epicrin + frezyderm σαμπουαν.

aris85

Member
Γεια σας , ειμαι νεος στην παρεα σας!!! Κανονικα δεν θα επρεπε να χαιρομαι και πολυ γιατι οπως καταλαβατε χτυπησε το καμπανακι της αραιωσης και σε εμενα χαχαχαχα (γκαντεμια.. :2m:)
Απο την αλλη ομως χαιρομαι πολυ που βρηκα την κοινοτητα σας γιατι οπως θα καταλαβετε ειμαι ασχετος με το αντικειμενο.
Τα μαλλια μου γενικα τα λουζω καθε μερα γιατι αν δεν τα λουσω την δευτερη μερα νιωθω σαν να εχω λιγο παραπανω λαδι , σαν οι τριχες των μαλλιων μου να μην εχουν ογκο κτλ κτλ. (Εχω λεπτη τριχα)

Αγορασα 2 σαμπουαν , το ενα ειναι το Ηair force της Frezyderm και το αλλο ειναι το epicrin. (Ηθελα να βαλω και links αλλα δεν μου επιτρέπει το σύστημα γιατι ειμαι νεο μελος ακομα.)
Οπως σας ειπα λουζομαι καθε μερα και γι'αυτο την μια μερα βαζω το epicrin και την αλλη της frezyderm.
Eρωτησεις:
1)το καθε μερα λουσιμο κανει καλο ή θα μου πεσουν τα μαλλια επειδη τα πλενω καθε μερα?
2) Εσεις που εχετε εμπειρια ,τα σαμπουαν αυτα πως τα βλεπετε ? Ειναι καλα? Ειναι οκ για τοσο συχνη χρηση και μαλιστα καθημερινη εναλλάξ χρηση?
3) Νομιζω οτι εχω αραιωση , θα κανουν κατι γι'αυτο? Τι αλλο θα μπορουσα να κανω ωστε να πυκνωσουν τα μαλλια μου ή εστω να μην πεσουν αλλο?

Ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας και καλώς σας βρηκα!! :ears:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregory86

Member
Kαλησπερα aris85
χρησιμοποιω και εγω το σαμπουαν της Frezyderm μερα παρα μερα,δινει ογκο στο μαλλι και ωραια υφη!!!
Σιγουρα το χρησιμοποιουν και πολλοι χρηστες απο το site,οσο για μενα πιστευω οτι τρεφει την τριχα.
Μην περιμενεις απο ενα σαμπουαν να σου λυσει το προβλημα της τριχοπτωσης η του αραιωματος.
Epicrin επαιρνα εγω καψουλες που εχουν ψευδαργυρο και δυναμωνουν τα μαλλια και τα νυχια!!
Καλο θα ηταν να ανεβασεις μερικες photo,υπαρχουν μεσα στο site ''τσακαλοι και μαγκακια'',
που θα σε βοηθησουν με το προβλημα σου!!!!!
Καλη αρχη απο εμενα και δυναμη!!

aris85

Member
Gregory σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Το frezyderm ειδα οτι λεει 3 φορες την εβδομαδα και λεω μηπως ο συνδιασμος του με το epicrin μερα παρα μερα ειναι υπερβολικος και μου πεσουν τα μαλλια αντι να βγουν χαχα. Εννοω οτι και τα δυο σαμπουαν ειναι ετσι ειδικα προιοντα και δεν ξερω αν κανω καλο που επελεξα δυο τετοια προιοντα και οχι ενα ειδικο προιον και ενα πχ απλο φυτικο σαμπουαν. Οποιος γνωριζει αν ο συνδιασμος αυτων των δυο ειναι οκ θα με βοηθουσε πολυ. Το καθημερινο λουσιμο τελικα κανει καλο?

Οσο αναφορα της φωτογραφεις σε πιο thread πρεπει να τις βαλω? Μπορω και εδω?
Θα βγω μερικες.

gregory86

Member
Πιστευω μερα παρα μερα ειναι καλα!!
Ψαξε μεσα στο site ολο και κατι θα βρεις!!
Ναι μπορεις σε αυτο thread να τις βαλεις

aris85

Member
οκ gregory ευχαριστω. Εσυ λουζεις τα μαλλια σου μερα παρα μερα? Εγω καθε μερα . Μια μερα βαζω frezyderm και μια epicrin αλλα καθε μερα τα λουζω.

trixas94, ναι και το epicrin αλλα και το Ηair force της Frezyderm τα αγορασα απο φαρμακειο.

aris85

Member
Eνημερωτικα εκανα νεο θεμα ειδικα για τις φωτογραφιες ( http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9440.html ) γιατι εδω ο τιτλος οπως το ανοιξα στην αρχη ισως να μην ειναι τωρα ( που εχουμε να κανουμε με photos ) και ο πλεον καταλληλος για να μπει αρκετος κοσμος για να με βοηθήσει ! Ευχαριστω πολυ!

Μπλουζα