 2ευρω εχει εμβαδον 3.5εκατοστα. Αρα τα 2 2ευρα ειναι καπου στα 7 τετραγωνικα.οι 900 τριχες ειναι περιπου 700 τριχοθυλακια (δηλαδη 100 τριχοθυλακια ανα τετραγωνικο).
Αντε επειδη καποιος δε θελει καλη πυκνοτητα (αυτη που περιγραφω ειναι αυτη που θες για hairline) του κανω και ενα 3ο 2ευρω δωρο.
Κουκλος αραιωμαλης με 3 2ευρα κολλημενα στο κεφαλι. Πολυ συμφερουσα προσφορα.

Οσο για τις 3000 τριχες, εγω προκαλω οποιον χρηστη εχει τριχοπτωση και του πεφτουν τα μαλλια, να μαζεψει σε ενα σακουλακι 3000 τριχες (εμενα θα μου επαιρνε περιπου 45 μερες να τις μαζεψω μονο αν κραταγα του λουσιματος) να δει ποση περιοχη καλυπτουν πριν παει για σφαξιμο.

sito

Active Member

giwrgos77 είπε:

οικονομικά συμφέρουσα λύση αλλα αισθητικα απαράδεκτη

giwrgos77

New Member

Καταρχας αποδεχομαι την αποψη σας. Ομως η απορια μου ειναι αν ολοι στην ελλαδα ειναι χασαπηδες. Ο λογος που στο πρωτο μου μηνυμα εστειλα για medi jeunese ειναι οτι ειχα σκεφτει πολυ σοβαρα να παω να την κανω μεσα γεναρη μετα απο επικοινωνια λογω πολυ χαμηλης τιμης + χρησιμοποιουν μια συγχρονη μεθοδο και οχι το πετσοκομα της strip, ομως μετα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα αποθαρυνθηκα κ την απεκλεισα.
Το ψαχνω για Ελλαδα για 2 λογους. Πρωτον οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω στο εξωτερικο και δευτερον γνωρισα μια περιπτωση ανθρωπου απο κοντα που ειναι ευχαριστημενος απο 2 επεμβασεις που εκανε //edit//
Παντως ευχαριστω πραγματικα οσα παιδια μας ανοιξαν τα ματια κ μας εσωσαν στην κυριολεξια τελευταια στιγμη κ δν τους χαρισαμε τα λεφτα που με κοπο αποκτησαμε

Μπλουζα