Dutasteride vs. Finasteride

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

NoMoreLoss

New Member
http://www.bernsteinmedical.com/resources/Dutasteride-Finasteride.php

τελικά δεν ξέρω τι να κάνω. finasteride proscar και να το κόβω στα 4 ή ένα χάπι avodart κάθε μια εβδομάδα(αφού ο χρόνος ζωής της είναι μεγάλος)?
πρως το παρών που ξανα άρχισα proscar μέσα σε 1 μέρα είχα νερομένο σπέρμα. έχω χάσει τον μπούσουλα με ποιά θεραπεία να κρατήσω.
ρε παιδιά έχετε δεί καμιά αλλαγή στα μαλλιά με το proscar?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vrm

Member
Απ: Dutasteride vs. Finasteride

NoMoreLoss είπε:
http://www.bernsteinmedical.com/resources/Dutasteride-Finasteride.php

τελικά δεν ξέρω τι να κάνω. finasteride proscar και να το κόβω στα 4 ή ένα χάπι avodart κάθε μια εβδομάδα(αφού ο χρόνος ζωής της είναι μεγάλος)?
πρως το παρών που ξανα άρχισα proscar μέσα σε 1 μέρα είχα νερομένο σπέρμα. έχω χάσει τον μπούσουλα με ποιά θεραπεία να κρατήσω.
ρε παιδιά έχετε δεί καμιά αλλαγή στα μαλλιά με το proscar?

NoMoreLoss ειχες χρησιμοποιησει φιναστεριδη στο παρελθον;Δεν ειδες αποτελεσματα;;

Παντως σε οτι αφορα την ντουταστεριδη ειχα διαβασει το εξης(το οποιο με παραξενεψε):

"Η ντουταστερίδη είναι ένας νέος αναστολέας της 5α-ρεδουκτάσης και σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν παρουσιασθεί παρουσιάζει μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο γρήγορη δράση σε σχέση με τη φιναστερίδη. Χορηγείται σε δόση 0,5 mg ημερησίως"

NoMoreLoss

New Member

για καμιά εβδομάδα μόνο αλλά λέω να αρχίσω το big3 σταθερά για κανα 6 μηνο (πρέπει να ξαναπάρω τα μαλλιά μου πίσω). ε και εφόσον δεν παίζει γυναίκα αυτή την εποχή πάμε στα σκληρά 8)

vrm

Member

NoMoreLoss είπε:
για καμιά εβδομάδα μόνο αλλά λέω να αρχίσω το big3 σταθερά για κανα 6 μηνο (πρέπει να ξαναπάρω τα μαλλιά μου πίσω). ε και εφόσον δεν παίζει γυναίκα αυτή την εποχή πάμε στα σκληρά 8)

Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσες μονο τοπικα dht blockers;

NoMoreLoss

New Member

ναι dutasteride 5 χάπια σε 60 ml νερό και οινόπνευμα και αλοε βερα (όχι minox αν και έχω βάλει παλιά για 6 μήνες).

dim74

Member

εδω ολοι σκεφτομαστε για το ενα μονο και ειδικα την ντουτακι εσυ τα περνεις και τα δυο?δεν φοβασαι?δεν εχεις παρενεργειες σε στυση κτλ?

tropheus

Well-Known Member

dim74 είπε:
εδω ολοι σκεφτομαστε για το ενα μονο και ειδικα την ντουτακι εσυ τα περνεις και τα δυο?δεν φοβασαι?δεν εχεις παρενεργειες σε στυση κτλ?

Τo avodart το παίρνω 4,5 χρόνια και το proscar το πρόσθεσα εδώ και 2 μήνες για πειραματικούς λόγους... (ναι τα κάνω αυτά ...)
Πάντως από τότε που πρόσθεσα το proscar δεν έχω δει καμία πρόσθετη παρενέργεια.

Τις όποιες παρενέργειες τις είδα από το avodart κυρίως τον πρώτο καιρό που το πήρα... Θυμάμαι ότι την 25η περίπου μέρα που πήρα το avodart σε φάση με την τότε κοπέλα μου
(και τώρα γυναίκα μου) να μην μου κάνει "κούκου" με ΤΙΠΟΤΑ !!!

