Dimjim, fue, 2500 grafts, 9/11/2016

Tsek

Well-Known Member
Και ποιος σου είπε οτι επειδή είναι δικό του το νημα μπορεί να μας λεει να μην γράφουμε πολλά και να μην έχουμε αντιπαραθέσεις??χέρι μας βάζει δηλαδή??το περιορισου στις φώτο ,γι αυτό το λόγο το έγραψα..δες την ροή της κουβέντας..σε αυτό απαντησα..αυτό που ειπες ότι καταλαβες ,ότι και καλά είπα ανέβαζε φωτό και μη μιλάς εννοείται ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση..επίσης με αφήνει πραγματικά εντελως αδιάφορο το αν θα ανεβάσει άλλες η οποιοσδήποτε άλλος φωτό..ο λόγος που το έγραψα να βάλει και καμιά από μπροστά είναι ότι δεν έχει καμία τέτοια φωτό..ε και αφού λέει θέλει να βοηθήσει κάποιον όπως βοηθηθηκε και αυτός,ας το κάνει σωστά..κανένας δεν είναι προφεσορας εδώ,ούτε το έχει παίξει κανείς..εξυπναδες πολλές βλέπω πετάς φίλε ..αλλά νομίζω έχεις πει πως βοηθηθηκες και εσυ από εδώ,από τους (προφεσορες)..
Επειδή ακριβώς βοηθήθηκα και είδα 5 πράγματα απο μέσα θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ, οπότε ατάκες του στυλ είσαι της κλινικής μόνο κακό κάνουν και δημιουργούν αίσθημα εξαπάτησης στον ενδιαφερόμενο.Επίσης η υπερβολική πίεση και οι επιτακτικές οδηγίες του στυλ βάλε μια φωτό έτσι και μια αλλιώς γιατί δεν μ αρέσει επίσης δεν βοηθούν στο κλίμα. Αν εσύ δεν δέχεσαι να σου πει κάποιος για τα σχόλιά σου γιατί να δεχτεί να κάτσει να βγάλει φωτογραφίες όπως θέλεις εσύ; Και εφόσον σου είναι αδιάφορο όπως λες άσε να ζητήσει κάτι κάποιος που ενδιαφέρεται.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Tsek για το θέμα της κλινικης δεν διαφωνω καθόλου..και για μένα το έχουν πει πολλές φορές.μην το παίρνεις και πολύ προσωπικά..cool.!τώρα όσο για την πίεση ,υπερβολική κιόλας όπως την λες ,νομιζω κανεις λάθος.κανείς δεν ζοριζει κανέναν.απλά από τη στιγμή που κάποιος ανεβάζει μόνος του,χωρίς να του έχει ζητηθεί καν και ανοίγει νήμα για να δείξει το αποτέλεσμα του,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,το ξαναλεω,η το κάνεις όπως πρέπει με σωστές φωτό η μην το κάνεις καθόλου..και πίστεψε με δεν έχω καμιά περιεργια πραγματικά.και ούτε πιεσα..θεωρεις ότι ξέρεις από τις φωτό αυτές μέχρι τώρα πως δείχνει και από μπροστά?αν ναι οκ,ας μην ανεβάσει τίποτα για να μην με λέτε περιεργο..
 

DIMJIM

Member
image.jpg
image.jpg
 

felaini

Active Member
Παρα πολυ καλα πας!!! Για 2.500 μοσχευματα στο εξαμηνο τυφλα να χει φελαινι της γιουναιτεντ!!!
 

imouthis

Active Member
Μου αρέσει πολύ. Λίγα τα gtafts για τόσο μεγάλη περιοχή και όμως αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Ελπίζω να σου δώσει έως τον χρόνο λίγο ακόμα.
Άλλαξε η εικόνα σου και αυτό είναι σημαντικό.
 

felaini

Active Member
Καλα ενοειται πως εχει να δωσει ακομη..μ αρεσει που εχουν κανει καλη διυλεια στο κλεισιμο..ολα καλα.. καλα με μια δευτερη μμ θα τουμπανιασεις!! Μπραβο κ για τις φωτο πολυ δυνατες! Χωρις φινα;;;
 

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε μου τα μοσχευματα που εβαλες φυτρωσαν. Θα εχεις και αλλη βελτιωση μεχρι το χρονο. Μετα απο αυτο αφησε το μαλλι λιγο πιο μακρυ γιατι τωρα ειναι κοντο. Το χτενιζεις προς τα δεξια και θς εχεις πολυ καλη καλυψη. Το crown θα ειναι πιο αδειο και αν θελησεις καποια στιγμη κανεις 2η μμ και το τελειοποιεις.
Πολυ καλος εισαι. Να μας ενημερωνεις για τη συνεχεια
 

aeratos28

Just aeratos
Όντως είναι πολύ καλός..μακάρι να μπορέσει να ξανακάνει άλλη μία και να το φτιάξει άψογο..καλή συνεχεια
 

DIMJIM

Member
Καλα ενοειται πως εχει να δωσει ακομη..μ αρεσει που εχουν κανει καλη διυλεια στο κλεισιμο..ολα καλα.. καλα με μια δευτερη μμ θα τουμπανιασεις!! Μπραβο κ για τις φωτο πολυ δυνατες! Χωρις φινα;;;
Μόνο μινοξ βάζω πρωι βραδυ από την 15η ημέρα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

midnight express

Well-Known Member
Αλλος ανθρωπος εγινες ρε φιλε...Ευχομαι να συνεχισει κι αλλο η προοδος της φυτρωσης.Νομιζω οτι τελικα πηρες ενα πολυ καλο αποτελεσμα!
 

nickname

New Member
Γεια χαρά και από εμένα. (Νέο μέλος) Το αποτέλεσμα μου φαίνεται πολύ ωραίο. Θα μπορούσες να μας πεις ποιος ή ποιοι είσαι σε δούλεψαν; Ο Βεκρής έκανε τίποτα; Ευχαριστώ πάρα πολύ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Κακαδακι με τρίχα είναι νορμαλ δλδ;


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι φυσιολογικο ειναι. Θα ξαναβγει το τριχακι. Αν φυγει ολόκληρο τριχοθυλακιο το καταλαβαινεις και ο κινδυνος για κατι τετοιο ειναι τις πρωτες μερες
 
Μπλουζα