FUT ή FUE

10li

New Member
Καλησπέρα στην ομάδα , είμαι στα 41 και έχω φτάσει σε στάδιο Norwood 6. Έχω αρχίσει να το ψάχνω σοβαρά για μεταμόσχευση μαλλιών και έχω μιλήσει με 2 γιατρούς στην Ελλάδα και έναν στην Τουρκία. Αρχικά και οι 3 είπαν ότι θα χρειαστούν 2 επισκέψεις και ο ένας είπε ότι ίσως και τρίτη. Οι 2 γιατροί δεν ανέφεραν καν ποιες τεχνικές υπάρχουν γιατί έκανα μόνο FUE , ο ένας όμως (Δρ.Μπρεντας) είπε πως η περίπτωση μου δεν είναι για FUE και πρέπει να κάνουμε FUT για καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ο μοναδικός που πήγα και από κοντά να με δει και μπορώ να πω ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη μου , με προβληματίζει όμως η ουλη. Βέβαια μου έδειξε φώτο από ουλες και μπορώ να πω ότι περίμενα να δω κάτι χειρότερο. Απ ότι είδα και άλλοι γιατροί λένε ότι για μεγάλη επιφάνεια ενδείκνυται fut. Ποια η γνώμη σας και για την μέθοδο αλλά και για τον Μπρέντα ; ΕυχαριστώIMG_20260107_182517826_AE.jpg

Συνημμένα

• IMG_20260107_184750619_HDR_AE.jpg
    IMG_20260107_184750619_HDR_AE.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 8
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Well-Known Member
μακρυά από Μπρέντα φίλε
γενικά fut στην Ελλάδα μην σε ξεγελάσει και σε κάνει κανένας.
Μονο εξωτερικό fut.
στάδιο 6 με το ζόρι βγαίνουν τα κουκιά...
θες τουλάχιστον 7000+ μοσχεύματα για να πεις ότι θα έχεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.
αυτό σημαίνει 3 επεμβάσεις
1η 2500-3000grafts
2η 2500-3000 grafts
3η 1000-2000grafts + 500-1000 από γενιά για συμπλήρωμα.
όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις καλή δοτρια ...
αν αντέχεις οικονομικά προχώρα.
βέβαια καλό είναι να βάλεις φώτο να έχουμε μια εικόνα από το κεφσλι σου.
στη θέση σου (επειδή εισαι norwwod 6) θα τα ξυριζα και θα ψαχνόμουνα για κανένα smp
Υ.γ έχω κάνει 5 μετάμοσχευσεις (2fut +3 fue)
μην κάνεις βιάστηκες κινήσεις...θα πέσεις θύμα του marketing...
όλοι οι γιατροί στην Ελλάδα σε βλέπουν σα χρήμα...δεν απορρίπτουν κανένα ασθενή και του ταζουν λαγούς με πετραχιλια δίνοντας του φτωχά αποτελέσματα...
εσύ σαν ασθενής στο τέλος είσαι δίπλα χαμένος.οικονομικα και ψυχολογικά..
διάβασε καλά το forum 1-2 μήνες εντατικό διάβασμα.
θα μάθεις πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην τελική απόφαση του γιατρού που θα επιλέξεις και αυτών που θα απορρίψεις..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βαλε φωτογραφιες.
Ναι μεν κανει καλες τομες ο μπρεντας αλλα εμεινε στην εξελιξη.
Τον εχω επισκεφτει και εγω πολυ παλαιοτερα με κερδισε σαν ανθρωπος αλλα στην πορεια ανακαλυψα το φορουμ.
Βεβαια εχω δει και αποτελεσμα του απο ενα γνωστο που εκανε εκει τις 2 αποτις 3 μεταμοσχευσεις και ηταν ικανοποιητικο.
Πρεπει να εισαι προσεκτικος ομως.

Μπλουζα