Οι παρενέργειες αυτές όπως και ένας ελαφρύς αλλά ενοχλητικός πόνος στους όρχεις υποχώρησαν με τον καιρό.

Αυτό που δεν έχει υποχωρήσει είναι η μειωμένη ευαισθησία κατά την διάρκεια του sex (φαντάζομαι ιδανική παρενέργεια για όσους πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση)...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

troph πως ειναι το μαλλι σου? στους κροταφους σε εχει βοηθησει η ντουτα? αποτι θυμαμαι εισαι και μεγαλος σε ηλικια εεε?

tropheus

Well-Known Member

Georgex6 είπε:
troph πως ειναι το μαλλι σου? στους κροταφους σε εχει βοηθησει η ντουτα? αποτι θυμαμαι εισαι και μεγαλος σε ηλικια εεε?

Ναι είμαι 40 :grandpa: και δε με έχει βοηθήσει καθόλου στους κροτάφους η duta. Στους κροτάφους με βοήθησε ΜΟΝΟ η minoxidil και ΜΟΝΟ τον πρώτο χρόνο... μετά το πρώτο
χρόνο τα θετικά αποτελέσματα σιγά -σιγά υποχώρησαν. Αυτή είναι η μλκ της minoxidil ...

Georgex6

Well-Known Member

ευχαριστω troph για το μπροστινο τμημα απο τι βλεπω δε τη γλυτωνουμε τη μεταμοσχευση

tropheus

Well-Known Member

Georgex6 είπε:
ευχαριστω troph για το μπροστινο τμημα απο τι βλεπω δε τη γλυτωνουμε τη μεταμοσχευση

Φίλε Georgex6 τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα μαλλιά (από όταν ήμουν 14 χρονών !!! ) δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να
έβγαλε μαλλιά στους κροτάφους και να τα κράτησε. ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ !!!

Μόνο μεταμόσχευση ....

vrm

Member

tropheus να σε ρωτησω κατι αν και off topic;Ποσα χρονια χρησιμοποιησεις τη spiro;;

tropheus

Well-Known Member

vrm είπε:
tropheus να σε ρωτησω κατι αν και off topic;Ποσα χρονια χρησιμοποιησεις τη spiro;;

1 χρόνο και κάτι μήνες (πρόσφατα πρόσθεσα και ψευδάργυρο) μιλάμε ότι εκτός των άλλων κάνει τρελό styling και δίνει τρομερό όγκο
σε αντίθεση με όλα τα άλλα τοπικά διαλύματα που λαδώνουν τα μαλλιά ...

Georgex6

Well-Known Member

εγω εκανα καποια παραστρατηματα με τι μινοξ το 09 και εχασα μαλλι μπροστα παρολο που επερνα φινα

NoMoreLoss

New Member

tropheus είπε:
[quote author=NoMoreLoss link=topic=875.msg15393#msg15393 date=1248891140]

πρως το παρών που ξανα άρχισα proscar μέσα σε 1 μέρα είχα νερομένο σπέρμα.

Κλασσική περίπτωση placebo effect ...
[/quote]

δεν νομίζω φίλε! κανονικό νερομένο σπέρμα. λες να έχει τόση δύναμη η σκέψη και να νέροσε το σπέρμα? μπα η ορμόνη είναι και λέγεται finasteride.

NGL

Member

tropheus είπε:
Φίλε Georgex6 τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα μαλλιά (από όταν ήμουν 14 χρονών !!! ) δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να
έβγαλε μαλλιά στους κροτάφους και να τα κράτησε. ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ !!!

ρε συ tropheus μεχρι προτινος με μαντζουνια παλευε ο κοσμος την τριχοπτωση ,γιατι κροταφους μιλαμε?:snooze:
παλι καλα που υπηρχε κι αυτη η ριμαδομινοξιδιλη εστω σε 2% και παραμυθιαζομασταν. :legal

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα