Fue vs συνδυασμος fue+fut

m3e36

Well-Known Member
Καλησπερα στην παρεα.
Ανακαλυψα το forum εδω και 2 βδομαδες και καθημερινά διαβαζω 2 ωρες περιπου.
Εχω κανει μεχρι τωρα 2 φορες μεταμοσχευση και οι 2 ηταν με την μεθοδο strip και το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο!
1η φορα το 2009 σε ηλικια 31
2η φορα το 2014 σε ηλικα 36
Απο περυσι τετοιο καιρο εχω μπει στη διαδικασια αναζητησης γιατρου για την 3η επεμβαση.
Δυστηχως ομως αυτο που εχω καταλαβει εν ετη 2020 ειναι οτι το marketing στην μεταμοσχευση μαλλιω εχει ξεφυγει ο καθενας σου ταζει λαγους με πετραχιλια και γενικως σε βλεπουνε καθαρα σαν χρημα..
Εχω επισκεφτεί κλινικες και γιατρους που χρησιμοποιουν μονο την μεθοδο fue οπως και γιατρους που χρησιμοποιούνε και τις 2 τεχνικες.
Οι μεν πρωτοι παρουσιαζουν την fue ως την πιο συγχρονη τεχνικη απαξιωνοντας εντελως την strip ενω οι δευτεροι μου προτεινουν στη φαση που ειμαι (μιας και τα καλα 'φιλετα' εχουν παρθει με τις 2 πρωτες φορές) να κανω συνδυασμο και των 2 τεχνικων ωστε να παρουμε τον μεγιστο αριθμο μοσχευματων.
Να επισημανω οτι απ ολους τους γιατρους και κλινικες που εχω επισκευθει εχω ακουσει διαφορετικο αριθμο μοσχευματων που μπορουνε να με βαλουνε για 3 φορα...
Προσωπικά απο οσα εχω διαβασει και οσες πληροφοριες εχω συνδυασει απο τους γιατρούς που εχω επισκευθει εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι σαν 3η φορα θα πρεπει να κανω συνδυασμο και των 2 τεχνικων.(να αναφερω οτι δεν με απασχολει καθολου αν αποκτησω και τριτη 'τομη' πισω μιας και δεν προκειται να κουρεψω τοσο κοντα τα μαλλια μου ποτε.)
Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι την τριτη φορα να παρουμε τον μεγιστο αριθμο μοσχευματων ωστε να πετυχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
Το ερωτημα μου ειναι:
Αληθευει οτι με την fue το ποσοστο επιβιωσης των μοσχευματων ειναι 70-75% ενω με την strip ειναι 95-98%?
Εχει βρεθει καποιος απο εδω σε παρομοια κατασταση με τη δικη μου? Εννοω να εχει κανει 2 φορες strip και σαν τριτη ποια τεχνικη επελεξε?
Εσείς τι προτείνετε για 3η φορα?
* επισημαινω για ακομα μια φορα οτι εχω ξενερώσει απο το marketing που επικρατει και γενικα απο τον τροπο που μας αντιμετωπιζουν οι γιατροί και οι κλινικες απλα προσπαθω να συλλεξω οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορω και στο τέλος να αποφασισω που θα καταλήξω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα