Dupa/Retro ή όχι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
Καλησπέρα.

Είμαι 25 κι έχω diffuse thinning στο κλασικό σχήμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Το μόνο λίγο περίεργο είναι οτι το hairline από την μια μεριά φαίνεται λίγο πιο πυκνό. Έχω όμως και κάποιου είδους μικρής αραίωσης (μάλλον, δεν είμαι και σίγουρος γιατί όσο ψαχνόμαστε με το hairloss αρχίζουμε και παρανοούμε λιγάκι :p) στο υπόλοιπο κεφάλι.

Στα πλαϊνά δηλαδή και πίσω. Είναι σαν μικρά κυκλάκια. Δείτε και τις φωτό και πείτε μου τι πιστεύετε, είναι κάποιου είδους DUPA αυτό; Στις φωτό μπορεί να μην είναι τόσο εμφανές, δυσκολεύτηκα να βρω τον κατάλληλο φωτισμό.

Edit: Το πιο μεγάλο σημαδάκι που βλέπετε πίσω είναι από τραύμα.
H dupa είναι αραίωση σε όλο το κεφάλι και δεν φαίνεται σε τόσο κοντό μαλλί. Η retro είναι καράφλιασμα απο την άκρη του σβέρκου και ανεβαίνει και δεν φαίνεται αμα δεν έχεις βάλει το τέλος του σβέρκου (η άλλη άκρη της χερλαίν. Γενικά να έχεις υπόψιν σου οτι για να βγάλει κάποιος κάποιο συμπέρασμα η φωτό πρέπει να είναι απο όσο πιο πίσω μπορείς ή να χρησιμοποιήσεις καθρέφτη (που διπλασιάζει την απόσταση). Βάλε κάτι απο πιο μακρυά και ίσως όταν έχεις 2-3 πόντους μαλλιά (σε 1-2 μήνες) και μετά μπορεούμε να σου πούμε κάποια άποψη.
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε.
Με μια πρόχειρη εκτίμηση (αν και με αρκετό ρίσκο λόγω του υπερβολικά κοντού μαλλιού), η δότρια σου πίσω μου φαίνεται λίγο αραιωμένη. Επίσης αραίωση φαίνεται και πάνω από το αυτί, άρα αυτό ίσως θέτει υποψία για retro.
Όσο αφορά αυτό που είπες με τη χερλαιν ότι είναι πιο πυκνή από τη μια μεριά, αυτό δε λέει και πολλά.
Ίσως καθώς θα εξελιχτεί η αλωπεκία στο μέλλον (σε μεγαλύτερη ηλικία) και η αντίθετη πλευρά να έρθει στο ίδιο σημείο - συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και με τους κροτάφους όπου για παράδειγμα ο ένας από τους 2 αραιώνει πιο γρήγορα από τον άλλον, αλλά σε κάποια φάση φτάνουν και οι 2 πάνω κάτω στο ίδιο σημείο αραιώσης.
Βάλε φώτο με πιο μακρύ μαλλί για πιο ασφαλή συμπεράσματα.
 

driftintherain

New Member
Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις πληροφορίες. Θα επιστρέψω με καλύτερες φωτό όταν μακρύνει μήπως δούμε τότε κάτι.
 
Μπλουζα